KK bayanının farkı?

kız ark yok bılın mı benım hıc
hepsı ırkek
bı mağaza gırınce manıta ypmadan cıkmım yanı onlar benı cok beğenıyo:1closedeyes:

Allahtan buraa üyesin bizler varız kız arkadasların olarak :nazar:
dötünü basını sallamadan girsen kimsa bakmaz sana da işte göz kırpıyon parmak gösteriyon gel diye irkekler napsın :nazar:

nan zalak sensın nerden bılıyon dedımı
adamdan krem sordum sonra almadım ıstedığm marka yoktu
sonra kendı reklamını yapmaya basladı
demesın mı ben kkya uyeyım ordan kadınlara hep bunu tavsıye edıom:1shok:
ahh ahh bı evlencek enayı bulsam gerısı kolay

valla mı laa :1shok: nickini felan öğrenseydin döverdik topluca
dimek mipililer de takılay buraa :nazar:

Allahtan buraa üyesin bizler varız kız arkadasların olarak :nazar:
dötünü basını sallamadan girsen kimsa bakmaz sana da işte göz kırpıyon parmak gösteriyon gel diye irkekler napsın :nazar:

evt tek kız arkadaslarım sızsınız :asigim:
olmm ben bı yerımı sallamıyom bı bakış bı gülüşüm yeter :jeyyar: valah bısey yapmıyom ben masumum

valla mı laa :1shok: nickini felan öğrenseydin döverdik topluca
dimek mipililer de takılay buraa :nazar:
nan soylemedı napam
bekide böcük erkek hee kandırıyo biziiiii :roflol:
sor bakenm lady burcuya ben erkek mıyım yoksaam
taş gıbım hatun muyum :1closedeyes:

şşşş böcük inanmiyrim muşunu göster bakacam kızmısın die :roflol:

gel gosterımkaydirigubbakcemile3

benim başıma geldi böyle bi olay...aldonun resmini niltolun kına resimlerinde görmiştüm...geçen c.tesi beşiktaştayım dr. gidicem o adarda acelem varki anlatamam ışıklarda bi kız bekliyo bi baktım aaaa aldo dedim içimden acaba yanına gitsemmi gitmesemmi dedim ya o değilde rezil olursam diye düşündüm..neyse acelemde vardı kızla konusmadan gıttım.
sonra aldoya c.tesi beşiktasdamıydın diye sordum hayır evde hastaydım dedim iyiki gitmemişim diye dua ettim...

bide fındıkkurduyumbeni yani fınfık ı gördüm...resimlerini kk da görmüştüm...fınfık annemlerin mahallesinde oturuyor..kardeşim arabayla beni eve bırakırken o da eşiyle yürüyordu ama konuşmadık..kardeşim vardı kim o ne bakıyosun dedi bende hiççç dedim..

nan yalnızca doğruları dıycene yemın et
öle mı gördun

cok deıl 90 kaydirigubbakcemile3
niye edim çarpılırım mannak mıyım :nazar:
yalan:mymeka:
burcu nan benı savunsana hoşşık :mymeka:
yok kız kalsın az belkım uye olar tanısırık :jeyyar:
:roflol:
benim başıma geldi böyle bi olay...aldonun resmini niltolun kına resimlerinde görmiştüm...geçen c.tesi beşiktaştayım dr. gidicem o adarda acelem varki anlatamam ışıklarda bi kız bekliyo bi baktım aaaa aldo dedim içimden acaba yanına gitsemmi gitmesemmi dedim ya o değilde rezil olursam diye düşündüm..neyse acelemde vardı kızla konusmadan gıttım.
sonra aldoya c.tesi beşiktasdamıydın diye sordum hayır evde hastaydım dedim iyiki gitmemişim diye dua ettim...

bide fındıkkurduyumbeni yani fınfık ı gördüm...resimlerini kk da görmüştüm...fınfık annemlerin mahallesinde oturuyor..kardeşim arabayla beni eve bırakırken o da eşiyle yürüyordu ama konuşmadık..kardeşim vardı kim o ne bakıyosun dedi bende hiççç dedim..
:1shok: :1shok: :1shok:
beşiktaş mı dedin :1ninca:
biz tanısmıyoruz demi
yok canım tanısmıyok :tomato:

yalan:mymeka:
burcu nan benı savunsana hoşşık :mymeka:
yok kız kalsın az belkım uye olar tanısırık :jeyyar:

Seni belediye savunsun lülülülülülü

nix seninde yaşadıkların enteresanmış, yalnız o kıza gidip sen aldo musun desen ne derdi acaba? :roflol:

nan lady iş yerinde yan masada oturan kız da KKlı çıkıyomuş meselaaaa
sırnaşık şey

X