kk bu defa sakaryanın en yakısıklısı icin bulustu:))

Aslında İstanbul Dereye gelirim derseniz orada sizlerle bir kahvaltı yapalım. Bend eoğlumu alır gelirim. İzmit grubuda gelir

Aslında ıstanbul Dereye gelirim derseniz orada sizlerle bir kahvaltı yapalım. Bend eoğlumu alır gelirim. ızmit grubuda gelir

araba sorunu bir şekilde hallolsa malum oraya otobüs yok herkezinde arabası yokk ama eğer gelebilirseniz ne güzel olurrrrrrkaydirigubbakcemile2hem bir manayla köyümü görmüş olurum bu sene hiç gidemedimmmmm

kıskanç smiii
süpersiniz kızlar bayıldım hepinize
isimleri merak ettim ben nikler üzerine yazılsaymış daha iyi olurmuş
dostluğunuz daim olsun inşallah
banada gelin beklerim :lepi:
hoşgelmişin cnm,tşkler,nikler yazıyo aslında,farkedemedin mi acepyerimseniben
hoşgeldin örtmenimopuyorumnanaktan
ooy oy böle demen yaa:kedi:
iltifat ediisin,çok tşk ediim,kskananlar çatlasın deermişimkaydirigubbakcemile5

wayyyyy
ıyıkı gırmemısım kac gun kk ya neler donmus helal olsun ya rosum abla harıkasın sen ya tek kelıme ıle bayılıyom sana daım olsun dostlugunuz ınsallah alpercım hoşgeldın tatlım sende

uğrayan bütün dostlar yorum yazan ellerinize sağlık.Şeniz.hepiniz çok seviyorum iyiki varsın kk..
bu arada istanbul tayfası hade ayarlayın ortak nokta izmitte buluşalımyerimseniben

karcım hoşgelmişin cnm,Şeniz
estağfurullah yaa:kedi:,güzel bakışın içiin çok tşk ediimyerimseniben

uğrayan bütün dostlar yorum yazan ellerinize sağlık.Şeniz.hepiniz çok seviyorum iyiki varsın kk..
bu arada istanbul tayfası hade ayarlayın ortak nokta izmitte buluşalımyerimseniben

şööle havalar soğumadan süper olur dimi eltimkaydirigubbakcemile5

süper eltiler buluşalım buluşmasına da diloşun bebesi buralara gelemezmiş uyku düzeninden dolayı fisfisfis
ona nasıl ne çare buluciiz peki fisfisfis

buarada biri beni yarın biyere çağırmış etiketlerde

kimse geliyorum, ayrıntıları versin yeter :roflol:

kız öylece bırakıp geçtimmi hain dumdum öpmedimmi ben sizleri iki yanacığınızdan:mymeka:ne millete anlatıyon bakiiim yakuşukluyu görünce peşine takılıp gittimi:jeyyar:

Aslında İstanbul Dereye gelirim derseniz orada sizlerle bir kahvaltı yapalım. Bend eoğlumu alır gelirim. İzmit grubuda gelir

sizinle bi buluşma süper olurdu hep dillerimizde şöyle toplu bi kk buluşması amma velakin bi türlü bi ayarlama yapılıp gidilemiyor böyle bi düzenleme olursa kaçırmam haberiniz olsun

dün evet güzel bi buluşmaydı yakışıklı bebemizide en sonunda ziyaret edip görüverdik çok şükür bizi en güzel şekilde ağırlayan myhopeme alperinime ve myhopemizin sevgili annesine tşk ediyorum ayrıca bu güzel buluşmayı sizlerin önüne serip bundan sizleride nasiplendiren gözünüzü gönlünüzü sakaryalı hatunların güzelliğiyle şenlendiren panterimede ayrıca tşk ediyorum ve tabiki güzel yorumlarından ötürü sizlere tşk bi borç bilirim efem saygı değer kk üyeleribuyrunnnnnnnnnayy taverna selamlaması gibi oldu yavv-tatlicadiarzu-

yakışıklı alperenimiz ve cnm arkadaşım myhopeyi gördük

kk süper arkadaşların da hepsi çok müthişler işte sanal değil gerçek dostluk daim olsun inş

hepiniz harikasınız maşallah
dostluğunuz daim olsun...a.s.

kızlar hepiniz süpersiniz:lepi:
ama roşuma ayrıca iltifat edicim canım arkadaşım seni görmek ne güzel:1hug:
kısmetsiz kedi senide öptüm cnmopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
maşaallah alperenimiz pekkk yakılışıklı pek tatlı olmuş :asigim:

onu görmeye giden teyzelerine de maşaallah alkisalkisalkis

yakışıklı alperenimiz ve cnm arkadaşım myhopeyi gördük

kk süper arkadaşların da hepsi çok müthişler işte sanal değil gerçek dostluk daim olsun inş
allah razı olsun cnm,saolasınopuyorumnanaktan
hepiniz harikasınız maşallah
dostluğunuz daim olsun...a.s.
amin cnm,saolasınopuyorumnanaktan
kızlar hepiniz süpersiniz:lepi:
ama roşuma ayrıca iltifat edicim canım arkadaşım seni görmek ne güzel:1hug:
kısmetsiz kedi senide öptüm cnmopuyorumnanaktan
hoşgeldin citosum fıstıkım,çok tşk ediim opuyorumnanaktan
maşaallah alperenimiz pekkk yakılışıklı pek tatlı olmuş :asigim:

onu görmeye giden teyzelerine de maşaallah alkisalkisalkis

saolasın cnmopuyorumnanaktan

:umursamaz:lmaz:akannehir
peki nan acıdım sanazemuszemus
rica ederim gulum ne demek bizde sizi sewioruz:asigim:
sakaryalılar çok güzelsiniz,prensinizde gerçekten çok yakışıklı.ana babasıyla sağlıkla büyüsün inşallaha.s.
merci cnm o senin guselligina.s.
nan cano ne acıke edion kızcegizi hakketten nası uctu gitii yha dostlugumuz daim ossun ins.. gulum hapı unutma gı bugun yarın ugrucam sana :icecream:
saolasın ank tsk ettik gusel dileklerin icina.s
bi dahakine inss cenem allah bilio ben ck gelmek ıstemistim sizinle bulusmaya:1hug:
çok güzel ve samimi bir buluşma olmuş...
aynen ole oldu cnm ck samimiydi gercekten
kıskanç smiii
süpersiniz kızlar bayıldım hepinize
isimleri merak ettim ben nikler üzerine yazılsaymış daha iyi olurmuş
dostluğunuz daim olsun inşallah
banada gelin beklerim :lepi:
tsk ettik gulum de nickler yazıo zaten adresi werde kaydedem bensırnaşık şey
oncelikle tsk ederim cnmcım seninde kulaklarını cınlattık durduk inss bigun yuzyuze tanısmak nasip olaryerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…