size bikaç küçük tüyo...
benm zmanında aldığım ve çok beğenilen iki hediye...
biri şu sihirli kupalardan. hani içine sıcak su konulunca foto görünen baskılı felan
diğeri de mause pede baskı.. ben oğlumla kocamın fotosunu basmıştım. bayıldı kocacım.
onun bana aldığı çok hoşuma giden hediyeler de...
biri yılın sevgilisi oscarı
biri konuşan fotoğraf albümü
biri de pandiflerim...
oyyy yenir o kerata yenirrr
sevgililer gününde kocişine özel bişeyler yapacak mısınn
harika.............ben bi ajanda yaptırcam matbaaya gidip bacımmm
kapağına ikimizin resmini koydurcamm
sonra özel günlerimize bir kaç satırlık yazılar yazdırcam
bazı sayfalarda resimlerimiz olacakk
her sayfada tarihin altında canımla birgün daha yazacakk
böyle özel bişey yaptırmayı düşünüyorum nasıll
ayyyyyy yeriiimm ben onuuuuuhem benimde bebikimm olcak bi kereeeeeee minicik ıngaa ıngaa die alıcak bende ağlamaa annem dicem ehehehee ayyyy ne güzelll yaaaaaaaaaaaaaaaaa
size bikaç küçük tüyo...
benm zmanında aldığım ve çok beğenilen iki hediye...
biri şu sihirli kupalardan. hani içine sıcak su konulunca foto görünen baskılı felan
diğeri de mause pede baskı.. ben oğlumla kocamın fotosunu basmıştım. bayıldı kocacım.
onun bana aldığı çok hoşuma giden hediyeler de...
biri yılın sevgilisi oscarı
biri konuşan fotoğraf albümü
biri de pandiflerim...
tatlımmm konuşan albüm ve pandif ne oluyo kiii:26::26::26:
ağlama annecim yerine arada bi yeter yaa sus da artık uyuyayım da diyebilirsin hehehe
wuhuuwwww şahaneee bi fikirrrrmişş buu çok orjinal olurrr :))) tuttum bunu....da ben napsam ozaman banada buluwer bişycikler noluuurrrr
babası dio ki çocuk ağlayınca pıt pıt popoya vururum sus len derim susar diobi insanla birlikte olduğuma emin diilim
mause pede baskıı anlamadımmm o ne bildiğimiz mause mı baskıı pedesini anlamadım
pandif dediim şu köpekli ayıcıklı felan patikler var ya onlardan cnm..
konuşan albüm de her sayfasına ses kaydediosun. mesela ben oğlumun seslerini kaydediorum. kaydettiğm sese uygun da foto koyuyorum o sayfaya :))
babası dio ki çocuk ağlayınca pıt pıt popoya vururum sus len derim susar diobi insanla birlikte olduğuma emin diilim
o da noluyo yaa off sustur şunu dicek
yaaa çok güzelmiş bu albüm nerde satılır kii????
kendi sesimle çok güzel fotoğraflarımızı koyarım ayy dinler dinler ağlarım benn
ayyyy benimde öle bi uykum war kii bnce beni uyandırmasındansa kendisinin kalkıp susturması daha kolay gelcek ona puhahahaha babam iş öğren çalışkan ol biraz derdi annemde öğrenme kızım boşver bilmeyenin kaderi daha çok gidio derdi bende öğrenmedimm kaderimin gitmesini bekliyorum puhahahahabakalım annmmi kazancak babammı
cnm şu mause ların altına konan şey var ya.. bezden oluo hani. ona baskı yaptırdım. işyerinde kullanıo kocacım :))
ayyyy benimde öle bi uykum war kii bnce beni uyandırmasındansa kendisinin kalkıp susturması daha kolay gelcek ona puhahahaha babam iş öğren çalışkan ol biraz derdi annemde öğrenme kızım boşver bilmeyenin kaderi daha çok gidio derdi bende öğrenmedimm kaderimin gitmesini bekliyorum puhahahahabakalım annmmi kazancak babammı
hummm güzelmiş ayyy ne güzel şeyler düşünmüşsünüz siz ölee yaaa ben hiç hediye wermeyi sewmem hediyeleşme gibi bi huyum yok tuu ama şimdi sewgilime ilk sevgililer günümüzde öle bişy olsun istiyorum ki hiç unutamasın ne olabilir ki yaaaaa
anan haklı yaa. çok bilince sana çok şey kalıo. meseşa b,,zde banka işleri, fatura işleri, market bilmemne işler, çocuğun sağlığı falan felan herşeye ben koşturuom valla. sağlık ocaana gidiom mesela millet kocasıyla gelio. ben yetimler gibi orda bi başıma.. araba kullanıom nasılsa heryere yetişirim die bana kalıo herşey
sevgilim şimdiden diyo kiii sen de ehliyet al, karavanımız olunca sen sürersün diyorr
bak huylandım şincikkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?