KK kadınlari yüzünden...

saft

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
2.553
3.022
448
İstanbul
Her gece acaba bugun ne konu var diye bakmaktan 2-3 saat uyuyamiyorum ve telefonu yukari tutmaktan ellerim uyusuyor. Hepsi sizin yuzunuzden :)

Tecrubeleri okumaktan herkese supheyle yaklasiyorum ama acayip olgunlastim oku oku. su elimin uyusmasina da bi care bulursaniz sevinirim

Seviliyorsunuz. sizi uzen kaynananin eltinin kocanin te Allah mustagini versin aminnnn :))

bir zamanlar hepsinden magdur olarak buralara gelmstm kac yildir cikamadm

İyi bari yüzüne düşürmüyorsun telefonu
Benim yöntemim: yorganı sol tarafa fazla alıp içe doğru kıvırıyorum telefonu oraya destekleyip bakınıyorum, yorum yapacağımda elimle tutup yazıyorum çünkü geriye düşme riski var

Son zamanlarda şaşırmış insanlar çok uğrasada buralara bende konulara bakmaktan kendimi alamayanlardanım..

Yalnız geyik bu yazdıklarınız biliyorsun dimi

Bende ayrılamıyorum valla şu meşhur konu çok ilgimi çekti gerçek dışı gibi

Gece gece usenmedin yazmisin cvb vermemek olmaz demi )
Bende aylardir bu dert bolumunden cikamadim dertliden dert dinleyene ne zaman tetfi ederim acaba sanirim daha cok okuyup daha tecrube edinmem gerek yoksa bu saflikla zor

Suratima da dusurmuslugum var bi de kedim ustumde uyuyor dönemiyorum da havaya bakiyorum sizi okurken

Saol teşekkür ettim

Ben farkındalık olsun istedim..nick değişikliği o sebebten :)
Evet ama bu da guzelde ne biliyim iste
Benim kocam bunları yapsa camdan aşağı sallarım adamı acaba kadın mı çok sakin anlamadım valla
Kocasi sen artniyetlisin diye diye susturmus ben olsam ortada koca moca kalmazdi ikisini birbirine vura vura oldururdum

Varya bu konu bence geyige tasinir sonra herkes konularla ilgili fikrini falan soylemeye baslar bazi uyeler cekistirilir falan oyle gider yani gorursunuz

Evet ama bu da guzelde ne biliyim iste

Kocasi sen artniyetlisin diye diye susturmus ben olsam ortada koca moca kalmazdi ikisini birbirine vura vura oldururdum
Bu kadar şeyden sonra ne art niyeti ki saçma yaa , Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış o hesap bence

İyi ki varsın KK.

Canim oglum falan yaziyordu durumunda. Erkek olamaz. Ama kadin olup da dalga geciyor olabilir. Ay insallah sakadir. Birde zeynepguven cikiyomus altindan yine
Belki biraz abartıyor olabilir yani demek istedim ne bilim çok ütopik geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…