• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Bayanları Neden Acımasız ?

yasmin89

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2010
2.395
238
363
Arkadaşlar selam , bir süredir dikkatimi çeken bir konu var forumumuzda ...

Öncelikle konumun başlığı genelleme oldu ama amacım genellemek değil , tabiki herkes acımasız değil...

Gelelim konumuza... İnanın bu konuyu açmak için 2-3 gündür düşünüyorum ama artık dayanamıcak hale geldim , burdaki kişilerin kimisi neden acımasız ? Örnek vererek açıklıyorum , mesela bir arkadaşımız konu açıyor , "evden kaçtım, ailem küstü dertleşelim" , diyor altındaki yorumları bi okuyorum , "senin gibisine bu müstahak , neden kaçtın rahat mı battı , iyi şimdi görürsün gününü, benim kızım yapsa affetmem" gibi yorumlar yapılıyor yada başka bir örnek vereyim "eşimi sanırım çok sıktım ve şimdi beni aldatıyor" , diyor ve cevaplar , "eşini sıkarsan olacağı o , yeteri kadar ilgi göstermezsen kocana o olur " gibi yorumlar ... Son bir örnek daha vereyim uzatmadan , bebeğini aldırmayı düşünen bir anne dertleşmek için açıyor bir konu ve yorumlar hemen "sen bir cana nasıl kıyarsın , senin gibi anne olmaz olsun " tarzında oluyor....

Neden arkadaşlar neden ??????

Neden daha hoşgörülü olamıyoruz , neden o kişinin penceresinden bakamıyoruz olaylara , hadi diyelim bakamadık peki ya neden tanımadığınız birine o derece hakaretler ediyor , haksızlıklar yapıyoruz... Evden kaçan kızın belki başka çaresi yoktu , belki konusunda anlatmadı ama babası dövüyordu , yada bebeğini aldırmak zorunda kalan annenin maddi durumu iyi değildi , evde 2 çocuğu daha var ve ucu ucuna yetiyordu belki kazandığı para , 3. çocuğunu doğurup sokağa bırakması yada satması daha mı iyi olurdu ...

Okuyorum dert yanan bayanlara verilen cevapları , gerçekten üzülüyorum ya gerçekten arkadaşlar , hani düşünüyorumda bir yandan , acaba o kişi kız kardeşiniz , en yakın arkadaşınız , anneniz , ablanız olsada bunları söyleyebilecekmisiniz ? Aslında onlara söyleseniz bile daha mantıklı bir bakıma , hiç tanımadığınız , hayatı hakkıda en ufak bilginiz olmadığı kişilere bu derece nasıl haksızlık yapabilirsinizki ? Kişiler çaresiz destek , yardım beklerken neden köstek olunurki ?

Neyse çok uzattım sanırım sizleride sıktıysam özür dilerim , bu benim son zamanlarda baya bir dikkatimi çeken bir konuydu ve sizlerle paylaştım rahatladım , umarım insafsızca yapılan yorumla çok fazla karşılaşmam bundan sonra...

Bu konuda benim gibi düşünen arkadaşlar varsa bekliyorum konuşmaya...

Not.Verdiğim örneklerin KK daki kadınlarla hiçbir ilgisi yoktur , klişe konular oldukları için aklıma gelen ilk örneklerdi kimse üzerine alınmasın lütfen...

Dün bende denk geldim böyle bi olaya
Kız evden kacmıs nisanlısına fln sanırım öyle biseydi
bikac kisi baslamıs iste allahım sen koru böyle evlattan bnmde kızım var kınamak istemyrm ama bu nası iş fln gibi yorumlar yapılmıs
bende karsı cıktm bu yaptığnz yanls gibisinden biseyler yazdm
ama sonradan bakmadım
kesin banada yapılmstr yorumlar ne yani iyi yapmıssınmı deseydk gibisinden fln(:
hersey insanlar icin.. kimin ne olacağı hic belli değil..
insan öyle seyler yasıyoki asla yapmam dediği seyi gün geliyo kendisi yapıyo..
bazılarımız bunları göremiyo iste..

