aman olmayalım dostlugumuz daim ossun inss ablacımmmm:Saruboceq:günaydın...öncelikle evinde bizi en iyi şeklide ağırlayan mayhop cuğuma ve tatlı prens alpere ne ve tüm sakaryalı dostlarıma teşekkür ederim...nazar olmayalım ...
dün çok güzel bir gün geçirdik harikaydı..ŞenizŞeniz
amin gulum gusel dileklerin ıcın ck tska.s.fıstuklara bakın yamaşallah maşallah
miniğimiz çak tatlıRabbim nazarlardan korusun
pisicim bi dahakine kısmetse ana bekliiim ben opuyorum bu aradaŞenizbu arada yorum yazan canlar hepiciğinize teşekkürler..Şeniz
gülse aplam buralara geldiğinde bekliyoruz buluşmalara..
laydimcim canım gerçek oğluşumuz bi dane..darısı başunaaa:ecrin_bebek:
ecinlim kıs diloşuda tak koluna esin bu taraflara doğru yaf
tsk ederiz bebkim o senin guselligin:kedi:ayy çok çok sevindim sevgili myhope'u vee minicik oğlunu gördüğüme Şeniz....maşallahhoğluda kendisi de çok çok güzeller...maşallah büyümüşte Alperen...hepiniz çok güzlsizin Allah dostluğunuzu daim etsin inşallah..opuyorumnanaktan
pantercim eline sağlık myhopem herşey için teşekkürler bizleri çok güzel ağırladın anneyede slm kızlar hepinizede teşekkür ederim herşey çok güzeldi
Öncelikle minik Alperenimize kocaman maşallah.
Büyümüş yakışıklı olmuş Allah bağışlasın Myhopem.
Güzel bir buluşma, neşeniz eksik olmasın.kaydirigubbakcemile3
süpersiniz tek kelımeyle bebek çok tatlışş maşşalh güle güle büytün
rosumum gi simcik okudum yazdıgını 1 resim ossun ustunde foto shop neyim yaparımkötükedihüso:jeyyar:
hoşgelmişin egem,amin cnm,saolasınopuyorumnanaktansakaryalılar çok güzelsiniz,prensinizde gerçekten çok yakışıklı.ana babasıyla sağlıkla büyüsün inşallaha.s.
hoşgeldin ankım cnm,çok tşkler bende seni öpiimopuyorumnanaktanMaşallah sakarya buluşmuş yine zemuszemus
Hepiniz harika gözüküyorsunuz hanımlar opuyorumnanaktan
Dostluğunuz hep daim olsun inşallah :Saruboceq:
Kocaman öpücükler sizlere gelsin kaydirigubbakcemile3
Kısmetsizim rosum haydecim sizleri görmek te ayrıca bir güzeldi kaydirigubbakcemile5
amanıııın sakaryanın en yakışıklısını merak etmiştim delikafadulden
herkesleri gördüm sadece yakışıklıyı değil hihoyyyt
öncelikle yakışıklımıza uzun ömürler versin mevlam, analı babalı sağlıklı huzurlu büyüsün
sizlere de maşallah, harikasınız opuyorumnanaktan
kedim roşum panterim benim buluşmalarıma gelmediniz mafoldumben burdan görmek kısmetmiş mafoldumben
hoşgelmişin egem,amin cnm,saolasınopuyorumnanaktan
hoşgeldin ankım cnm,çok tşkler bende seni öpiimopuyorumnanaktan
hoşgeldin pıstıkım,çok tşk ediim,senin buluşmalarına gelemedik ama çok istiyoruz biliyosun mu,:1hug:dünde bahsettik,kimbilir,belkim bi gün kısmet olur dimiikaydirigubbakcemileopuyorumnanaktan
inşallah roşum, ben de çok isterim :kedi:
bigün ayarlarız delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?