• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK da yeniyim, gevezeyim, kaynaşmak istiyorum diyenlerin topiği

Ben yüzüne direk derdim herhalde vaz mı geçtin evlilikten diye:68:

sadece bir kere sordum dün " evlenmeyeceğiz bu gidişle heralde" diye.
ağzını açıp tek kelime etmedi araya laf karıştırdı falan üstelemedim ben de:52::52:
bugün de telefon açmış bana sen de altına yatırım yap diyor
param yok deyince de "burda kapı gibi müstakbel kocan var o nasıl laf" diyor.
müstakbel kocan dedi diye hiiiiç demeyin sana sürpriz istemeye gelir diye...2.5yıldır ağzında aynı lafff odunun:57::57:

sadece bir kere sordum dün " evlenmeyeceğiz bu gidişle heralde" diye.
ağzını açıp tek kelime etmedi araya laf karıştırdı falan üstelemedim ben de:52::52:
bugün de telefon açmış bana sen de altına yatırım yap diyor
param yok deyince de "burda kapı gibi müstakbel kocan var o nasıl laf" diyor.
müstakbel kocan dedi diye hiiiiç demeyin sana sürpriz istemeye gelir diye...2.5yıldır ağzında aynı lafff odunun:57::57:

O zaman henüz düşünmüyor olabilir anlamadım canım:26:

aynı şeyi ben yaşadım wenarscım ilk yıl adam geberiyodu aşkından evlilik hayalleri falan havalarda hep... aradan zaman geçti aileler tanıştı bizimki bi kabuğuna çekti kendini aklın durur. bizim nişanımız aileler istedi artık 2 sene oldu diye oldu evlenme teklifine dahi vakit kalmadan. korkuyolar işler ciddiye binince şimdi daha rahatladı alıştı 1 senenin sonunda nişanlılığa...

neyden korkuyomuş canım kendisi mi gelin olacak ben gelin olcam benim korkmam lazım :37::37:
sen evlenme teklifi alamadın yani öyle mi? yapmadı mı daha sonra?

iyi akşamlar kızlar anlaşılan burda bekar çok :1:
valla böyle ailelerde iş cidddiye binince sorun çıkıyor ya kayınpeder ya kaynana
illaki biyerden biri patlak veriyor allahım bizi dengesizlerden korusun :40:

günaydııııııınnnnnnnnnnn güzelliklerrrrrrrrrrrr :71::71::71::71::71::71:

:66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:

:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:

ahahhahh smileylere bak yaa yerim ben bunlarıı :9::9::9::9::9::9::9:

hanımlaaaar ben kk yı aralık ayında keşfettim
baktım ki burada benim gibi sıcak kanlı bol bol insan var her gün girdiğim ilk site oldu burası
bazılarınızı çokk çokk sevdim
e azıcık gevezeyim de :1:
Burası da yeni hanımların gevezelik ettiği topik olsun
çekinmeyin gelin gelin:70:

Merhabaaaaa...bende geliyim mi ???:87: :87:
Ben evliyimm ama söyliyimm baştann ( topik evlilik hazırlığı bölümünde olunca söyliyim dedim ):61: :61:

Merhabaaaaa...bende geliyim mi ???:87: :87:
Ben evliyimm ama söyliyimm baştann ( topik evlilik hazırlığı bölümünde olunca söyliyim dedim ):61: :61:

gel tatlım gell :1:
evlilik hazırlığı bölümünde olduguna bakma pek hazırlıkta sayılmayız birkaç arkadaş dışında :1:
kaç yıllık evlisin? kaç yaşındasın :71::71:

Back