KK da yeniyim, gevezeyim, kaynaşmak istiyorum diyenlerin topiği

iyi geceler canım:54:

arada oluyor banada öleee..mesela eşim 1 haftadır yurtdışındaa içim içimi yiyor,sürekli arayıp taciz ediom adamı :62:

ara ara ohhh:) ayyy senınde ısın zor haa helal bacımmm sana walla kaldırabılıosun
bugunde ne olumluyum bende ne olumlu:1::1:
kovacaksınız bırazdan benıı:1::1::1::1:

ehehhehehe şimdi yine aradımm kızmasın diye rüyamda gördüm seni dedimm :60: bu arada bende yatıyorum kızlar...sizde depresyona filan girmeyin,yarın bıraktığım gibi bulayım ha sizi :51:

hadi öpüldünüz :54:

ehehhehehe şimdi yine aradımm kızmasın diye rüyamda gördüm seni dedimm :60: bu arada bende yatıyorum kızlar...sizde depresyona filan girmeyin,yarın bıraktığım gibi bulayım ha sizi :51:

hadi öpüldünüz :54:

tamam canım benı bulursunda wanersı bılemem:1::1::1:
huzuurlu uykular ruyanda kocanı gör :)

yok yafrimmm yokk ne deprasyonuuu bu lavinia yı deprasyona sokup kaçcaz sonraacımaaaa:1:

haa tamam ozaman bana depresyon için malzemeleri sayman yeterli şeeeffff:35::35::35:
ayy bide söliyim dedim az önce aşkımlan konuşuyodum arkadaşının eşi bir aylık hamileymiş bende baba olmak istiyorum çok güzeeeelll yaaaaa dediiii annneeeaaaammmm ben yaparım dedimmm hemen ayyy öleee konuştuk bi mutlu oldum bi mutlu oldum ehehehehehe

haa tamam ozaman bana depresyon için malzemeleri sayman yeterli şeeeffff:35::35::35:
ayy bide söliyim dedim az önce aşkımlan konuşuyodum arkadaşının eşi bir aylık hamileymiş bende baba olmak istiyorum çok güzeeeelll yaaaaa dediiii annneeeaaaammmm ben yaparım dedimmm hemen ayyy öleee konuştuk bi mutlu oldum bi mutlu oldum ehehehehehe

Ya asıl depresyona bu sozlerden sonra wanerss gırdı:1::1:
duydun mu wanerrss :1::1:
yanı ek bsey yapmama gerek kalmadı:1:
benden waners a gıtsın ibrahım tatlıses-sarhos:5::5::5:

işteeee adamı evliliğe sürüklemek için en uygun zaman bu zamandır saldır minnak kuşummmm:52::52:

anlat ona bebişlerin pamuk pamuk ellerini yumyk yumyk gözlerini uyyy bebişş istiyorumm benim yerime de birisi yapsa keşkeee:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

şekerler bu gece bende erkencıyım bende kacıyorum:)
melekk sana guvenıyorum wanersı sen depresyona sok ben yarın bebek hayallerıyle cıkartırım:)
huzurlu geceler kızlarrr:52::52::52:

Back