kk bu defa sakaryanın en yakısıklısı icin bulustu:))

cok tatlisiniz kizlar mavi boncugunuzda bir harika rabbim nazarlardan saklasin
dostlugunuz bir ömür boyu sürsün saglikla insallah:Saruboceqpuyorumnanaktan

ne gusel dilekler bunlar ck tsk ederiz o senin tatlılıgın bidanem opuyorumnanaktan

hoşgelmişin cnm,çok tşk ederizopuyorumnanaktan
sen buralardayken bi buluşma ayarlayalım ,bizlerde seni görmeyi çok isteriz kaydirigubbakcemile5
Bebeğimize 41 kere maaşallah buluşmanın tek erkeği idi sanırsam
Kadro tam tamam mı idi kızlar nice buluşmalara zemuszemus

amiin cnm,
o senin tatlılığın bi kere,çok öpiimopuyorumnanaktan

bende yazmıstım amma benı tanımadıgından cwp wermedın herhal cnm ben haydecı ck sewıom onun ablası benım ablam dıyerekten yazmıstım nse:kedi:

olurmu canım hiç sanırım sen farketmedın ben yazdım istersen son msj mı oku..bende atladımmı dıye tekrar okudum ilgın içinde ayrıca tşk ederım ablası opuyorumnanaktan

ayyy çok kkıskandım valla çok kıskandım ben
Allah gülen yüzünüzü soldurmasın dostluğunuzu bozmasın bayanlar

gumusboncuk panter eltılerımız rosum we kısmetsız kedı beyaz toprak haydec myhope we prensımız
sakaryanın bombaları pek güzelsiniz kızlaaaaaarrrr alkisalkisalkis

maşallah maşallah tüü tüüü

sağol canım teşekkürler...Şeniz

olurmu canım hiç sanırım sen farketmedın ben yazdım istersen son msj mı oku..bende atladımmı dıye tekrar okudum ilgın içinde ayrıca tşk ederım ablası opuyorumnanaktan
nse cnm onemli diil tekrarlıyorum haydecı ck sewiyorum onun ablası benım ablamdırzemuszemus
ayyy çok kkıskandım valla çok kıskandım ben
Allah gülen yüzünüzü soldurmasın dostluğunuzu bozmasın bayanlar

kıskanma yawrimm gusel dilkelerin icin tsk bidanem opuyorumnanaktan

bomba he gusel super bi iltifat ck tsk edriz guzelim degmez ınsallh dostlugumuza daimi olarŞeniz

Dostluğunuz daim olsun. Allah minik Alperen'i de anneciğine bağışlasın inşallah.

irna ablacım hoşgelmişin cnm,çok tşk ederiz Şeniz
Dostluğunuz daim olsun. Allah minik Alperen'i de anneciğine bağışlasın inşallah.

anuşkacım hoşgelmişin ,çok tşk ederizŞeniz

aman allahım ne güzel iltifatlar bunlar çok tşk ederim cidden bu bombalar bi gün patlarda sakarya uçarsa iş ozaman kötükaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…