KK da yeniyim, gevezeyim, kaynaşmak istiyorum diyenlerin topiği

Hosgeldın shadowcum bıttımı kız evının cızımlerı

bitti cnm bitti hatta müteahhide bile verdik. siteye de ekledim yeni resimleri. şimdi duvarların örülmesini bekliorum evin değişiklik gerekirse yapıcam. işte duvarlar örülmeden ustaları uyarıcam felan. sen nasılsın bu arada. valla bayaa kalabalıkmış burası takip edemiorum özür..

yok canım yokk dert topiklerini okumuyo musun hiçç
adamlar eve gelince konuşmuyormuş,dışarı çıkmıyormuş...
süslenip püslenip kocişinle oturacasın artıkın

yaaaaaaaa hyr öle olmamalııı otururum tbikide hep hep hep oturamam kimyama aykırı buuuuuuuu vahşet olur bi gülün soluşu gibi

ben izmir ayda bi kere gelio burya bi gece kalıyo yanımda sonra gidiyo yine bende gittim ankaraya bi kaç kez kaldım bir hfta falan hadi gidelim hadii koş koş boşver çanta almaaaa hadii çıııkkk

haha durun ayakkabılarınızıda alın onları unuttunuz
şu dert topiklerine bakayım merak ettim

umarım :))))))))))))))))))))))) yani son yazdığın dışarı çıkarır biraz zor geldi ama imkansız değil. Yani milyonda bir çıkabilio öle kocalar cnm hehehe
dogru soluyon kız bende nezman dısarı cıkalım desem hafta ıcı yorugunum hafta sonu der hep tabı bazan esref saatını yakalıyorum goturuyo

ben izmir ayda bi kere gelio burya bi gece kalıyo yanımda sonra gidiyo yine bende gittim ankaraya bi kaç kez kaldım bir hfta falan hadi gidelim hadii koş koş boşver çanta almaaaa hadii çıııkkk

ahh ahhh İzmir'e Ankara'ya gezmeye gittik biz de kaç defa
sen ordan ben burdan koşmaya başlasak sanırım onlar bizim yanımıza dönerken biz ancak ulaşmış oluruz

yaaaaaaaa hyr öle olmamalııı otururum tbikide hep hep hep oturamam kimyama aykırı buuuuuuuu vahşet olur bi gülün soluşu gibi

ben arkadaşlarıma nişnlandığımı ilk sölediimde sen mi olamaz şaka yapıosun. senin kimyana aykırı cnm felan demişlerdi ama ben dalga geçiolar sanmıştım. ama cnm tam da böle bişimiş evlilik sanırım. tamam ben de ecde oturup kalmıorum ama artk nabim ya görümcemle ya da oğlumla felan geziorum. arada da kocasından evinden kopabilen bi arkadaş bulabilirsem onlarla...

valla minnak melekim dert topiklerinde millet solmuş zaten bak daha bugün bir konu vardı bu konuyla ilgili. ama ev hanımı olmak da iyidir yaa bebişini büyütürsün tatlı tatlıı
haha durun ayakkabılarınızıda alın onları unuttunuz
şu dert topiklerine bakayım merak ettim

bak bakk gece gece için açılır
evlenmekten vazgeçmeyesin ama dikkat ett

ha bi de ben evdeyken oturucak en fazla bir iki saat bulabiliorum. gerisi koşuşturmaca...

bende bebıle ugrasıyorum ıste ne olsun kendı cızımımzı yapıp verdıgınız ev kendı arazınızemı oluyo anlamdım ben bu olayı yada vıılla turu teklı ev mı yapılıyo da kendınız verebılıosunuz ben sadece daha yenı yapılan evlerın bı kac noktasına mudahele edıebılgını bılyodum demek senın dedgın gıbıde varmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…