• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kk Da Kendisine Ters Gelen Fikre Saygiyla Yorum Yapan Herkese

KADINLAR KULÜBÜMÜZDE..

Karsı fikirler olduğunda sakinliğini bozmayan, sinirlenmeyen, yorumunu büyük bir olgunlukla ve kırıcı olmadan yapabilen temiz bir uslüp kullanan kısacası sanalda bile olsa kendisine ters gelen fikre saygılı olabilen tüm arkadaslarıma

HUZURLARINIZDA TEŞEKKÜR EDİYORUM......a.s.

katılıyorum canım benım bende hepsıne cok cok tesekkur edıyorum!

bende saygı çerçevesinde yorum yapan herkese teşekkür ederken
kendi ile aynı düşüncelere sahip iki kişi buldumu kendini yüce sanan yeni üyeleri ve yorumlarını bu teşekkürün dışında bırakıyorumşakkıdı

biraz önce yaşadım. bir anda normal yazı şeklini değiştirip büyüterek adeta karşısındaki,nin gözüme sokmaya çalışanlar var.. tabii ki söyledigin de ben bağırmıyorum ki diyorlar tamam bağırmak büyük harfle yazınca oluyor da bir den bire o yazının rengini değiştirip o harfleri kocaman yapmakta karşısındakine bir tepki belirtisi, fevri bir davranış değil midir...gözüm bozuk ama lens takıyorum çok şükür küçük yazıları da okuyabiliyorum....birşeyi iyice belirtmek için yapılan bir hareket bu ama bazen farklı amaçlar için de kullanılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman hepiniz bana teşekkür ediyorsunuz lol.
Bir de şu var; bir açıklama ya da yorum yaparken o kadar dikkat ettiğim halde (noktalama işaretlerine kadar) yanlış anlaşılmak beni sinirlendiriyor.
Geçen gün uzun uzadıya gayet güzel bir açıklama yaptığım halde arkadaş çok ters bir uslupla yanıt vermiş..
Yani siz ne söylerseniz söyleyin, söyledikleriniz karşıdakinin anladığı kadar.
Ama yine de saygıyla yorum yazmaya devam edeceğim ben.
Ve yine saygılar.

biraz önce yaşadım. bir anda normal yazı şeklini değiştirip büyüterek adeta karşısındaki,nin gözüme sokmaya çalışanlar var.. tabii ki söyledigin de ben bağırmıyorum ki diyorlar tamam bağırmak büyük harfle yazınca oluyor da bir den bire o yazının rengini değiştirip o harfleri kocaman yapmakta karşısındakine bir tepki belirtisi, fevri bir davranış değil midir...gözüm bozuk ama lens takıyorum çok şükür küçük yazıları da okuyabiliyorum....birşeyi iyice belirtmek için yapılan bir hareket bu ama bazen farklı amaçlar için de kullanılıyor.

Şimdi yazacağım şey saldırı amaçlı değildir.Sizi tanımıyorum ya da size karşı kötü hisler beslemiyorum.
Yazdıklarınız doğru kocaman harfleri ben de hiç sevmiyorum.Yalnız sizin kocaman harflerle bana gerizekalı diyen arkadaşı da uyarırken göremedim malesef.
Hatırlar mısınız bilemem ama hiç haketmediğim halde hakarete uğramıştım.
Cevabım da terbiyeye davet etmek olmuştu, davetime icabet etmeyince de banlandı arkadaş.
Umarım o arkadaşımızı da içine katarak bu düşüncenizi söylüyorsunuzdur.

Gelelim konuya sanki eski bir dostu gördüm bu konuyu okuyunca ,neler neler değişmiş.
Ben tekrar saygılı ,hakaretsiz yazışmalar yapan herkese teşekkür etmek istiyorum.
Burada ilk fırsatta ,biribirimizin düşmanı olmak yerine, önce tanıyıp birbirimize bir şans vermek daha doğru olur diye düşünüyorum.
Kaybetmek kolaydır önemli olan bir insanı kazanmaktır.Tanıdığımız her insan dünyaya açılan yeni bir penceredir.
Bu arada herosum ben senin o dediğini yazmıştım.
Acaba yanlış anlıyor olabilir miyim diye düşünmek lazım gerçekten.
Benim gülümseyerek yazdığım bir mesaja, hakaret geldiğinde şaşırıyorum da :))
Denizciğim bu konuyu açtığın için tekrar teşekkür ediyorum

