- 3 Ağustos 2013
- 1.466
- 146
-
- Konu Sahibi Meram_Kedisi
ya direk olaya girince skılıyoruz biz bilemedim artık bikaç seneye belki de direk olaya girmesi hoşumuza gider[/QUOTE
Napiim anacim adam cok aceleci gecelikler giyiyorum direk cikariyo sabredemiyo banada bi akil verin
Not: benim ikizlerim var 8 aylik o yuzdende genis bi vaktimiz yok aslinda
Ay hiç güleceğim yoktubenimkide yılbaşında evi süslemiş mumlar falan balık yapmış sofra hazırlanış yatak odasını güllerle süslemiş noel anne kostümü almış bana giyerken ne dese beğenirsin... Çok para gitti çok bugun sabaha kadar..... Ne denir anacım sizi tebrik ediyorum adeta örnek bir çift Allah fantazilerinizi bozmasın bacım
Hahhhah ayy koptum cok para gitti haa adamin icine oturmus demekki hahaAy hiç güleceğim yoktubenimkide yılbaşında evi süslemiş mumlar falan balık yapmış sofra hazırlanış yatak odasını güllerle süslemiş noel anne kostümü almış bana giyerken ne dese beğenirsin... Çok para gitti çok bugun sabaha kadar..... Ne denir anacım sizi tebrik ediyorum adeta örnek bir çift Allah fantazilerinizi bozmasın bacım
hol geldin canimMerhabaaa
Çok cevherlidirparan kadar .... buymuş demekadamcağız parası kadar konuşturmak istemiş yani doğal
biz yılbaşında sarhoştuk nasıl oldu hatırlamıyorum
ama noel anne süpermş yaa sizin eşinizde de var cevher
bozulmaz umarım fikirleri hayata geçirebilirsek
Çok cevherlidir
Ah kızlar ah siz kontrolü tamamen karşı tarafa bırakırsanız ne nazınız ne cilveniz kalır cinsellikte hele elinizde çevirceksiniz o istediğini yaptığını sanarken istediğnizi yaptırmış olacaksınız o bebek takliti de bişey yaramaz yapmayın :)
Valla içine oturdu sabaha kadar pusuda bekledi yaniHahhhah ayy koptum cok para gitti haa adamin icine oturmus demekki haha
senden de tavsiye alalım nihalicim
Tavsiyelerinizi alalımAh kızlar ah siz kontrolü tamamen karşı tarafa bırakırsanız ne nazınız ne cilveniz kalır cinsellikte hele elinizde çevirceksiniz o istediğini yaptığını sanarken istediğnizi yaptırmış olacaksınız o bebek takliti de bişey yaramaz yapmayın :)
Cok deneyimlisin anlasilanAh kızlar ah siz kontrolü tamamen karşı tarafa bırakırsanız ne nazınız ne cilveniz kalır cinsellikte hele elinizde çevirceksiniz o istediğini yaptığını sanarken istediğnizi yaptırmış olacaksınız o bebek takliti de bişey yaramaz yapmayın :)
vuhuu açılın prof geldiAnlaşılır sade dille anlatcam :)
Şimdi bir adet partner tedarik edilirŞaka şaka
partneri nerden alıyoz hocam
Evet taktikleri görelimmm. Eşimle Tanıştığımızdan beri bir kere bile romantik film izlemedik hatta romantik komedi bile:) ben şimdi cilve yapsam kaç yazar 1, yapsam anlar mı buda 2. Sorum))