1.Çok acımasız yorum yapanlara karşındaki insana bir kötekde ben vurayım mantığında yorum yapanlara bende karşıyım...
2.Her konu açanın sırtını sıvazlayamazlar sanırım kk bayanları..Konu sahibi yer geliyor olmayacak ieyler yazabiliyor..Aferin sana iyi yapmışsın arkadaşım denmez sanırım..(Kendi adıma böyle düşünüyorum)

Dün bende denk geldim böyle bi olaya
Kız evden kacmıs nisanlısına fln sanırım öyle biseydi
bikac kisi baslamıs iste allahım sen koru böyle evlattan bnmde kızım var kınamak istemyrm ama bu nası iş fln gibi yorumlar yapılmıs
bende karsı cıktm bu yaptığnz yanls gibisinden biseyler yazdm
ama sonradan bakmadım
kesin banada yapılmstr yorumlar ne yani iyi yapmıssınmı deseydk gibisinden fln(:
hersey insanlar icin.. kimin ne olacağı hic belli değil..
insan öyle seyler yasıyoki asla yapmam dediği seyi gün geliyo kendisi yapıyo..
bazılarımız bunları göremiyo iste..

eet canım haklısın gerçekten ... kesin seninde ardından yazmışlardır yorumlar , yazık böyle olmaları çok acı ...

1.Çok acımasız yorum yapanlara karşındaki insana bir kötekde ben vurayım mantığında yorum yapanlara bende karşıyım...
2.Her konu açanın sırtını sıvazlayamazlar sanırım kk bayanları..Konu sahibi yer geliyor olmayacak ieyler yazabiliyor..Aferin sana iyi yapmışsın arkadaşım denmez sanırım..(Kendi adıma böyle düşünüyorum)

sırtını tabiki sıvazlayamayız canım ama benim demek istediğim tavırlar çirkin , hata varsa tabiki söylenir ama güzel dille olması gerek diye düşünüyorum , üsluplar çok çirkin oluyor kimi zaman malesef :59:

Bence söyleyiş tarzı, asıl önemli olan.Konu sahibine arka çıkacak halleri yok tabi ama daha iyi bir üslupla kırmadan,kavga çıkarmaya yönelik şeyler söylemeden yorum yapsalar daha iyi olur.Ama bazı konu sahipleri de "iyi yapmışın" sözünü duymak istiyorlar sürekli ve beklediği tepkiler de gelmeyince atar yapıyorlar böylece kızışıyor ortalık tek taraflı değil yani.

Bence söyleyiş tarzı, asıl önemli olan.Konu sahibine arka çıkacak halleri yok tabi ama daha iyi bir üslupla kırmadan,kavga çıkarmaya yönelik şeyler söylemeden yorum yapsalar daha iyi olur.Ama bazı konu sahipleri de "iyi yapmışın" sözünü duymak istiyorlar sürekli ve beklediği tepkiler de gelmeyince atar yapıyorlar böylece kızışıyor ortalık tek taraflı değil yani.

Evet bende konuyu açarken bu noktayı yazmayı unutmşm ama bi üst yorumda açıkladım , bencede önemli olan üslup tabi işte , dikkat edilmeli diye düşünüyorum söylemlere...

Katılıyorum.Konu açarken hadi beni eleştirin diye açılmıyor.Lütfen bana yardım edin diye açılıyor.Mümkün olduğunca yardımcı olmak,yol göstermek lazım.Tabii ki yanlış yapmışsa hata etmişsin,böyle yapmamalıydın denir.Ama devamında mutlaka çözüm getirilmesi taraftarıyım.

