KK da yeniyim, gevezeyim, kaynaşmak istiyorum diyenlerin topiği

çocuk ısteyen hanımlar cocuk bakamak okadarda kolay bısı deıl solıyım ole 6 tane ısteyen arkadas vardı 1 tane olsunda bakalım 2.sını hemen ıstıcekmı tamam cook guzel bısı ama bıokadarda zorr bısı allah cocuk sahıbı olanlar ılk oncelıkle sabır sonrada kolaylık versın

waneerrrsss yalnız degılmısızz
içime su serpildi valla yoksa ben bu istekle koşaraktan Ankara ya gider nikahı basardım adama
Benimkide daha gitmedi askere biz evlendik:86:
Asker yolu beklicem daha allahtan kısa dönem

askere gitmeden vermem diyor annişimm
benimki 28de okulu bitirmiş oluyor. 29unda askerden gelse 30una anca evleniriz ahh ahh

amann ne 6 sı.Kafayı yerim heraldee..Bitane olsun kafii

ya tabbı orası ole suanda olayın duygusal yonune bakıyorz ama sole bı dusununce sevdıgın ınsanla senın bı ortak parcan...esın yanında buyuk derstekse hele daha tatlı olur ınsan bunları hayal edıyor ıste:)

içime su serpildi valla yoksa ben bu istekle koşaraktan Ankara ya gider nikahı basardım adama

benimki 28de okulu bitirmiş oluyor. 29unda askerden gelse 30una anca evleniriz ahh ahh

Ben askere gitmemiş biriyle evlenmem dedim büyük konuştum:86:

wanerrss bız daha cok bu topıclerde oluruzz

amin amin bende 6 değilde 3 çocuğum olsun istiyorum ama mesela aralarında 2 3 sene filan olsun istiyorum bu normal heralde :)

Aynı duruman muzdaribiz canımm. Bizde 5 sene okuldu oydu buydu bekledik. bu sene okulumuz bitiyo ve kep atıyoz inşaallah . Öyle sıkıntılı dönemler ki bunlar. Herkes biliyor babam annem teyzelerim halalarım herkes... ama resmiyette hiçbirşey yok hala askerliği var iş bulması var para lazım. Var da var ama biz okul bitince yani bu yaz nişan yapmaya karar verdik. Konuyu babama da söyledim olumlu karşıladılar. yaza nişan olacak inş. sonra askere gidicek aşgumm 6 ay sonna gelcek ve düğünümüzü yapıcaz. Tabi borç harç içinde çünkü o da yeni mezun bende. birikimimiz de yok. Artık ailelerin desteğiyle olacak bir şekilde. Muhtaç olmak istemem kimseye hele onun ailesine hiç. ama elden de birşey gelmiyor elde yok avuçta yok ikimizinde. Sonuçta yeni mezunuz ama daha fazla beklemeye de zamanımız yok. çünkü iş iyice dallanıp budaklandı. Bir an önce sonuçlansın istiyoruz. bizde beklemek istemiyoruz artık inşaallah işler sandığımızdan da daha kolay olur kızlarrr. Çok bekledik, hakettik biz bu mutluluğu

inşallah olur canım kaç yaşındasın?
sen de bendensin. içimdeki canavarı lavinia uyandırdı sağolsın

canım 6tane şakasına ben kafayı yerim o kadar çocukla valla zor iş

daha demın sevgulusume dedım bı yuzuyu goreyım parmagımda baakar bakar gulerım
hahhahhh ben o yüzüğü parmağımda görünce düşüp bayılırım heralde

inşaallah tez elden bir söz bir nişan yaparsınız

ayy nermiyecim inşallah inşallahh.. ayy neler oluyor bana

Kızlar ben yatıyorumm.Uykuya karşı koyamıyorumm.Eğer biraz daha durursam tom ve jerry deki gibi kibrit çöpleri sıkıştırıcam gözlerime Hepiniz çok datlusunuzz dilerim güzel günler güzel haberler paylaşırız hepberaberr İYİ GECELER CANLARR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…