KK aracılığı ile Babalarımıza..Babalar Günü Kutlu Olsun...

30 yaşındayım ve hemen hemen bu 30 senenin 20 25 yılını babasız geçirdim varlığında yokluk yaşadım ama her şeye ramen kötü anılardan çok seninle geçirdiğim güzel anıları hatırlıyorum babacım ve seni seviyorum babalar günün kutlu olsun:çok üzgünüm:

bende babamin ve bütün babalarin babalar gününü kutluyorum
allah onlari basimizdan eksik etmesin :Saruboceq:
Mesafeler Ne Kadar Uzun Olursa Olsun Sevgisini Her Zaman Uzerimde Hissettigim Dun De Bugun De Yarin Da Hep Yuregim Kadar Yakinimda Olan Babacigimi Cok Seviyorum.

ne kadar saçma bi tepki bu böyle ne yani şimdi hamile kalanlar yada doğum yapanlarda paylaşmasın bizimle bu mutluluklarını ozaman, nice malesefki hamile kalamayan yada doğurmadan çocuğunu kaybedenler var dimiii ,onların da üzüldüğünü değil aynı mutluluğu paylaştığına inanıyorum bizlerin onların üzüntüsünü paylaştığımız gibi ...burdada bi paylaşım var arkadaşım baba sevgisi, yaşıyor olsun olmasın yanında olsun olmasın bizler kk dostları olarak bu günü beraber yaşamak ve paylaşmak istedik ok....

gercekten cok üzüldüm allah rahmet eylesin mekani cennet olsun:Saruboceq:
mutlaka yokluguna alismak cok zordur ama hersey bizler icin ölüm allahin emri allah sabir versin:teselli:

Canım Babam bu sensiz ikinci yılım. Arıyorum, kokunu özlüyorum.

Mekanın Cennet olsun. Nur içinde yat

Babacım
senleyken sensizliği yaşıyorum:sinifsinif:
hiçbir zaman sarılmadn bize
saçlarımızı şöyle bi okşamadn
oysa sana ne çok ihtiyacım var/ vardı
neden böyle olduk biz baba bilmiyorumkismile
neden böylesin sen?
hatalarımı ben kabullendim de
bi sen kabullenemedin bizlere yaptığn hataları :umursamaz:
açtığın yaraları onarmak çok güç baba
hatta neredeyse imkansız
sen hep başkalarına babalık yaptn
şefkate ihtiyacımız olduğunu düşünmedin mi hiç*?
sessiz bi savaş senle ilişkimiz
sessiz bi anlaşma
yıılar oldu konşmayalı
sahi baba kaç yıl oldu
saymadm...
sayamadım
parmaklarımın sayısını geçti
peki baba:sinifsinif:
neden böyle yaptn
bunlARI SEnle konuşmayı ne çok isterdim
oysa tür konuşmalar kavgaya döner senle
ben eksiklerimi biliyorum
sen bilmiyorsun
şu inadın yok mu?..
her neyse
baba...
biz neden böyLeyiz?
neden tutamıyorrum eLini....
neden...?
:gitme::sinifsinif:bilmiyorumkismile:umursamaz:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…