• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK kadınlari yüzünden...

Ya bu nicklerini degisirenler bir sureligine eski nicklerini alta yazsinlar. Bi de bakiyorum takip ettigim kisiler ama kim bilmiyorum. o_OCok sinir bozucu oldu ya herkes degistirmis nickini. Hep bu kazen yuzunden. Herkese bildirim gonderdi. Pöff :işsiz:

bende bu akım nerden diyordum, şimdi anlaşıldıııı, nick değiştirme uzun süredir vardı yoksa...

Bana burası çok şey kattı. Hakiki bir dostum bile oldu @Kurk Mantosuz Madonna , onun dışında BDV'de takıla takıla dertsiz başıma dert alır oldum :) okuduklarım yüzünden, aynadakine bile tam güvenmiyorum:KK17: şaka bir yana, işsiz güçsüz fakeler uğrasa da, bu ortamı, diyalogları seviyorum:KK53:

Bak sen ne guzel eski nickini yazmissin alta. Herkeşler senin gibi olsa xperiam :KK70::KK60:
xperia bile değildi ama nickim... eyyy gidi bir bakıp çıkıcam diye öylesine ciddiyetsiz üye olmuştum ki xperia yı xpreia diye yazmıştım :D 2 sene de değiştirmeden o nicki kullandım :D en son eşim tarafından ifşa olunca değiştirdim nicki:skandal: tamam gizlim saklım yok ama o kadar da değil:cool:

xperia bile değildi ama nickim... eyyy gidi bir bakıp çıkıcam diye öylesine ciddiyetsiz üye olmuştum ki xperia yı xpreia diye yazmıştım :KK70: 2 sene de değiştirmeden o nicki kullandım :KK70: en son eşim tarafından ifşa olunca değiştirdim nicki:skandal: tamam gizlim saklım yok ama o kadar da değil:cool:
Anaaa ifşa mi oldun kiz? Konularini mi okudu yoksa :KK53: Insallah giydirmedin adama konu acip :KK70:

İyi bari yüzüne düşürmüyorsun telefonu :KK53:
Benim yöntemim: yorganı sol tarafa fazla alıp içe doğru kıvırıyorum telefonu oraya destekleyip bakınıyorum, yorum yapacağımda elimle tutup yazıyorum çünkü geriye düşme riski var :KK53:
Bende tlfonla yaptığım her şeyde (film dizi, kk vs) bu yöntemi kullanıyorum:KK70:
Aklın yolu bir:KK66:

Anaaa ifşa mi oldun kiz? Konularini mi okudu yoksa :KK53: Insallah giydirmedin adama konu acip :KK70:
Offff hem de ne giydirmek :dondurma::dondurma: konularım haricinde özel mesajlarım da vardı kiiiii fenaydı yani:skandal:

ama "canım kocam seni çok seviyorum , deli gibi aşığım, iyi ki varsın" diye konu mu açılır :KK53: elbet kızıp köpürüp burnumdan solur halde koşuyordum kkya, kaçınılmaz son eşim hakkında atıp tutmak oluyor her defasında :KK70:

Offff hem de ne giydirmek :dondurma::dondurma: konularım haricinde özel mesajlarım da vardı kiiiii fenaydı yani:skandal:

ama "canım kocam seni çok seviyorum , deli gibi aşığım, iyi ki varsın" diye konu mu açılır :KK53: elbet kızıp köpürüp burnumdan solur halde koşuyordum kkya, kaçınılmaz son eşim hakkında atıp tutmak oluyor her defasında :KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Benim kocam olsaydı hemen birde benden dinleyin diye konu açar, anında karşı savunmaya geçerdi:rolleyes:
Tüm kk kendi adını temize çıkarmadan, tek tek herkesten abi sen haklıymışsın lafını duymadan hesabımı bana geri vermezdi:KK70:
Muneleri bile ikna ederdi kk kulubünün ilk tek haklı erkek üyesi olarak gönül rahatlığıyla burdan anca öyle ayrılırdı:cry:

Her gece acaba bugun ne konu var diye bakmaktan 2-3 saat uyuyamiyorum ve telefonu yukari tutmaktan ellerim uyusuyor. Hepsi sizin yuzunuzden :)

Tecrubeleri okumaktan herkese supheyle yaklasiyorum ama acayip olgunlastim oku oku. su elimin uyusmasina da bi care bulursaniz sevinirim :KK70:

Seviliyorsunuz. sizi uzen kaynananin eltinin kocanin te Allah mustagini versin aminnnn :))

bir zamanlar hepsinden magdur olarak buralara gelmstm kac yildir cikamadm :KK70:

peki mağduriyetin bitti mi merak ettim:)