Bende bu başlığa sonuna dek katılıyorum. Bende bir forumda birşeyer okurken bir arkadaş belkide farkında olmadan karşı tarafı rencide etti o zaman bende foruma katılarak yorumumu yaptım. Ama öyle bir durum olmuşkuti bir grup varki bazısı anında saldırıda bulundu. Birbirlerine teşekkürller gönderdiler. Avukakılktan tutun algılamama anlayamama gibi küçük ve basit kelimeler duydum. Bunlara üzülmedim çünkü ben kendi konunumu ve durumumu biliyorum. Kimsenin demesiyle insan küçülmüyorum ama insan basitliklere maruz kaldığı için üzülüyor. Genelde bir formda dolaşıyorum. Gerçekten orda saygılı ve hanımefendi insanlar var. Burdam "rahim anomalilileri" topiğindeki tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Bende bu başlığa sonuna dek katılıyorum. Bende bir forumda birşeyer okurken bir arkadaş belkide farkında olmadan karşı tarafı rencide etti o zaman bende foruma katılarak yorumumu yaptım. Ama öyle bir durum olmuşkuti bir grup varki bazısı anında saldırıda bulundu. Birbirlerine teşekkürller gönderdiler. Avukakılktan tutun algılamama anlayamama gibi küçük ve basit kelimeler duydum. Bunlara üzülmedim çünkü ben kendi konunumu ve durumumu biliyorum. Kimsenin demesiyle insan küçülmüyorum ama insan basitliklere maruz kaldığı için üzülüyor. Genelde bir formda dolaşıyorum. Gerçekten orda saygılı ve hanımefendi insanlar var. Burdam "rahim anomalilileri" topiğindeki tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Birbirine teşekkür edip ,düşüncelerini onaylayan herkes canciğer kuzu sarması değil ki arkadaşım:) Guruplaşma farklı bir şey.
Aynı fikirde olan insanlar, mesajları okudukça birbirlerini hiç tanımasalar bile teşekkür ve rep verirler. Bazıları sana verir ,bazıları karşındaki diğer arkadaşa...
Tabiki hakaret içeren ,aşağılayıcı cümleler kurmamak gerekir haklısın.Katılıyorum sana.

Birbirine teşekkür edip ,düşüncelerini onaylayan herkes canciğer kuzu sarması değil ki arkadaşım:) Guruplaşma farklı bir şey.
Aynı fikirde olan insanlar, mesajları okudukça birbirlerini hiç tanımasalar bile teşekkür ve rep verirler. Bazıları sana verir ,bazıları karşındaki diğer arkadaşa...
Tabiki hakaret içeren ,aşağılayıcı cümleler kurmamak gerekir haklısın.Katılıyorum sana.

örgürce; o tartışmayı çok iyi biliyorum
kimse kimsenin arkadaşı değildi hatta bu arkadaş kendisi hakaretlerde bulundu:kahve:

Bu topiği 14 ağustosta açmışım,
Safirin dediği gibi son zamanlarda bu tarz topicler çok açılıyor ama demek o zamanlarda da vardı bu mevzular..

Hepimiz birbirimize katılıyoruz ama sitede de gerginlikler hep oluyor..Ne olursa olsun ^''gerizekalı '' denir mi yahu?....Denk gelmedim ben..Çok kötü çokkkkkkkkkk

örgürce; o tartışmayı çok iyi biliyorum
kimse kimsenin arkadaşı değildi hatta bu arkadaş kendisi hakaretlerde bulundu:kahve:

Ben burda kimseye arkadaş demedim. Evet tüm duyduğum sözlerin ardından haddinizi bilin demek durumunda kaldım. En azından avukat sensin algılama anlıyamama güçlüğü var diyen insanlara aynı onlar gibi cevap vermektense bu cümleyi kullandım.Eğer bu saygısızlıksa bu kelimeliri bana sarferden insanları düşünemiyorum.

Buarad özgürce senide çok iyi anlıyorum bana üstü kapalı algılamama anlayamam denilen kelimeleleri bile benim sinirimi bozdu. Gerizekalı gerçekten çok çirkin bir kelime kimi açıkça söylüyor kimi ima ediyor. İnsan kendini ele veriyor böyle sözlerler o yüzden kafaya takmamak lazım.

bende o zaman size sevgilerimi yolluyorum.....arada bazen yanlış anlamalar olabilir. önemli olan hoşgörü. yazınız dan bunu çıkardım.... umarım aramız da bir daha o tarz diyologlar geçmez...................

Son düzenleyen: Moderatör:
Denizgunesi canim ozellikle konuyu actigin icin sana ve bu fikre saygi duyanlara tesekkur etmek istedim, herkes ayni dusunmeyebilir ama onemli olan fikrine uymayan konularda kirici olmamak sevgilerimlea.s.

saygı :1hug:sevgi çerçevesi içerisinde nice hoşgörüşlü paylaşımlaraa.s. hepimiz birimiz birimiz hepimiz:enbuyukkk:Şeniz

açmış oldugum konularda benim yanımda olan ve saygılı yazılar yazan bütün kk lılara teşekkür ediyorum:enbuyukkk:

Back