KK da yeniyim, gevezeyim, kaynaşmak istiyorum diyenlerin topiği

iyi sohbetler arkadaşlar benim oğluşum hasta öksürdü kalktı üstünü değiştim yatırdım bende yavaştan uzuyorum sizlere güzel bol muhabbetli geceler diliyorum .
gerçektende çok sıcak kanlısınız böyle bir ortamı daha önce hiç rastlamadım umarım çok güzel günlere tanık oluruz hep birlikte .

Ama biz kıskandık şimcikkk bide hamiş hamiş olursunuzz ahha ahhh darısı başımıza kızlar. Çok dertliyim bu konuda . 6.5 SENEDİR hala BEKARIMMMMM Var mı ben gibi dertli ?

Arkadaslar topık yenı olmasına ragmen baya kalabalıklastı deılmı kım ayagını surdude geldı solesın cabuk

Rica ederim canım hoşbulduk baya kalabalıksınız maşallah allah muhabbetinizi arttırsın güzeller

Çoğunuz bekar mısınız

malesef canım malesefff
içimde meğersem ne büyük bir evlenme isteği taşıyormuşum da haberim yokmuş, sağolsun lavinia haberdar etti

Arkadaslar topık yenı olmasına ragmen baya kalabalıklastı deılmı kım ayagını surdude geldı solesın cabuk

tabı kı de ben kızlar akalım gecelere dedık aktık:)
asıl sorun wanersle benım sözlu bıle olamamamızdan basladı buralara geldık

ıyı geceler canım umarım oglun tez zamanda ıyılesır allah acıl sıfalar versın

iyi geceler canım oğluna bol şifalar diliyorum

Ama biz kıskandık şimcikkk bide hamiş hamiş olursunuzz ahha ahhh darısı başımıza kızlar. Çok dertliyim bu konuda . 6.5 SENEDİR hala BEKARIMMMMM Var mı ben gibi dertli ?

Cnm kısmetin bekliyodur bir yerlerdee...Ayy inşş hamiş olmaktan başka bi dileğim yokk Anne olmalıyım artıkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…