Bana burası çok şey kattı. Hakiki bir dostum bile oldu @Kurk Mantosuz Madonna , onun dışında BDV'de takıla takıla dertsiz başıma dert alır oldum :) okuduklarım yüzünden, aynadakine bile tam güvenmiyorum:KK17: şaka bir yana, işsiz güçsüz fakeler uğrasa da, bu ortamı, diyalogları seviyorum:KK53:
Burda gerçek hayatta bizzat yaşadığım konuları açsam, öyle şeyler var ki ama işte sonunda birileri arasında sataşma olucağını bildiğimden uğraşmaya mecalim olmadığından açmıyorum
inan insan kendi gölgesine bile güvenemiyor.
Kötülerden allah hepimizi korusun diyorumda 4 tarafımız onlarla çevrili.
Burasıda bi yerde onların aynası:bicak:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Benim kocam olsaydı hemen birde benden dinleyin diye konu açar, anında karşı savunmaya geçerdi:rolleyes:
Tüm kk kendi adını temize çıkarmadan, tek tek herkesten abi sen haklıymışsın lafını duymadan hesabımı bana geri vermezdi:KK70:
Muneleri bile ikna ederdi kk kulubünün ilk tek haklı erkek üyesi olarak gönül rahatlığıyla burdan anca öyle ayrılırdı:cry:

ahhahahaha benimki kaç saat oturmuş başında sıkılmamış okumuş, daha bir roman okuduğunu görmedim oysa :D yani çok şükür ki kendinin bilmediği bişey yazmamışım :D bir tek ben senin evliliğimize bu kadar kötü baktığını bilmiyordum falan dedi.. biraz mahsunlaştı falan:KK19: neyse toparladık sonra.

hatta o dönem baya kopma noktasında idik , ben boşanmayı düşünüyordum, eşim de sallamıyordu beni. burayı okuyunca geldi tamam kabul ediyorum boşanalım dedi. ben de tamam gidelim hadi diyorum ama bir taraftan da iş ciddiye biniyor tırım tırım oldum:KK17: sonra işte ortaya çıktı burayı okuduğu:skandal: konuştuk baya uzun uzun o da kendine çeki düzen verdi çok şükür, ben de onu ne kadar çok sevdiğimi kaybetme korkusu olunca bir kere daha anladım:KK60: o okuyabilir diye yazmıyorum bunları gerçek :D neyse işte aramızdaki buzların erimesine de vesile oldu kk:confused:

ahhahahaha benimki kaç saat oturmuş başında sıkılmamış okumuş, daha bir roman okuduğunu görmedim oysa :KK70: yani çok şükür ki kendinin bilmediği bişey yazmamışım :KK70: bir tek ben senin evliliğimize bu kadar kötü baktığını bilmiyordum falan dedi.. biraz mahsunlaştı falan:KK19: neyse toparladık sonra.

hatta o dönem baya kopma noktasında idik , ben boşanmayı düşünüyordum, eşim de sallamıyordu beni. burayı okuyunca geldi tamam kabul ediyorum boşanalım dedi. ben de tamam gidelim hadi diyorum ama bir taraftan da iş ciddiye biniyor tırım tırım oldum:KK17: sonra işte ortaya çıktı burayı okuduğu:skandal: konuştuk baya uzun uzun o da kendine çeki düzen verdi çok şükür, ben de onu ne kadar çok sevdiğimi kaybetme korkusu olunca bir kere daha anladım:KK60: o okuyabilir diye yazmıyorum bunları gerçek :KK70: neyse işte aramızdaki buzların erimesine de vesile oldu kk:confused:
Çok güzel birşeye vesile olmuş gerçekten kk.:KK36:
Defalarca anlatmaktanmıdır nedir, pek ciddiyete almıyorlar dediklerimizi:KK51:
Başka yerdende duyması büyük ihtimalle burda ki hanımlarında genel olarak hak vermesi ondada bi yerde aydınlanmaya yol açmıştır.
Bizim açımızdansa evet bende söylenir dururum, tüm kadınlar gibi:KK22:
Hatta olmadı ayrılalım lafınıda kulanırım, ama evet der diye üç buçuk atarım:KK17:
Burda çoğu başanacağım diye açılanların konusu bu yüzden barışmayla bitiyor:KK70:

Ahahaha :KK70:
O degil de, "kocacim seni cok seviyorum" diye bdv da konu acildigini dusuundum de bi an :KK53: gelecek yorumlar falan :KK70::KK70::KK70:

Ahahaha :KK70:
O degil de, "kocacim seni cok seviyorum" diye bdv da konu acildigini dusuundum de bi an :KK53: gelecek yorumlar falan :KK70::KK70::KK70:

COLIN COLIN bak kkya ilk üye olduğum zaman amaç o kadar dalga idi kiiiii yazdığım yorumu atıyorum :D :D eşimle birlikte yazmıştık, konuları dışardan okuyup okuyup tiye alıyorduk üye olunca mesajım bu :D

"canım öncelikle seni çok iyi anlıyorum benim de çok yakışıklı ve çok karizmatik sevgilim değil bir kocam var onunla birlikteyken çarşıda pazarda vb yerlerde herkesin gözü bizimde üstümüzde fakat hiçkimse bize gülerek yada alaycı bir tavırla bakmıyor çünkü kocamla ben birbirimize çok yakışıyoruz ve çok uyumluyuz bence siz de bunu başarabilirsiniz sen biraz hatta biraz daha fazla topuklu giyinmelisin sevgiline gelecek olursak o da biraz fedakarlık yapıp dizlerini belinden bükerek hareket etmeli bu sayede aranızdaki uyumsuzluk da giderilecek iyi akşaamlar canımmmEn Büyük TÜRKİYE"

konunun adresi de bu oku bir yaaa

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sevgilime-bakiyor.709867/page-3#post-34883031

Back
X