selammm kızzlar aslında ben yenı degılım ama sürekli gelemiyordum yani anlayacagınız sil bastan yaptım kk tekrar geldım:)
merhabaa bende geldim,bende yeni sayılırım,bu arada topic süper umarım yeni dostluklarda kurarız burada
ooooooooooo pasta süper gözüküyor :):) iştah actı gece gece :)
aaaaaaaaaaaa bende bi kilo alsamm da sevinsemm yok tık yok alamıyorum da alamıyorum:)
biliyorum sus bakaım alma zaten dıceeenn:):)
aa hiç der miyim
ben 48 kiloyum şu an. yiyorum yiyorum anca bu kiloya ulaştım
önceden sadece iskeletin vardı, şimdi iskelet görünmüyo en azından diye dalga geçiyorlar
bendensin sen de galiba
bende biraz göbek yaptım bu aralar evde kendi çapımda spor diye yuvarlanıp duruyorum yerlerde
iştee senin diğer bir versiyonunda burda:):) 48 kiloydum da final zamanı tam 2 haftada 3 kilo verdim elde var 45:) şimdi alma aşamalarındayım temennım bu:)
bende internetten sipariş verdim daha gelmedi,gelsene onunla yuvarlansam evde,aslında şişman değilim boyum 170 kilom 60 ama göbiş var biraz :82:
bende internetten sipariş verdim daha gelmedi,gelsene onunla yuvarlansam evde,aslında şişman değilim boyum 170 kilom 60 ama göbiş var biraz :82:
yıyorumm hemde kocaman kocamannn tabaklarda stress de beni yiyoo :):)
yıyorumm hemde kocaman kocamannn tabaklarda stress de beni yiyoo :):)
nım kurt olmasın sende
canım urt olmasın sendeeeeeee
yok canım ya tüm kontrollerden gectım ben strese gırdıgım an zayıflıyorum direk hepsi gıdıyor
sonra tekrar alıyorum kilo al ver dengede kacıyor
ne demişler akıllı olup milletin kahrını çekeceğine, deli ol millet senin kahrını çeksin canım girme strese aç bi müzik göbek at ohh stres mitres kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?