katılıyorummmmmm :84::84:
aman kızlar siz siz olun bol bol gezin bize bakmayın.bekarlığın tadını çıkarın.netceniz evlenip
boğayım bennapiyim yaa herşey böle güllük gülistanlık olmaz biliyorum ama mutlu olayım bikerede sadce bunu istiyorum beeeen
bende bebıle ugrasıyorum ıste ne olsun kendı cızımımzı yapıp verdıgınız ev kendı arazınızemı oluyo anlamdım ben bu olayı yada vıılla turu teklı ev mı yapılıyo da kendınız verebılıosunuz ben sadece daha yenı yapılan evlerın bı kac noktasına mudahele edıebılgını bılyodum demek senın dedgın gıbıde varmıs
aynen öle cnm. bazen düşünüorum bekar kalaydım da bu kadar bağlanmayaydım diye. sonra da yok yaa onlar olmadan da bomboş bir hayatım varmış diorum. ben razıyım eve kapanmaya da.. yeterki onların kokusu eksik olmasın üzerimden :))
işte sen böyle konuşuncaa benim bütünn akli melekelerim beni terkediyorr
sevdiğimin kokusuyla uyumayı nasip etsin bana da inşallah Allahımm
bende bebıle ugrasıyorum ıste ne olsun kendı cızımımzı yapıp verdıgınız ev kendı arazınızemı oluyo anlamdım ben bu olayı yada vıılla turu teklı ev mı yapılıyo da kendınız verebılıosunuz ben sadece daha yenı yapılan evlerın bı kac noktasına mudahele edıebılgını bılyodum demek senın dedgın gıbıde varmıs
valla yaa bunlar benim aklımı karıştırıyorlar böyle evlilik, bebiş, yemek yapmak, çamaşır yıkamak falan derken
olcaazzz çok mutlu olcazzz iyi düşün iyi olsunn
zaten sevdiceklerimiz yarın evlenme teklifi etmez bence
daha çooook var
yaa aslında bnim erkek arkadaşım 30 yaşında fabrika müdürü falan babası kötürüm adam mürvet görmek istiyomuş anneside istiyomuş bizimki neyi bekliyo anlamadım benim dnamı tam anlamıyla çözmeyi bekliyo glb da benim kodum bozuk napsakki
aynen öle cnm. bazen düşünüorum bekar kalaydım da bu kadar bağlanmayaydım diye. sonra da yok yaa onlar olmadan da bomboş bir hayatım varmış diorum. ben razıyım eve kapanmaya da.. yeterki onların kokusu eksik olmasın üzerimden :))
işte sen böyle konuşuncaa benim bütünn akli melekelerim beni terkediyorr
sevdiğimin kokusuyla uyumayı nasip etsin bana da inşallah Allahımm
yaa amin aminn cümlemize banadaaaaonun bütün vucut kıllarına rağmen çoraplarıyla yatmasına rağmen aşığım onaaaa beeeeeeeeeeeeeeen
inşallah herşey hayırlısıyla olsun...benim annem zaten okul bitmeden beni vermezhayatın gerçekleri işte canım bunlar...evlilik baba evi gibi olmuyo( ama işte evlenmeden de olmuyo nasıl olacak bende anlamadım
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın en önemlisi bu
yaa aslında bnim erkek arkadaşım 30 yaşında fabrika müdürü falan babası kötürüm adam mürvet görmek istiyomuş anneside istiyomuş bizimki neyi bekliyo anlamadım benim dnamı tam anlamıyla çözmeyi bekliyo glb da benim kodum bozuk napsakki
yorumsuzumama bozuk olan kodlarını baştan yazabiliriz
yaa amin aminn cümlemize banadaaaaonun bütün vucut kıllarına rağmen çoraplarıyla yatmasına rağmen aşığım onaaaa beeeeeeeeeeeeeeen
ayy benimki tüysüz baya
kızz olayı kıl,tüy boyutuna da taşıdın, ev kadını olma konusndan sonra
allah seni ne etmesinn
evet nermis bunu yapmalıyızzz kod mod yoksam evde kalcam mazallah
yorumsuzumama bozuk olan kodlarını baştan yazabiliriz
ayy benimki tüysüz baya
kızz olayı kıl,tüy boyutuna da taşıdın, ev kadını olma konusndan sonra
allah seni ne etmesinn
hehe sırada ne var meraktayım
nermişşş getiriver ordan İngiliz anahtarınımeleğin kodunu tamir etcezzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?