• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kk Da Kendisine Ters Gelen Fikre Saygiyla Yorum Yapan Herkese

deniz_gunes

Hayat devam ediyor...
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2007
17.040
11.252
498
Diğer
KADINLAR KULÜBÜMÜZDE..

Karsı fikirler olduğunda sakinliğini bozmayan, sinirlenmeyen, yorumunu büyük bir olgunlukla ve kırıcı olmadan yapabilen temiz bir uslüp kullanan kısacası sanalda bile olsa kendisine ters gelen fikre saygılı olabilen tüm arkadaslarıma

HUZURLARINIZDA TEŞEKKÜR EDİYORUM......a.s.

ama bazı üyeler maalesef suçlayarak eleştiriyorlar.öyle gücüme gidiyor ki kızlar.benim hiç aklımda olmayan fikirler üretiyorlar yazılarımdan.nereden ,nasıl çıkartıyorlar anlayamıyorum..neyse oluyor işte.ben de aynı fikirde olmasa bile saygıyla eleştirenlere teşekkür ediyorum

birbirine karşı saygılı olmak insanlığın bir gereği değilmi arkadaşlar gerek bu forumda gerekse özel hayatımızda ne yazıkki bazı insanlar nezaketinizi aptallık olarak niteleme gafletine düşebiliyorlar bu benim çok sık başıma geliyor ama gülüp geçiyorum kaba ve saldırgan olmaktansa varsın aptal olayım diye düşünüyorum sevgilerimle

arkadaşım tekrar teşekkür ediyorum sana.zaten kendi fikirlerimizle örtüşenlere saygısızlık etmeyiz .önemli olan zıt düşüncelere de aynı saygıyı göstermektir.herkesin düşüncesi değerlidir.demokrasi diyoruz ama hep benim düşünceme saygı duyulsun ,benim sesim duyulsun.eğer tersi olursa demokrasi yok mu diye bağırır dururuz.herkes için demokrasi.herkes için düşünce özgürlüğü.birilerinin düşüncesine katılmıyorsak bile ,eğer düşüncesine katılmadığımız insanlarında bize saygı duymasını istiyorsak saygı göstermeliyiz.tek taraflı olmaz.herkes benim düşünceme saygı göstersin olmaz.saygılı ol saygı bekle.bu hepimiz için geçerli.

birbirine karşı saygılı olmak insanlığın bir gereği değilmi arkadaşlar gerek bu forumda gerekse özel hayatımızda ne yazıkki bazı insanlar nezaketinizi aptallık olarak niteleme gafletine düşebiliyorlar bu benim çok sık başıma geliyor ama gülüp geçiyorum kaba ve saldırgan olmaktansa varsın aptal olayım diye düşünüyorum sevgilerimle

bravoooub1.gif
bravoooev8.gif
bravooovq5.gif

Öncelikle anlamlı ve içerikli başlığınız için tebrik ederim.a.s.Bence insanın olgunluğu karşıt düşüncelere bile saygı gösterip saygı çerçevesi içinde yorum yapan kendi düşüncesini karşısındaki insana zorla kabul ettirmeden ifade edebilen, herkeze bendende teşekkürler.Demokrasinin ,insan haklarının, sosyal adaletin temeli budur;Herkez aynı şeyi düşünmek zorunda değildir sosyal bir toplumda tüm bireyler bir konu üzerinde aynı düşünceye sahip değillerdir!Önemli olan karşıt düşüncedeki insanı yok saymadan kendini ifade edebilmektir.

Ben tekrar tekrar teşekkür ediyorum böyle arkadaslara olgunluklarını birkez daha gösterdikleri için....a.s.a.s.a.s.

Ben de sana teşekkür ediyorum canım.Bu yaklaşımından ötürü!...
Eleştirmek yerine her zaman anlamaktan yanayım.Bilmeni istedim yalnızca!...

teşekkürler bu güzel konuya hepimiz ayrı ayrı fikirler yürütebilir ve bu konular gündeme geldiğindede yorumlarımızı sunarız bunda anormal olan birşey yok herbirimizin içinde farklı dünyalar var. hepimizin fevri oldugu zamanlar oluyo önemli olan kalp kırmadan konuşmayı yazabilmeyi başarabilmek, bütünnn kalpleri güzel arkadaşlara bir teşekkürde bendenn

öncelikle konuyu aça arkadaşıma sonrada saygılı olanlara teşekkür ediyorum.
a.s. a.s. a.s.

bende teşekkür ediyorum ki herkes aynı fikrde olmak zorunda değil, insanların herbiri birbirine çok benzior da olsa aslında brbirinden çok farklı, bu durumda bizimle aynı düüşünmeyen bi insana karşı insan olmaya yakışmayacak tavırlarla karşılık vermek zaten çok ayıp olurdu, tekkrar teşekkürler

Back