Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya asıl depresyona bu sozlerden sonra wanerss gırdı
duydun mu wanerrss
yanı ek bsey yapmama gerek kalmadı
benden waners a gıtsın ibrahım tatlıses-sarhos![]()
şekerler bu gece bende erkencıyım bende kacıyorum:)
melekk sana guvenıyorum wanersı sen depresyona sok ben yarın bebek hayallerıyle cıkartırım:)
huzurlu geceler kızlarrr![]()
as hoşgeldiiiiin nasılsıın![]()
yaaa ben kime çalışayım anlamadım ki iyi olan kazansın diorum tarfsızım kesin arada ben kaynayıp girerim depresyona![]()
tşkr cnm sen nasılsın görüşmeyeli neler yaptın bakam...... sen de wenars gibi uyudun mu günboyu yoksa![]()
işteeee adamı evliliğe sürüklemek için en uygun zaman bu zamandır saldır minnak kuşummmm
anlat ona bebişlerin pamuk pamuk ellerini yumyk yumyk gözlerini uyyy bebişş istiyorumm benim yerime de birisi yapsa keşkeee![]()
tşkr cnm sen nasılsın görüşmeyeli neler yaptın bakam...... sen de wenars gibi uyudun mu günboyu yoksa![]()
ben gün boyu uyumadım bi kereeeeem 4te uyandımmm
![]()
aaaa pardon cnm doğru sen uyandığında 1 saat sonra gün bittisen nasılsın cnm bakalım :))
eveeet uyuduuum walla bayaaa gece geç yatmıştık sonra akşam üstü sewgilimleen baya hiddetli bi kavga ettik soracığımaa gecede barıştık hayaller kurduk sorada o uyuyakaldı telle konuşurken horultusunu duydum kapattım buraya geldim ehehehehehe
adama bak yaaakız adamı yorgun düşürene kadar ne konustun böylee
![]()
gerçekten duymak istediğine emin misin???![]()
ahhahhhahhhh
az çok tahmin ediyorum tamam tamam tıııpppppp
bacımmmmm sevgililer gününde ne alcaksın sevdiceğinee![]()
aaaaaaa evet yaaaaaa çok iyi ettin bunu sölemeklee çünkü aklımda hiç bişeycik yokbide bizim ilk sevgililer günümüzzz ne alsam ki yaaaa
sen ne alıcaksın
pardon kızlar oğlum uyandı da gidip bi göründüm kerataya...
pardon kızlar oğlum uyandı da gidip bi göründüm kerataya...
aaaaaaa evet yaaaaaa çok iyi ettin bunu sölemeklee çünkü aklımda hiç bişeycik yokbide bizim ilk sevgililer günümüzzz ne alsam ki yaaaa
sen ne alıcaksın
ayyyyyy yeriiimm ben onuuuuuhem benimde bebikimm olcak bi kereeeeeee minicik ıngaa ıngaa die alıcak bende ağlamaa annem dicem ehehehee ayyyy ne güzelll yaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]()
ben bi ajanda yaptırcam matbaaya gidip bacımmm
kapağına ikimizin resmini koydurcamm
sonra özel günlerimize bir kaç satırlık yazılar yazdırcam
bazı sayfalarda resimlerimiz olacakk
her sayfada tarihin altında canımla birgün daha yazacakk
böyle özel bişey yaptırmayı düşünüyorum nasıll![]()