Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
super bi fikir ben de oraya gorup ogrenmis olurum:sinifsinif:Aslında İstanbul Dereye gelirim derseniz orada sizlerle bir kahvaltı yapalım. Bend eoğlumu alır gelirim. İzmit grubuda gelir
tsk ederim karcımm ins:Saruboceq:wayyyyy
ıyıkı gırmemısım kac gun kk ya neler donmus helal olsun ya rosum abla harıkasın sen ya tek kelıme ıle bayılıyom sana daım olsun dostlugunuz ınsallah alpercım hoşgeldın tatlım sende![]()
insallahgelcez guzelim tanısmayı merakla beklediklerimin arasındasın zatesırnaşık şeygelin gelin izmite :hulya:
sattın la 2 dkbizi ne opmesi topukların totoya wuruyodu kosarken canomla ben korktum yolda araba carpıcak die sana gamyoncuiremsukız öylece bırakıp geçtimmi hain dumdum öpmedimmi ben sizleri iki yanacığınızdan:mymeka:ne millete anlatıyon bakiiim yakuşukluyu görünce peşine takılıp gittimi:jeyyar:
reca ederim ne dmek beyazım siz poz werin ben hep cekerim usenmem gıı senin oteki resimleride koyammı de bakem panterinesengözlerimebaksanabdün evet güzel bi buluşmaydı yakışıklı bebemizide en sonunda ziyaret edip görüverdik çok şükür bizi en güzel şekilde ağırlayan myhopeme alperinime ve myhopemizin sevgili annesine tşk ediyorum ayrıca bu güzel buluşmayı sizlerin önüne serip bundan sizleride nasiplendiren gözünüzü gönlünüzü sakaryalı hatunların güzelliğiyle şenlendiren panterimede ayrıca tşk ediyorum ve tabiki güzel yorumlarından ötürü sizlere tşk bi borç bilirim efem saygı değer kk üyeleribuyrunnnnnnnnnayy taverna selamlaması gibi oldu yavv-tatlicadiarzu-
gusel dileklerın ıcın tsk cnm vereliniortakyakışıklı alperenimiz ve cnm arkadaşım myhopeyi gördük
kk süper arkadaşların da hepsi çok müthişler işte sanal değil gerçek dostluk daim olsun inş
saolasın gulum bizimde temennimiz o zate saolasın:1closedeyes:hepiniz harikasınız maşallah
dostluğunuz daim olsun...a.s.
o sizin superliginiz hanfenduuopuyorumnanaktankızlar hepiniz süpersiniz:lepi:
ama roşuma ayrıca iltifat edicim canım arkadaşım seni görmek ne güzel:1hug:
kısmetsiz kedi senide öptüm cnmopuyorumnanaktan
maşaallah alperenimiz pekkk yakılışıklı pek tatlı olmuş :asigim:
onu görmeye giden teyzelerine de maşaallah alkisalkisalkis
yakışıklı bebebişi allahım nazarlarda korusun çok şekerşimdiden yakışıklı için bu kadr güzel bayan toplanıyorsa büyüdüğünde neler olur
çok şekrsiniz kızlarr
hepiniz çok güzelsiniz dostluğunuz dayım olsun
arkadaşlr
41 kere maasallah gercekten cnm aminopuyorumnanaktanbebişe maşallah.
Allah dostluğunuzu daim etsin.
canlar hepiniz süpersiniz..Şeniz bebişimeze maşallah..
kısmetsizkedim ,roşumm bayıldım size.. :lepi:resimlerineze bida bida baktım sanki sizde bana bakıyormuşunuz gibi geldi..:roflol:
o senin şekerliin cnm,hoşgelmişin ,sağolasınopuyorumnanaktanyakışıklı bebebişi allahım nazarlarda korusun çok şekerşimdiden yakışıklı için bu kadr güzel bayan toplanıyorsa büyüdüğünde neler olur
çok şekrsiniz kızlarr
tşkler frezyam,çok öperim seniopuyorumnanaktanhepiniz çok güzelsiniz dostluğunuz dayım olsun
arkadaşlr
tim timiii hoşgeldin,Şenizseni bayadır görmemiştim,yerimsenibensaolasın.bebişe maşallah.
Allah dostluğunuzu daim etsin.
tebii hepiniz için baktık objektifeyerimsenibencanlar hepiniz süpersiniz..Şeniz bebişimeze maşallah..
kısmetsizkedim ,roşumm bayıldım size.. :lepi:resimlerineze bida bida baktım sanki sizde bana bakıyormuşunuz gibi geldi..:roflol:
4
kk sakarya seni gozetliyo durumu oldu yanı he guzelimzemuszemus
41 kere maasallah gercekten cnm aminopuyorumnanaktan
kk sakarya seni gozetliyo durumu oldu yanı he guzelimzemuszemus
aynen öyleyerimseniben .. ay nerden aklına geldi..şekerim...:roflol:
kızlar ne kadar güzel bi buluşma olmuş böle
öpüyorum siz ive k k mızın en yakışıklı sarışın bebişimiz alperenimizi
rabbim bahtınıda kendi gibi güzel eylesin
roşum ve kısmetsiz kedim sizleri gördüğüm için çok sevindim
çok çok güzelsiniz hepiniz
hoşbuldum canımhoşgeldin topraamız,çok tşk ederizopuyorumnanaktan
gülse aplam buralara geldiğinde bekliyoruz buluşmalara.. laydimcim canım gerçek oğluşumuz bi dane..darısı başunaaa:ecrin_bebek: ecinlim kıs diloşuda tak koluna esin bu taraflara doğru yaf[/QUOTE .!.:inşallah canım bende çok ıstıyorum sızlerle tanışmayı ama hepınızı artık fotolardan tanıyorum
geçen geldım ama çok az kalabıldım
inş bı dahakı sefere dıyelım .. hepinızı çok öpuyorum opuyorumnanaktan
hoşbuldum canım
inşallah canım bende çok ıstıyorum sızlerle tanışmayı ama hepınızı artık fotolardan tanıyorum
geçen geldım ama çok az kalabıldım
inş bı dahakı sefere dıyelım .. hepinızı çok öpuyorum opuyorumnanaktan
Bebeğimize 41 kere maaşallah buluşmanın tek erkeği idi sanırsam
Kadro tam tamam mı idi kızlar nice buluşmalara zemuszemus