amin amin bende 6 değilde 3 çocuğum olsun istiyorum ama mesela aralarında 2 3 sene filan olsun istiyorum bu normal heralde :)
Sakın büyük konuşma büyük konuştuklarımın hepsi geldi başıma
ayy bende büyük konuşayım ozaman sevgilimle aslaaa evlenmem kesinlikleeeee asla asla asla
Peki çok zorluk çektiniz mi canım ? ne biliyim hani kimse yardım etmeyince bir düğün nereden baksan 50 milyara patlıyornasıl başettiniz neler yaptınız nelerden kaçındınız ? biz çok iyi anlaşıyoruz maaşallah Rabbim sizinkini de bozmasın. ama aklıma hep bunlar takılıyor. kredi çekip ödemeye kalksak başedemeyiz. Siz nasıl başettiniz ? Bu arada benim ki Mühendis , ben de işletmeciyim. Benim banka da işim hazır. Onunda hazır...
Peki çok zorluk çektiniz mi canım ? ne biliyim hani kimse yardım etmeyince bir düğün nereden baksan 50 milyara patlıyornasıl başettiniz neler yaptınız nelerden kaçındınız ? biz çok iyi anlaşıyoruz maaşallah Rabbim sizinkini de bozmasın. ama aklıma hep bunlar takılıyor. kredi çekip ödemeye kalksak başedemeyiz. Siz nasıl başettiniz ? Bu arada benim ki Mühendis , ben de işletmeciyim. Benim banka da işim hazır. Onunda hazır...
ayy bende büyük konuşayım ozaman sevgilimle aslaaa evlenmem kesinlikleeeee asla asla asla
canım eşyaları ve düğünü biraz makul fiyatlarla halletmeye çalışırsanız eğer, 30dan fazla tutmaz diye düşünüyorum. o da ödenir bir şekilde, sen sıkma canını
bende ne buyuk konustuysam oldu renklı gozlu ıstemem dedım sevguluusm renklı gozlu bı erkek ıcın cok uzak yerlere gıtmem dedım 15 saatlık uzaklıga gıttım ooyy oyysozlenmem de sozlenmem
bende ne buyuk konustuysam oldu renklı gozlu ıstemem dedım sevguluusm renklı gozlu bı erkek ıcın cok uzak yerlere gıtmem dedım 15 saatlık uzaklıga gıttım ooyy oyysozlenmem de sozlenmem
wanerss tıcaretını de bılıyorsun bak tam zamanı gelmıss
50 milar mıBiz o kadar açılmadık canım mesela gelinliğimi çok taşlı falan seçmedim beğenerek seçtim ama diktirdim taşlı allı pullu değildi ucuza geldi.Salonu uygun tuttuk takılarla ödedik mobilyanıda uyguna getirmeye çalıştık düğünden önce mobilyaya biraz ödedi eşim aşırıya kaçadık yani birde bizim kira derdimiz yok o avantajımız oldu öyle aklıma gelirse yazarım daha işiniz hazırmış bence takma çok
aaa şimdi niye evlenmiyosun hayal kuruyodun yabu arada aynı yaştaymışız :)
kızzlar ben kacaarrr:)
sevgulusuumm uyuyalım dıye mesaj attı barı onu yanımda hıssederek uyuyamda bukadar sohbetın ustune sozlu hıssederım kendımı:)
hepinize bebişlii ruyalar özellikle de waners sana sabahh kalkınca ruyadan sonra dırek ben gelcem aklınaa
laviniaa içimdeki bebiş canavarını ortaya çıkardınn
aman da sevgülüşüne de kıyamazhadi uyuyun bakalım iyi gecelerrr
kızzlar ben kacaarrr:)
sevgulusuumm uyuyalım dıye mesaj attı barı onu yanımda hıssederek uyuyamda bukadar sohbetın ustune sozlu hıssederım kendımı:)
hepinize bebişlii ruyalar özellikle de waners sana sabahh kalkınca ruyadan sonra dırek ben gelcem aklınaa
Ya dayım evlendi geçen yaz. onunki bi okadar tutmuş :44: bütçeye göre hareket etmek lazım sanırım. Haklısın. Paramız olunca daha iyilerini alırız inşaallah. Peki evlilik nasıl ? Zor mu bahsedilenler gibi ? Yani ne bileyim hani derler ya sorumluluk meselesi . Biz 6.5 senedir birlikteyiz ve bugüne kadar 1 gün bile küs durmadıkçok da iyi anlaşıyoruz. Evlilik çok farklı boyutlara taşıyor mu erkekleri ? hani aslında seni hiç tanımamışım denir. bu sözün geçerliliği ne kadardır ya da var mıdır ?
Bende kayınpederime çok kızarım mesela yapı olarak bana çok ters ödüm kopuyor bebem ona benzerse diye Bir insna kime çok kızar mana bulursa başına gelirmiş:86:
Ya dayım evlendi geçen yaz. onunki bi okadar tutmuş :44: bütçeye göre hareket etmek lazım sanırım. Haklısın. Paramız olunca daha iyilerini alırız inşaallah. Peki evlilik nasıl ? Zor mu bahsedilenler gibi ? Yani ne bileyim hani derler ya sorumluluk meselesi . Biz 6.5 senedir birlikteyiz ve bugüne kadar 1 gün bile küs durmadıkçok da iyi anlaşıyoruz. Evlilik çok farklı boyutlara taşıyor mu erkekleri ? hani aslında seni hiç tanımamışım denir. bu sözün geçerliliği ne kadardır ya da var mıdır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?