KK da yeniyim, gevezeyim, kaynaşmak istiyorum diyenlerin topiği

tatlımmm konuşan albüm ve pandif ne oluyo kiii:26::26::26:

oyyy yenir o kerata yenirrr

sevgililer gününde kocişine özel bişeyler yapacak mısınn

bu sevigililer gününde bişi alamıycaaz cnm sanırım. bu ay içerideyiz. hem kira hem de ev kredisi taksitleri bizi yedi bitirdi. bi de kocacım saolsun geçen ay bana telefon aldı... artık heralde güzel bi yaşpasta yapıp üzerine ismimizi yazarım... başka da aklıma bişi gelmio.. aslında elimden gelse atkı örmek isterim de hiç becermem böle şeyleri ((

harika.............

mause pede baskıı anlamadımmm o ne bildiğimiz mause mı baskıı pedesini anlamadım

tatlımmm konuşan albüm ve pandif ne oluyo kiii:26::26::26:

pandif dediim şu köpekli ayıcıklı felan patikler var ya onlardan cnm..
konuşan albüm de her sayfasına ses kaydediosun. mesela ben oğlumun seslerini kaydediorum. kaydettiğm sese uygun da foto koyuyorum o sayfaya :))

wuhuuwwww şahaneee bi fikirrrrmişş buu çok orjinal olurrr :))) tuttum bunu....da ben napsam ozaman banada buluwer bişycikler noluuurrrr

sen de yaptır aynısındann

bak ben şimdi kadar sevgilime neler almışım yazimm

kol düğmesi
gömlek,kazak
ayakkabı
slayt hazırlamıstım ikimizin resimlerinden sonra bunu duvara yansıttım odasına girince şok olmuştu
bi de mudo larda kalem,notluk setleri var deri kutularda. onlardan almıstım o da çok güzel

pandif dediim şu köpekli ayıcıklı felan patikler var ya onlardan cnm..
konuşan albüm de her sayfasına ses kaydediosun. mesela ben oğlumun seslerini kaydediorum. kaydettiğm sese uygun da foto koyuyorum o sayfaya :))

yaaa çok güzelmiş bu albüm nerde satılır kii????
kendi sesimle çok güzel fotoğraflarımızı koyarım ayy dinler dinler ağlarım benn

o da noluyo yaa off sustur şunu dicek

ayyyy benimde öle bi uykum war kii bnce beni uyandırmasındansa kendisinin kalkıp susturması daha kolay gelcek ona puhahahaha babam iş öğren çalışkan ol biraz derdi annemde öğrenme kızım boşver bilmeyenin kaderi daha çok gidio derdi bende öğrenmedimm kaderimin gitmesini bekliyorum puhahahahabakalım annmmi kazancak babammı

yaaa çok güzelmiş bu albüm nerde satılır kii????
kendi sesimle çok güzel fotoğraflarımızı koyarım ayy dinler dinler ağlarım benn

bursada biyer var netuhaf diye eşim ordan almış ilginç hediyeler satılıo orda ama nette de aratırsan var. konuşan fotoğraf albümü diye ara bulursun. link vericem ama yasak sanırım...

yok bacım öğrenme öğrenmee
eğer iş bildiğini anlarsaaa bitersinn
her işi sana yaptırmaya kalkar vallaa

cnm şu mause ların altına konan şey var ya.. bezden oluo hani. ona baskı yaptırdım. işyerinde kullanıo kocacım :))

hummm güzelmiş ayyy ne güzel şeyler düşünmüşsünüz siz ölee yaaa ben hiç hediye wermeyi sewmem hediyeleşme gibi bi huyum yok tuu ama şimdi sewgilime ilk sevgililer günümüzde öle bişy olsun istiyorum ki hiç unutamasın ne olabilir ki yaaaaa

anan haklı yaa. çok bilince sana çok şey kalıo. meseşa b,,zde banka işleri, fatura işleri, market bilmemne işler, çocuğun sağlığı falan felan herşeye ben koşturuom valla. sağlık ocaana gidiom mesela millet kocasıyla gelio. ben yetimler gibi orda bi başıma.. araba kullanıom nasılsa heryere yetişirim die bana kalıo herşey

bence sihirli kupadan yaptır. üzerine de birlikte fotonuzu koy. başta bakıcak bu ne yaa bunu mu almıi dicek ama çaktırmıcak. sonra şaşırıcak içine sıcak su koyunca. benmki öle yapmıştı hala unutmaz o günü :))

sevgilim şimdiden diyo kiii sen de ehliyet al, karavanımız olunca sen sürersün diyorr
bak huylandım şincikkk

sevgilim şimdiden diyo kiii sen de ehliyet al, karavanımız olunca sen sürersün diyorr
bak huylandım şincikkk

aslında al derim bence... araba olmasa ben evde tıkılıp kalırdım böle de... kafayı yerdim heralde :S gezmeye de yarıo sonuçta eheheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…