Kk dan baska

zizizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2014
216
20
0
İstanbul
Kizlar kk dan baska dertlerinizi paylasabildiginiz kimlar var hayatinizda....

Benim en yakin ablalarim var derdimi anlattigim

Ama buna ragmen insan bazen kendini cok yanliz hissediyor

Iyiki varsin kk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar kk dan baska dertlerinizi paylasabildiginiz kimlar var hayatinizda....

Benim en yakin ablalarim var derdimi anlattigim

Ama buna ragmen insan bazen kendini cok yanliz hissediyor

Iyiki varsin kk

Ben tek kızım malesef..kk iyi ki var ama bağzen dertlerini ona da anlatmaya gelmiyor:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anlatsam ne olacak yardımcı olamadıklarından sonra...

*"kendine iyi bak derler ve çekip giderler..."

Aci senindir yasamadan bilemez ki kimse ayni duygulari hissediyorsa seni anliyordur o zaman kendine iyi bak demez senin yaninda olur belki yardimci olmaz ama nasil oldugunu merak eder.
Yada ben oyle dusunuyorum oyleyim diye

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Aci senindir yasamadan bilemez ki kimse ayni duygulari hissediyorsa seni anliyordur o zaman kendine iyi bak demez senin yaninda olur belki yardimci olmaz ama nasil oldugunu merak eder.
Yada ben oyle dusunuyorum oyleyim diye

Herkes olmasa da keşke birkaç kişi senin gibi olsa... Neyse ya nasip verirse lutfundan vermesse hikmetinden ... yapacak bir şey yok.

Neticede burası sanal ortam ama bazen öyle yorumlar yapılıyor ki koni acan arkadaslarin bazen burada bile cekindigini düşünüyorum

Bura bazen .. bazen de sevgilim ve 1-2 arkadaşım ... Aileme herşeyi anlatamıyorum bazen ..:17:

Ablamla anneme hemen hemen her şeyimi anlatırım ben

Herkes olmasa da keşke birkaç kişi senin gibi olsa... Neyse ya nasip verirse lutfundan vermesse hikmetinden ... yapacak bir şey yok.

Elbette oyle ama konusmak iyi geliyor oyle iyi bak demekle olmaz.
Candan ercetinin bi sarkisi geldi aklima kendine iyi bak deme denmez sacma kendime bakarim elbet sen hic korkma..diye

Herseyin hayirlisi olsun eger olmuyorsa hayirli degildir belki.

Artik herkes kendi derdinde bence.bakiyorum cevreme sevgilim disinda dostum diyip herseyimi dusunmeden anlattigim kimse yok acaba sorun bende mi.bazi insanlara cok ozeniyorum kac yillik arkadaslar birbirlerinde kaliyorlar falan

Annemle paylaşırım.Ama insan bi yaştan sonra annesine de anlatamıyor bazı şeyleri..Gerek ağzının sıkılığına gerekse bana vereceği tavsiyelere,tesellilere güvenebileceğim bi dostum yok maalesef..ben böyle zamanlarda en çok bi kızkardeşe ihtiyaç duymuşumdur ama o da yok..yani çoğunlukla içimde tutuyorum bazı şeyleri...buraya üye olduktan sonrada burda paylaşmaya başladım azcık azcık..

Artik herkes kendi derdinde bence.bakiyorum cevreme sevgilim disinda dostum diyip herseyimi dusunmeden anlattigim kimse yok acaba sorun bende mi.bazi insanlara cok ozeniyorum kac yillik arkadaslar birbirlerinde kaliyorlar falan

Kesinlikle katılıyorum dediğine . Bitek sevgilim var o da maşaAllah her bi şeyim. Kimseye anlatamadigim şeyleri ona çok rahat anlatabilirim ve o da bana. 4 yıllık dostlarım bile ihanet etti. Bundan sonra dost most bilmiyom ben :banghead::cool:

Arkadaş çokta...zayif yönlerini anlatinca insanlar mutlu oluyor,bunu bilir bunu söylerim...annemden başka kimse benim derdimle dertlenmez...ancak dedikodu malzemesi olurum...

Kesinlikle katılıyorum dediğine . Bitek sevgilim var o da maşaAllah her bi şeyim. Kimseye anlatamadigim şeyleri ona çok rahat anlatabilirim ve o da bana. 4 yıllık dostlarım bile ihanet etti. Bundan sonra dost most bilmiyom ben :banghead::cool:

Sanki uzgun biseyini anlatırken giiden seviniyorlar gibi. Ama sevgilim öyle degil psikolojik danismanim gibi

Eskiden sevgilim vardı, çooook uzun yıllar çıktıgım. Ona anlatırdım. Sonra baktım, yıllarla birlikte onda da değişmiş birşeyler. Zamanla açıklarımı hatamı kullanır oldu. Kaaaaç senelik sevgilim.

Şu an sadece annem var en yakınım. Sonra 1 kız arkadaşım var okuldan, bilirim kötülüğümü istemez. Birde burdan tanıştıgım çok tatlı biri var, kardeş değiliz ama hayatlarımız çok aynı çok benzer. Onlara anlatıyorum. Allah kimseyi yalnız koymasın. İnsan doğruysa bile eğriliyor bi müddet sonra.

Ben tek kızım malesef..kk iyi ki var ama bağzen dertlerini ona da anlatmaya gelmiyor:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Doğru birden topa tutuyorlar ama komikte oluyorlar bilmislik yaparak :-D

Back