Ben bir de yoruma yorum yapılmasına kızıyorum.Ben veya başkası yorum yapmış.Birisi kalkıp yoruma cevap yazıyor.Kardeşim ben kendi fikrimi yazdım,sen de kendi fikrini yaz.Bana cevap vereceğine sen kendin bir çözüm üret.Yoruma değil,konu sahibine cevap yaz,bir işe yarasın :47:

burasi "derdim var" kosesi
fikirlerimize aykiri olsada okudugumuz konudaki sorunlar ve eylemler
uslup onemli
sevgiyle olmasada en azindan yapici olmak gerekir
elestirebilirsinde hatta kizabilirsinde ama hep konu sahibinin iyiligi icin
konu sahipleri her zaman magdur masum degil
bir yanlisi savunup kendini dertlide gorebilir
en ifrit oldugum sey ise kendisini doven soven aldatan adamlari savunup hala
"seviyorum" demesi yada.. cok masum bir konu acmis bir konu sahibi esiyle olan bir sikintisini
dile getirse "aldatiyordur gaydir arkadasi gaydir" diye fitne sokuyorlar
sevgi yumagi olmak gerekmez ama yargilamak veya egosunu tatmin etmek icin
yazanlarada kiziyorum
oneride bulunamayacaksan yargilayacaksan hic yazma daha iyi!
o nisanlisina kacan kiza bende kizdim icimden artik verebilecegim bir oneri olmadigi icin
susmayi tercih ettim
yargilamak benim isim degil
veya egomu tatmin etmek icin alay etmek

tebrikler arkadaşım binlerce kez katılıyorum sana..bence bunun bir çaresi olmalı böyle çok acımasız yorumlar yapanları siteden uzaklaştırsalar çok sevinirim...adminler duysun lütfen..hele geçende bir konu vardı arkadaşın biri nişan takılarının resmini eklemiş heves etmiş biriside "görgüsüzlüğün daniskası falan yazmış....bunun gibi milyonlarca örnek var sitede bence....insan derdini açıyor derdine mi yansın bu tarz insanlara mı laf çıkıştırsın..gerçekten adminlerin bu konuyu duyması lazım...kimse kimseyi bu şekilde aşağalayamaz kimsenin haddine düşmez "senden de bu beklenir" gibi sözler....hep önyargılı konuşmalar hep bu konu fake iftiraları konu sahibinin bir lafını uzatıp değiştirip taaa nerelere götürmeler.......admin duymalı buna bir çare bulmalı
hatta ve hatta kadınların kulubündeki bu tarz insan yüzünden ekşi sözlüğe bile namları yayılmış......herkez herkeze hortluyor tarzında...okuduğumda çok hak verdim ekşi sözlüğe...güzelim kadınlar kulubünün adını bu şekilde gülünç duruma düşürebiliyorlar işte....tekrar diyorum adminimizin buna el koyması lazım...lütfen....

Son düzenleme:
Katılıyorum.Konu açarken hadi beni eleştirin diye açılmıyor.Lütfen bana yardım edin diye açılıyor.Mümkün olduğunca yardımcı olmak,yol göstermek lazım.Tabii ki yanlış yapmışsa hata etmişsin,böyle yapmamalıydın denir.Ama devamında mutlaka çözüm getirilmesi taraftarıyım.

Ben bir de yoruma yorum yapılmasına kızıyorum.Ben veya başkası yorum yapmış.Birisi kalkıp yoruma cevap yazıyor.Kardeşim ben kendi fikrimi yazdım,sen de kendi fikrini yaz.Bana cevap vereceğine sen kendin bir çözüm üret.Yoruma değil,konu sahibine cevap yaz,bir işe yarasın :47:

Aynen canım haklısın , sanki kişiler kendi egosunu tatmin etmek için yorum yapıyor gibi geliyor bazen bana ...

Kesinlikle forum da böyle bir durum var.Hepimizin yazma diline biraz daha dikkat etmemiz gerekiyor.sakin söylense dahi yazıyı okurken yanlış anlaşılabiliyor.gerçekten de çok yerinde bir konuya değinilmiş.kutluyorum :46:

tebrikler arkadaşım binlerce kez katılıyorum sana..bence bunun bir çaresi olmalı böyle çok acımasız yorumlar yapanları siteden uzaklaştırsalar çok sevinirim...adminler duysun lütfen..hele geçende bir konu vardı arkadaşın biri nişan takılarının resmini eklemiş heves etmiş biriside "görgüsüzlüğün daniskası falan yazmış....bunun gibi milyonlarca örnek var sitede bence....insan derdini açıyor derdine mi yansın bu tarz insanlara mı laf çıkıştırsın..gerçekten adminlerin bu konuyu duyması lazım...kimse kimseyi bu şekilde aşağalayamaz kimsenin haddine düşmez "senden de bu beklenir" gibi sözler....hep önyargılı konuşmalar hep bu konu fake iftiraları konu sahibinin bir lafını uzatıp değiştirip taaa nerelere götürmeler.......admin duymalı buna bir çare bulmalı

