• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kk bu defa sakaryanın en yakısıklısı icin bulustu:))

yorum yapan herkeze çokk çokkkk teşekkür ediyorummma.s.:enbuyukkk:

Aslında İstanbul Dereye gelirim derseniz orada sizlerle bir kahvaltı yapalım. Bend eoğlumu alır gelirim. İzmit grubuda gelir
super bi fikir ben de oraya gorup ogrenmis olurum:sinifsinif:
wayyyyy
ıyıkı gırmemısım kac gun kk ya neler donmus helal olsun ya rosum abla harıkasın sen ya tek kelıme ıle bayılıyom sana daım olsun dostlugunuz ınsallah alpercım hoşgeldın tatlım sende :nazar:
tsk ederim karcımm ins:Saruboceq:
gelin gelin izmite :hulya:
insallahgelcez guzelim tanısmayı merakla beklediklerimin arasındasın zatesırnaşık şey
kız öylece bırakıp geçtimmi hain dumdum öpmedimmi ben sizleri iki yanacığınızdan:mymeka:ne millete anlatıyon bakiiim yakuşukluyu görünce peşine takılıp gittimi:jeyyar:
sattın la 2 dkbizi ne opmesi topukların totoya wuruyodu kosarken canomla ben korktum yolda araba carpıcak die sana gamyoncuiremsu

dün evet güzel bi buluşmaydı yakışıklı bebemizide en sonunda ziyaret edip görüverdik çok şükür bizi en güzel şekilde ağırlayan myhopeme alperinime ve myhopemizin sevgili annesine tşk ediyorum ayrıca bu güzel buluşmayı sizlerin önüne serip bundan sizleride nasiplendiren gözünüzü gönlünüzü sakaryalı hatunların güzelliğiyle şenlendiren panterimede ayrıca tşk ediyorum ve tabiki güzel yorumlarından ötürü sizlere tşk bi borç bilirim efem saygı değer kk üyeleribuyrunnnnnnnnnayy taverna selamlaması gibi oldu yavv-tatlicadiarzu-
reca ederim ne dmek beyazım siz poz werin ben hep cekerim usenmem gıı senin oteki resimleride koyammı de bakem panterinesengözlerimebaksanab
yakışıklı alperenimiz ve cnm arkadaşım myhopeyi gördük

kk süper arkadaşların da hepsi çok müthişler işte sanal değil gerçek dostluk daim olsun inş
gusel dileklerın ıcın tsk cnm vereliniortak
hepiniz harikasınız maşallah:nazar:
dostluğunuz daim olsun...a.s.
saolasın gulum bizimde temennimiz o zate saolasın:1closedeyes:
kızlar hepiniz süpersiniz:lepi:
ama roşuma ayrıca iltifat edicim canım arkadaşım seni görmek ne güzel:1hug:
kısmetsiz kedi senide öptüm cnmopuyorumnanaktan
o sizin superliginiz hanfenduuopuyorumnanaktan
maşaallah alperenimiz pekkk yakılışıklı pek tatlı olmuş :asigim:

onu görmeye giden teyzelerine de maşaallah alkisalkisalkis

tsk ederiz kusum sanada maasallah:nazar::nazar:

yakışıklı bebebişi allahım nazarlarda korusun çok şeker :nazar:şimdiden yakışıklı için bu kadr güzel bayan toplanıyorsa büyüdüğünde neler olur
çok şekrsiniz kızlarr

yakışıklı bebebişi allahım nazarlarda korusun çok şeker :nazar:şimdiden yakışıklı için bu kadr güzel bayan toplanıyorsa büyüdüğünde neler olur
çok şekrsiniz kızlarr

amin korusun gulum
buyudugunde ortalıgı toz duman edecek kesin cnm kaydirigubbakcemile4

canlar hepiniz süpersiniz..Şeniz bebişimeze maşallah..:emir_bebek::nazar:
kısmetsizkedim ,roşumm bayıldım size.. :lepi:resimlerineze bida bida baktım sanki sizde bana bakıyormuşunuz gibi geldi..:roflol:

bebişe maşallah.
Allah dostluğunuzu daim etsin.
41 kere maasallah gercekten cnm aminopuyorumnanaktan
kısmetsizkedim ,roşumm bayıldım size.. :lepi:resimlerineze bida bida baktım sanki sizde bana bakıyormuşunuz gibi geldi..:roflol:

kk sakarya seni gozetliyo durumu oldu yanı he guzelimzemuszemus

çok şekrsiniz kızlarr
o senin şekerliin cnm,hoşgelmişin ,sağolasınopuyorumnanaktan
hepiniz çok güzelsiniz dostluğunuz dayım olsun

arkadaşlr
tşkler frezyam,çok öperim seniopuyorumnanaktan
bebişe maşallah.
Allah dostluğunuzu daim etsin.
tim timiii hoşgeldin,Şenizseni bayadır görmemiştim,yerimsenibensaolasın.
tebii hepiniz için baktık objektifeyerimseniben
hoşgelmişin saolasın çiçeğimopuyorumnanaktan

yorum yapan bizi görmeye gelenle dostlar hepinizin eline sağlıkk hepinizi öpüyorumm..ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

kızlar ne kadar güzel bi buluşma olmuş böle

öpüyorum siz ive k k mızın en yakışıklı sarışın bebişimiz alperenimizi
rabbim bahtınıda kendi gibi güzel eylesin

roşum ve kısmetsiz kedim sizleri gördüğüm için çok sevindim
çok çok güzelsiniz hepiniz

kızlar ne kadar güzel bi buluşma olmuş böle

öpüyorum siz ive k k mızın en yakışıklı sarışın bebişimiz alperenimizi
rabbim bahtınıda kendi gibi güzel eylesin

roşum ve kısmetsiz kedim sizleri gördüğüm için çok sevindim
çok çok güzelsiniz hepiniz

ck tsk cnm gusel dileklerin icin:1hug:

hoşgeldin topraamız,çok tşk ederizopuyorumnanaktan
hoşbuldum canım
gülse aplam buralara geldiğinde bekliyoruz buluşmalara.. laydimcim canım gerçek oğluşumuz bi dane..darısı başunaaa:ecrin_bebek: ecinlim kıs diloşuda tak koluna esin bu taraflara doğru yaf[/QUOTE .!.:
inşallah canım bende çok ıstıyorum sızlerle tanışmayı ama hepınızı artık fotolardan tanıyorum
geçen geldım ama çok az kalabıldım
inş bı dahakı sefere dıyelım .. hepinızı çok öpuyorum opuyorumnanaktan

Bebeğimize 41 kere maaşallah buluşmanın tek erkeği idi sanırsam:emir_bebek:
Kadro tam tamam mı idi kızlar nice buluşmalara zemuszemus

hoşbuldum canım

inşallah canım bende çok ıstıyorum sızlerle tanışmayı ama hepınızı artık fotolardan tanıyorum
geçen geldım ama çok az kalabıldım
inş bı dahakı sefere dıyelım .. hepinızı çok öpuyorum opuyorumnanaktan

bende yazmıstım amma benı tanımadıgından cwp wermedın herhal cnm ben haydecı ck sewıom onun ablası benım ablam dıyerekten yazmıstım nse:kedi:

Bebeğimize 41 kere maaşallah buluşmanın tek erkeği idi sanırsam:emir_bebek:
Kadro tam tamam mı idi kızlar nice buluşmalara zemuszemus

kadro 2 zahiyatla tamm idi cnm baska bi yakısıklı daaa wardı amma oyundan basını kaldırıpta bizi gormedikaydirigubbakcemile4

Back