KK da yeniyim, gevezeyim, kaynaşmak istiyorum diyenlerin topiği

selammm kızzlar aslında ben yenı degılım ama sürekli gelemiyordum yani anlayacagınız sil bastan yaptım kk tekrar geldım:)

çooook iyi etmişsin o zaman tekrardan hoşgeldin canımm

merhabaa bende geldim,bende yeni sayılırım,bu arada topic süper umarım yeni dostluklarda kurarız burada

çok tatlısın sağol canım
bizde bu çene, bu sıcaklık olduktan sonra çooook güzel dostluklarımız olacak inşallah

aaaaaaaaaaaa bende bi kilo alsamm da sevinsemm yok tık yok alamıyorum da alamıyorum:)
biliyorum sus bakaım alma zaten dıceeenn:):)

aaaaaaaaaaaa bende bi kilo alsamm da sevinsemm yok tık yok alamıyorum da alamıyorum:)
biliyorum sus bakaım alma zaten dıceeenn:):)

aa hiç der miyim
ben 48 kiloyum şu an. yiyorum yiyorum anca bu kiloya ulaştım
önceden sadece iskeletin vardı, şimdi iskelet görünmüyo en azından diye dalga geçiyorlar
bendensin sen de galiba

bende biraz göbek yaptım bu aralar evde kendi çapımda spor diye yuvarlanıp duruyorum yerlerde

Son düzenleme:
aa hiç der miyim
ben 48 kiloyum şu an. yiyorum yiyorum anca bu kiloya ulaştım
önceden sadece iskeletin vardı, şimdi iskelet görünmüyo en azından diye dalga geçiyorlar
bendensin sen de galiba

iştee senin diğer bir versiyonunda burda:):) 48 kiloydum da final zamanı tam 2 haftada 3 kilo verdim elde var 45:) şimdi alma aşamalarındayım temennım bu:)

iştee senin diğer bir versiyonunda burda:):) 48 kiloydum da final zamanı tam 2 haftada 3 kilo verdim elde var 45:) şimdi alma aşamalarındayım temennım bu:)

aaa final zamanı kilo verilir mi hiççç
ben ders masasına oturunca, dersten kaçmak için full tıkınıyorum
oturduğum yerden 2kilo alıp da kalkıyorum

bende internetten sipariş verdim daha gelmedi,gelsede onunla yuvarlansam evde,aslında şişman değilim boyum 170 kilom 60 ama göbiş var biraz :82:

Son düzenleme:
yıyorumm hemde kocaman kocamannn tabaklarda stress de beni yiyoo :):)

yok canım ya tüm kontrollerden gectım ben strese gırdıgım an zayıflıyorum direk hepsi gıdıyor
sonra tekrar alıyorum kilo al ver dengede kacıyor

ne demişler akıllı olup milletin kahrını çekeceğine, deli ol millet senin kahrını çeksin canım girme strese aç bi müzik göbek at ohh stres mitres kalmaz

ne demişler akıllı olup milletin kahrını çekeceğine, deli ol millet senin kahrını çeksin canım girme strese aç bi müzik göbek at ohh stres mitres kalmaz

finaller bitti zaten kendıme geldım :):)
kanıt var ya kızlar kanald de ona bakıyorum sımdıkte harbı sevıyorum bu dızıyı ya bu dızıden sonra
hergıttıgım yerde daha dıkkatlıl oluyorum

benimde moralim bozuk olduğundaasla yemek yiyemem bu arada sigara içmeye başladım yine iştahım kapandı...buarada internetimde sorun var onun için geriden geliyorum,saf buz kız demeyin ona göree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…