KK cilarla cilve ve yöntem paylasimlari

paran kadar .... buymuş demek adamcağız parası kadar konuşturmak istemiş yani doğal

biz yılbaşında sarhoştuk nasıl oldu hatırlamıyorum

ama noel anne süpermş yaa sizin eşinizde de var cevher

bozulmaz umarım fikirleri hayata geçirebilirsek

yağmurdan alıntı yaptım ama çıkmamış (edit)

aaa doğrudur bak bizde hiç öyle dertler yok evde ikimiziz

bi ara da denizkızı kostümü giydircem ona ben de korsan olcam onu çok istiyorum

Hahhhah ayy koptum cok para gitti haa adamin icine oturmus demekki haha

Çok cevherlidir

Ah kızlar ah siz kontrolü tamamen karşı tarafa bırakırsanız ne nazınız ne cilveniz kalır cinsellikte hele elinizde çevirceksiniz o istediğini yaptığını sanarken istediğnizi yaptırmış olacaksınız o bebek takliti de bişey yaramaz yapmayın :)

senden de tavsiye alalım nihalicim

Tavsiyelerinizi alalım buna ihtiyacım var

Cok deneyimlisin anlasilan c

Arkadaşlar kontrol karşınızda olmasın %40 ondaysa %60 sizde sizi yönlendirmesin siz onu yönlendirin horoz tavuk ilişkisi gibi olur durumunuz tabi

Vücudunuzu iyi tanıyın silahınız o ve her türlü olaya açık olun.

Sıra sende demekten çekinmeyin tam olaya mı girecek alın altınıza kudurtun ama engel olun

Klasiğe alışık erkek farklı şeyler yaşarsa dahasj yok mu der merak eder zaten

Dahası varda bura kaldırmaz

Evet taktikleri görelimmm. Eşimle Tanıştığımızdan beri bir kere bile romantik film izlemedik hatta romantik komedi bile:) ben şimdi cilve yapsam kaç yazar 1, yapsam anlar mı buda 2. Sorum ))

Evet taktikleri görelimmm. Eşimle Tanıştığımızdan beri bir kere bile romantik film izlemedik hatta romantik komedi bile:) ben şimdi cilve yapsam kaç yazar 1, yapsam anlar mı buda 2. Sorum ))

Film evde ayarla sen seç akşam güzel giyin davetkar ol ama fazla değil bizim için film seçtim hazır hatta izleyelim de izleyelim mi asla duygusal konuş çok ciddi durma arada iltifat et noluyoruz diye o düşünür Erkeğini de sen tanırsın nereden kanal yapılır bilmen lazım tavsiyeler boş kalır zira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…