• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kk Da Kendisine Ters Gelen Fikre Saygiyla Yorum Yapan Herkese

bazı arkadaşlar gerçekten kırıcı olabiliyorlar. ben çok dikkat etmeye çalışıyorum. burası sanal ortam deniyor ama kimse kimseyi görmüyor herşeyi söyleyebilirim kırılan kırılsın deniyor. bende karşı görüşlere saygı duyan arkadaşlarıma teşekkürlerimi yolluyorum

ben sinirleniyorum bazen evet ama saygıyı elden bıraktığıma asla inanmıyorum bana uymayanı söylüyorum ama seviyeyi düşürenlere çok kızıyorum aslında en güzeli seviyeli tartışabilmek çünkü o zaman birbirimizden çok daha güzel şekilde bilgiler alabiliriz ve gerçekten kalıcı olur.
Katılıyorum canım saol sevgiler....
- rep yoktu sitede bildiğim kadarı ile nasıl -rep verebilirlerki?

Önceden vardı canım ve uygunsuz kullanımdan dolayı artık yok:)

ben sinirleniyorum bazen evet ama saygıyı elden bıraktığıma asla inanmıyorum bana uymayanı söylüyorum ama seviyeyi düşürenlere çok kızıyorum aslında en güzeli seviyeli tartışabilmek çünkü o zaman birbirimizden çok daha güzel şekilde bilgiler alabiliriz ve gerçekten kalıcı olur.
Katılıyorum canım saol sevgiler....
- rep yoktu sitede bildiğim kadarı ile nasıl -rep verebilirlerki?

Ben gerek gerçek yaşantıda gerekse burda, farklı fikirleri tartışmayı seviyorum..

Ama püf noktası sizinde dediğiniz gibi seviyeli tartışma..a.s.

seviyeli yazanlara ve hakaret içermeyen yazılar yazan arkadaslara bende tesekkür ediremmmm,,,a.s.

aynen canım sana katılıyorum kımsenın bı başkasını kırmaya hakkı yok
aynı fıkırde olmak zorunda degılız ama malesef kı bazı kışıler kırıcı olabılıyor
bende hakaret içermeyen yazılar için teşekkur ederım ... lutfen bıraz daha saygııı a.s.

Öncelikle konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim.Bende bu forumda birbirlerini hiç tanımayan ama farklı düşüncelerde olan herkesle kırıcı olmadan,saygılı bir şekilde tartışmaktan yanayım.Böyle olan herkese ben de sevgi ve selamlarımı yolluyorum.....

Son düzenleme:

Münazara ve münakaşayı ayırd edemiyoruz...Fikrimizi elbette söyleyeceğiz..""karşımızdakini kırmadan, incitmeden.""
Şahsen ben artık konu açmaya çekinir oldum... Bir süre önce ard arda yaşadığım iki sinir bozucu olay vardı... Ben de protesto bölümüne aynı gün iki ayrı başlık açmıştım... protesto amaçlı... Aman açmaz olsaydım... vatan haini ilan edilmediğim kaldı...ben pc karşısında gözyaşlarımı tutamayıp dakikalarca ağlamıştım o gün...bir süre sonra o arkadaşlardan birini farklı başlık altında benim protestomun benzerine onay yorumu yazdığını görünce şaşkınlıktan küçük dilimi yutacaktım...

Bazen diyorum girme artık...sinirlerini harab etmeye değmez... sonra vazgeçiyorum... Bağımlılık olsa gerek... Bir süre girmemiştim siteye kırgınlıklarımdan ötürü...sonra yine geri döndüm...Sigara gibi yahu...:delphin:

Bu başlık vesilesiyle, ben de forumlarda üslubuyla, hanımefendiliğiyle, aklı başında yorum yapan herkese çok teşekkür ederim...

Sevgiler...

Back