- 1 Aralık 2014
- 1.210
- 707
- 34
-
- Konu Sahibi Meram_Kedisi
ah not ettim bunları eşim birazdan gelecek beni almaya .. şimdilik ayrılıyorum yarın gelip anlatırım.. inş. bugün romantizmi yakalarız umutluyum (galiba )Bence sen cilvenin amacının dışında beklentilere sahipsin biraz. Belkide önce sen bi kendini incele sonra eşine geç. Ne dersin.
Yani cilvenin neyle sonlandığını, neden böyle olduğunu düşün biraz. Çok romantiz peşinde iken amaca hizmet edemiyor beynin bence, gibi gibi gibi.
Ben diyorum çok romantizm peşindesin, sorunun ilk harfi burda, o diyo bugün inş yalarız romantizmiah not ettim bunları eşim birazdan gelecek beni almaya .. şimdilik ayrılıyorum yarın gelip anlatırım.. inş. bugün romantizmi yakalarız umutluyum (galiba )
romantizm hiç yokta ondan romantizm peşindeyim canım .. hiç yokki çoğunu istiyomuşmuşum..Ben diyorum çok romantizm peşindesin, sorunun ilk harfi burda, o diyo bugün inş yalarız romantizmi
Hey allam ya
istediğim bişeyi yaptırmak için cilve yaptım geçende bebek sesiyle eşimde bebek sesiyle oymaz aşkım diye karşılık verdi ondada başarısızım ..sevişmek için cilve mi bu yoksa istediğin bişeyi yaptırmak için mi cilve
Kızcağız ayda yılda bir romantizm iztiyor bacım o işte biraz romantizm olsa daha çekici oluyo istek artıyo... Aslında temeli romantizim birazcık o yüzden anlaşamadıkBen diyorum çok romantizm peşindesin, sorunun ilk harfi burda, o diyo bugün inş yalarız romantizmi
Hey allam ya
Melankolik bu ya, burcun ne kız senin
Ona cilve denmio, bildiğin çakma deniosevişmek için cilve mi bu yoksa istediğin bişeyi yaptırmak için mi cilve
Sen şu bebek sesinden bence bi uzak duristediğim bişeyi yaptırmak için cilce yaptım geçende bebek sesiyle eşimde bebek sesiyle oymaz aşkım diye karşılık verdi ondada başarısızım ..
istediğim bişeyi yaptırmak için cilce yaptım geçende bebek sesiyle eşimde bebek sesiyle oymaz aşkım diye karşılık verdi ondada başarısızım ..
aynen öyle yapıyorum ... neyse kızlar bugünlük benden bu kadar. hadi kendinize iyi bakın bbOna cilve denmio, bildiğin çakma denio
Sen şu bebek sesinden bence bi uzak durAdamda hiç bi etki yapmıo belli ki
Ay ben bunu yapsam bana ne der acaba denicemistediğim şeyi yaptırmak için gider sarılırım güzel sözler söylerim öpücüklere boğarım ama benim avantajım sevgilim çocuk taklidine bayılır ben de iyi yaparım dolayısıyla dayanamaz
sevişmek içinse cilve ben mesela geçenlerde bıyık yapmıştım kendime kalemle onun da başına peruk geçirmiştim çok hoşuna gidiyo böyle şeylerbenim cilvem de bu ahaha
Ay ben bunu yapsam bana ne der acaba denicem
Benimkinin gözü o kadar yükseklerde değil anam seksi hizmetçi ol diyo yani adamın hayal gücü ve fantazi anlayışı bubikere de kırmızı başlıklı kızla kurt yapmıştık tavsiye ederim
bikere de kırmızı başlıklı kızla kurt yapmıştık tavsiye ederim
Benimkinin gözü o kadar yükseklerde değil anam seksi hizmetçi ol diyo yani adamın hayal gücü ve fantazi anlayışı bu
Ayy bizim hic bole fantazlrmz yok ya direk olaya girerizbikere de kırmızı başlıklı kızla kurt yapmıştık tavsiye ederim
Aklımdaki çocukluğumdan kalan masum kırmızı başlıklı kız elvedakurt tuttuğunu yahu yapmayın
Ayy bizim hic bole fantazlrmz yok ya direk olaya gireriz
benim kurt tuttuğunu bırakmıyo ahahaha
Ay hiç güleceğim yoktuaaa bizde daha neler var neler...
uyuyan güzel
patron sekreter
pilot hostes
doktor hasta/ hemşire
tüpçü ev hanımı
bunlar sıradakiler
Not: hiçbir meslek grubunu aşağılama amacı gütmemekteyim, tamamen geyik maksatlı söylemiş bulunmaktayım...