buldum buldum prensimi ama kıyamam attan aşağı onu atmaya yazık miniğime yaaa nasıl özledim
Rica ederim canım hoşbulduk baya kalabalıksınız maşallah allah muhabbetinizi arttırsın güzeller
Çoğunuz bekar mısınız
hımm allah bozmasın canımm
Rica ederim canım hoşbulduk baya kalabalıksınız maşallah allah muhabbetinizi arttırsın güzeller
Çoğunuz bekar mısınız
Arkadaslar topık yenı olmasına ragmen baya kalabalıklastı deılmı kım ayagını surdude geldı solesın cabuk
Arkadaslar topık yenı olmasına ragmen baya kalabalıklastı deılmı kım ayagını surdude geldı solesın cabuk
iyi sohbetler arkadaşlar benim oğluşum hasta öksürdü kalktı üstünü değiştim yatırdım bende yavaştan uzuyorum sizlere güzel bol muhabbetli geceler diliyorum .
Gerçektende çok sıcak kanlısınız böyle bir ortamı daha önce hiç rastlamadım umarım çok güzel günlere tanık oluruz hep birlikte .
Ama biz kıskandık şimcikkk bide hamiş hamiş olursunuzzahha ahhh darısı başımıza kızlar. Çok dertliyim bu konuda . 6.5 SENEDİR hala BEKARIMMMMM Var mı ben gibi dertli ?
bu acı gercegı soleyeyım waners ve ben bekarız
malesef canım malesefff
içimde meğersem ne büyük bir evlenme isteği taşıyormuşum da haberim yokmuş, sağolsun lavinia haberdar etti
iyi sohbetler arkadaşlar benim oğluşum hasta öksürdü kalktı üstünü değiştim yatırdım bende yavaştan uzuyorum sizlere güzel bol muhabbetli geceler diliyorum .
gerçektende çok sıcak kanlısınız böyle bir ortamı daha önce hiç rastlamadım umarım çok güzel günlere tanık oluruz hep birlikte .
malesef canım malesefff
içimde meğersem ne büyük bir evlenme isteği taşıyormuşum da haberim yokmuş, sağolsun lavinia haberdar etti
Kaç yaşındasın canım sen üzülme kıyamam
Olsun zamanı gelince evlenirsiniz
slm kızlar
bi geveze daha geldi aranıza
slm kızlar
bi geveze daha geldi aranıza
Ama biz kıskandık şimcikkk bide hamiş hamiş olursunuzzahha ahhh darısı başımıza kızlar. Çok dertliyim bu konuda . 6.5 SENEDİR hala BEKARIMMMMM Var mı ben gibi dertli ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?