- 20 Mart 2008
- 140.603
- 210.793
- 60
- Konu Sahibi KarKralicesi
- #1.161
Kızlar yardıımmmm dibim geldi ne yapmalıyım yoksa kocam beni beğenmiycek sempatiksalakcinni -tatlicadiarzu-
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iğne yapsın hayatım bitanemd emeyince
bizimki bazen bana hatun yada arvad der ilk günler ula evlenmeden ne bu sözleri söylüyo dedim. alıştım ama artık garibime gitmiyo
arvadı eve bırakımda gelim der misal iş arkadaşlarına... sanki evin yolunu bilmiyom ya ben
nede olsa gözel karıyım yolda kurt neyim kapar haklı adamsırnaşık şeysırnaşık şey
birazcık görnümüşündür
Noluyo burada yahu ben herşeyden geri kalmışım bilmiyorumkismile
Kızlar yardıımmmm dibim geldi ne yapmalıyım yoksa kocam beni beğenmiycek sempatiksalakcinni -tatlicadiarzu-
günaydın kuzum iyi flaşladın ama altta kalmam ona göre hazır ol
abovvvvvvvvvvvvkafamçokkarıştı:roflol:
günaydın canım
günaydın tatlım ne zaman kalkıyın koltuktan
benim kızım gelmiş duygucuk ne haber
Çimdikleye de bilir. delikafadulden
Hafif de çemkirsin tamamdır.
kaydirigubbakcemile2
Mesela adam buna 'Selma' diyecek selma yok selma yok lmaz:
Ne demiştim ben sana. :mymeka: Ha pardon aşkım hayatımın anlamı ömrümün bitmeyecek baharı diyecek sositososito
Bu arkadaşımız tez vakitte bir sopa edinmeli belki kocası dize gelir. naniknanik
Senin aşkun da başkaymış be larisa hatun benim ex aşkım da çok derdi de avrat... akannehir
Demedi dedirtmedim kaydirigubbakcemile3
Noluyo burada yahu ben herşeyden geri kalmışım bilmiyorumkismile
Neler olmuyor ki aklinialirimsmile
günaydın kızlar
bugün işe gitmedim burdayımm
hadi sende anlat vardır sendede
hoşgeldinŞenizŞeniz
günaydın kızlar
bugün işe gitmedim burdayımm
kız kaytardınmı işten bende işteyım ama kkdayım süreklı
Yok be olsa keşke artık pek birşey şaşırmıyorum :smiley-cool:
Hoşbuldum bayanssulusmile