Ahle bende onu bekliyorum ama cikicam galiba konu sahibi gelmeyecek gibi. Bu arada soylemeden gecemeyecegim eski kullanici adin daha guzeldi behYalnız geyik bu yazdıklarınız biliyorsun dimi
Bende ayrılamıyorum valla şu meşhur konu çok ilgimi çekti gerçek dışı gibi
İyi bari yüzüne düşürmüyorsun telefonu
Benim yöntemim: yorganı sol tarafa fazla alıp içe doğru kıvırıyorum telefonu oraya destekleyip bakınıyorum, yorum yapacağımda elimle tutup yazıyorum çünkü geriye düşme riski var
Gece gece usenmedin yazmisin cvb vermemek olmaz demi)
Bende aylardir bu dert bolumunden cikamadim dertliden dert dinleyene ne zaman tetfi ederim acaba sanirim daha cok okuyup daha tecrube edinmem gerek yoksa bu saflikla zor
Saol teşekkür ettimAhle bende onu bekliyorum ama cikicam galiba konu sahibi gelmeyecek gibi. Bu arada soylemeden gecemeyecegim eski kullanici adin daha guzeldi beh
Evet ama bu da guzelde ne biliyim isteSaol teşekkür ettim
Ben farkındalık olsun istedim..nick değişikliği o sebebten :)
Kocasi sen artniyetlisin diye diye susturmus ben olsam ortada koca moca kalmazdi ikisini birbirine vura vura oldururdumBenim kocam bunları yapsa camdan aşağı sallarım adamı acaba kadın mı çok sakin anlamadım valla
Bu kadar şeyden sonra ne art niyeti ki saçma yaa , Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış o hesap benceEvet ama bu da guzelde ne biliyim iste
Kocasi sen artniyetlisin diye diye susturmus ben olsam ortada koca moca kalmazdi ikisini birbirine vura vura oldururdum
Hangi konu merak ettim deAhle bende onu bekliyorum ama cikicam galiba konu sahibi gelmeyecek gibi. Bu arada soylemeden gecemeyecegim eski kullanici adin daha guzeldi beh
Girdi siteye yazmadan cikti catlicam. Bir seyler halledebilse bari bana dert oldu vallaBu kadar şeyden sonra ne art niyeti ki saçma yaa , Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış o hesap bence
'Esimin is yerindeki kiz arkadasi" o konu. Herkes seferber oldu bu gece bu konuyaHangi konu merak ettim de
Bizi keklemiyorsa tabiGirdi siteye yazmadan cikti catlicam. Bir seyler halledebilse bari bana dert oldu valla
Canim oglum falan yaziyordu durumunda. Erkek olamaz. Ama kadin olup da dalga geciyor olabilir. Ay insallah sakadir. Birde zeynepguven cikiyomus altindan yineBizi keklemiyorsa tabi
Belki biraz abartıyor olabilir yani demek istedim ne bilim çok ütopik geldi.Canim oglum falan yaziyordu durumunda. Erkek olamaz. Ama kadin olup da dalga geciyor olabilir. Ay insallah sakadir. Birde zeynepguven cikiyomus altindan yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?