evet belkide adminimiz okur ve bir çaresini bulur , kimse konuları hakretler duymak için açmıyor burda , konu açanların kalbi kırık ruhu daralmış çaresiz kişiler , belki etrafında arkadaşı yok bizlerden başka , biraz olsun dertleşmek için açılıyor ama belki onları dahada sıkıcak yorumlar yapılıyor , üzücü...

Kesinlikle forum da böyle bir durum var.Hepimizin yazma diline biraz daha dikkat etmemiz gerekiyor.sakin söylense dahi yazıyı okurken yanlış anlaşılabiliyor.gerçekten de çok yerinde bir konuya değinilmiş.kutluyorum :46:
teşekkür ederimmm , dediğinizde doğru belki sakince basitçe yazılmış ama okunurken sert anlaşılıyor işte malesef...

biri de bebişinin odasının kıyafetlerinin fotosunu çekmiş nasıl güzel nasıl şirin . Gene görgüsüzlük demişler ..:(

admine bildirdim bu konuyu inşallah gerekeni yapacaklar artık kimse ahkam keserek burnu havada konuşamaz inşallah

biri de bebişinin odasının kıyafetlerinin fotosunu çekmiş nasıl güzel nasıl şirin . Gene görgüsüzlük demişler ..:(

sanırım bende gördüm onu , pespembe hani omuydu acaba , güpgüzel dizilmişti mini mini elbiseler , falan gördüm bende ama okumamıştım yorumları , demek öyle demişler , yok artık pes...

bazıları varki bence her yorumu hakediyolar
ama bende görüyorum haketmeyenede kırıcı tarzda yorumlar yapıldığını
bi konuya yorum yapılıcaksa önemli olan empati kurabilmek bence

burada kimse kimseyi tanimiyor gercek hayatta ve burada derdini acan herkes biraz teselli veya disaridaki gözden bir yorum bekliyor,hatalar biz insanlar icin var.ve insan HIC AMA HIC bir zaman büyükte konusmamali.
hepimiz insaniz,herkesin basina hersey gelebilir,önemli olan burada derdini acana yol göstereniliniyorsa yorum yapmak,yok ama eger positif birsey yazamiyacaksak,hic birsey yazmayip susalim.

burada kimse kimseyi tanimiyor gercek hayatta ve burada derdini acan herkes biraz teselli veya disaridaki gözden bir yorum bekliyor,hatalar biz insanlar icin var.ve insan HIC AMA HIC bir zaman büyükte konusmamali.
hepimiz insaniz,herkesin basina hersey gelebilir,önemli olan burada derdini acana yol göstereniliniyorsa yorum yapmak,yok ama eger positif birsey yazamiyacaksak,hic birsey yazmayip susalim.

evet evet evet bende böyle düşünüyorum, madem sinir oldun kapa konuyu geç , ille neden ters yorum yapıyorsun neden o kişi karşındaymış gibi cvp verme zorunluluğu hissedip kırıyorsun kişileri , ayıp ve günah bence ya...

bende cok rahatsizim bu konuda, bazen cok fena halde sinirim bozuluyor.
her acilan konuya hak vermek zorunda degiliz elbette,
ama gün icinde yasadigim stresi veya asagilik kompleksini burdaki insanlari ezerek, azarlayarak, dalga gecerek gidermeninde bi anlami yok.

bence bu internetin verdigi gizlikten kaynaklaniyor.
Insanlar beni nasilsa tanimiyor diye verip veristiriyor herkes.
Kadinin en büyük düsmani yine kadindir sözünün en acik örnegidir bu site.

Bu aralar yine iyi, bi süre önce bi grup vardi ki akillara zarar. hep birlik bi basliga dalar, baslik sahini yerden yere vurar sonrada ne yaptin, ne oldu diye merak edip insani sinir krizlerine sokarlardi.

Back