Aslında İstanbul Dereye gelirim derseniz orada sizlerle bir kahvaltı yapalım. Bend eoğlumu alır gelirim. İzmit grubuda gelir
Aslında ıstanbul Dereye gelirim derseniz orada sizlerle bir kahvaltı yapalım. Bend eoğlumu alır gelirim. ızmit grubuda gelir
hoşgelmişin cnm,tşkler,nikler yazıyo aslında,farkedemedin mi acepyerimsenibenkıskanç smiii
süpersiniz kızlar bayıldım hepinize
isimleri merak ettim ben nikler üzerine yazılsaymış daha iyi olurmuş
dostluğunuz daim olsun inşallah
banada gelin beklerim :lepi:
hoşgeldin örtmenimopuyorumnanaktanO yakışıklının yanaklarını yerim bu biiiircokacimcoook
Anneye, bebeğiyle ailesiyle bir ömür mutluluklar dilerim bu ikiiii:Saruboceq:
My hopem güzel gebem derdim,artık my hopem güzel annem,alperen güzel bebem:asigim:
Roşum kıtalar arası şahaneliğinle çatlatıyorsun yine
Kedim,bir insan bu kadar mı güzel,bu kadar mı özel olur:1hug:
Kızlar,hepiniz çok şekersiniza.s.
:enbuyukkk:
Panterim de fıstık fıstık maşallahyerimseniben
uğrayan bütün dostlar yorum yazan ellerinize sağlık.Şeniz.hepiniz çok seviyorum iyiki varsın kk..
bu arada istanbul tayfası hade ayarlayın ortak nokta izmitte buluşalımyerimseniben
dün yine çok güzel geçti her buluşmamız gibi,
alperenimize uzunnnn ve güzel bir ömür diliyorum tekrar
ve arkadaşlıklarımızın boyle güzel sürüp gitmesini diliyorum...
yannız şöle bişi var ki dün dönüşte beyaz bizi birden unutup karşı yola geçiverdi panterimle ölece kalakaldık alçak beyaz ney gördüyse artık bizi unuttu
beyazz kız ne gördünnn:kaydirigubbakcemile3
myhopumm ev sahibeliğin için teşekkür ettik,bide senin eve gelmenin en kolay yolunu keşfettik biiz çıkışta artık her hafta ordayız
Aslında İstanbul Dereye gelirim derseniz orada sizlerle bir kahvaltı yapalım. Bend eoğlumu alır gelirim. İzmit grubuda gelir
allah razı olsun cnm,saolasınopuyorumnanaktanyakışıklı alperenimiz ve cnm arkadaşım myhopeyi gördük
kk süper arkadaşların da hepsi çok müthişler işte sanal değil gerçek dostluk daim olsun inş
amin cnm,saolasınopuyorumnanaktanhepiniz harikasınız maşallah
dostluğunuz daim olsun...a.s.
hoşgeldin citosum fıstıkım,çok tşk ediim opuyorumnanaktankızlar hepiniz süpersiniz:lepi:
ama roşuma ayrıca iltifat edicim canım arkadaşım seni görmek ne güzel:1hug:
kısmetsiz kedi senide öptüm cnmopuyorumnanaktan
maşaallah alperenimiz pekkk yakılışıklı pek tatlı olmuş :asigim:
onu görmeye giden teyzelerine de maşaallah alkisalkisalkis
peki nan acıdım sanazemuszemus:umursamaz:lmaz:akannehir
rica ederim gulum ne demek bizde sizi sewioruz:asigim:başta topiği açıp resimleri ekleyen panterim ve dün bizi yanlız bırakmayan oğluşumun teyzeleri olmak üzere yorum yapan herkeze çokkk çokkkk teşekkür ederimmmopuyorumnanaktan
aylardır sadece iç geçirip buluşma resimleriyle avunduğum dostlarımı yeniden görmek-biraz eksik de olsaa nilim çalıkuşum ve boşwerimm gözlerim sizi de aradııı inşallah yakında görüşmek nasip olurrr:1hug:-çokkk güzeldi KKdaki dostluğun yüzeysel değil candan olduğunu bir kez daha ıspatlayan herkeze ne kadar teşekkür etsem azzz hepinizi öpüyoruz oğluşumun teyzeleriiiiiii sizi çokkkkk seviyoruzzzzzzzza.s.
merci cnm o senin guselligina.s.sakaryalılar çok güzelsiniz,prensinizde gerçekten çok yakışıklı.ana babasıyla sağlıkla büyüsün inşallaha.s.
nan cano ne acıke edion kızcegizi hakketten nası uctu gitii yha dostlugumuz daim ossun ins.. gulum hapı unutma gı bugun yarın ugrucam sana :icecream:dün yine çok güzel geçti her buluşmamız gibi,
alperenimize uzunnnn ve güzel bir ömür diliyorum tekrar
ve arkadaşlıklarımızın boyle güzel sürüp gitmesini diliyorum...
yannız şöle bişi var ki dün dönüşte beyaz bizi birden unutup karşı yola geçiverdi panterimle ölece kalakaldık alçak beyaz ney gördüyse artık bizi unuttu
beyazz kız ne gördünnn:kaydirigubbakcemile3
myhopumm ev sahibeliğin için teşekkür ettik,bide senin eve gelmenin en kolay yolunu keşfettik biiz çıkışta artık her hafta ordayız
saolasın ank tsk ettik gusel dileklerin icina.sMaşallah sakarya buluşmuş yine zemuszemus
Hepiniz harika gözüküyorsunuz hanımlar opuyorumnanaktan
Dostluğunuz hep daim olsun inşallah :Saruboceq:
Kocaman öpücükler sizlere gelsin kaydirigubbakcemile3
Kısmetsizim rosum haydecim sizleri görmek te ayrıca bir güzeldi kaydirigubbakcemile5
bi dahakine inss cenem allah bilio ben ck gelmek ıstemistim sizinle bulusmaya:1hug:amanıııın sakaryanın en yakışıklısını merak etmiştim delikafadulden
herkesleri gördüm sadece yakışıklıyı değil hihoyyyt
öncelikle yakışıklımıza uzun ömürler versin mevlam, analı babalı sağlıklı huzurlu büyüsün
sizlere de maşallah, harikasınız opuyorumnanaktan
kedim roşum panterim benim buluşmalarıma gelmediniz mafoldumben burdan görmek kısmetmiş mafoldumben
aynen ole oldu cnm ck samimiydi gercektençok güzel ve samimi bir buluşma olmuş...
tsk ettik gulum de nickler yazıo zaten adresi werde kaydedem bensırnaşık şeykıskanç smiii
süpersiniz kızlar bayıldım hepinize
isimleri merak ettim ben nikler üzerine yazılsaymış daha iyi olurmuş
dostluğunuz daim olsun inşallah
banada gelin beklerim :lepi:
oncelikle tsk ederim cnmcım seninde kulaklarını cınlattık durduk inss bigun yuzyuze tanısmak nasip olaryerimsenibenO yakışıklının yanaklarını yerim bu biiiircokacimcoook
Anneye, bebeğiyle ailesiyle bir ömür mutluluklar dilerim bu ikiiii:Saruboceq:
My hopem güzel gebem derdim,artık my hopem güzel annem,alperen güzel bebem:asigim:
Roşum kıtalar arası şahaneliğinle çatlatıyorsun yine
Kedim,bir insan bu kadar mı güzel,bu kadar mı özel olur:1hug:
Kızlar,hepiniz çok şekersiniza.s.
:enbuyukkk:
Panterim de fıstık fıstık maşallahyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?