Bu forumu açma nedeninizi anlamadım.Babalarınızı getirip okutmayacağınıza göre niçin buraya yazıyorsunuz.Ne söyleyecekseniz gidip söyleyebilirsiniz.Buraya yazmanın mantığı yok.Babası yaşamayanları böyle üzmenize hiç gerek yok.
neden bıraktın beni.
benim senden başka dayanağım yoktu ki.
şimdi kime sığınırım ben. kim korur beni hayatın sillesinden.
neden bu kadar erken gittin baba. benim sana çok ihityacım vardı.
en güvendiğin insanlar bile bana kazık attı. sen yoksun yaa sildiler beni. soldurdular beni. mahvettiler'
ilk gittiğnde anlamamıştım acını. canım yanıyordu ama bu kadar değil. gün geçtikçe daha da acıyor kalbim.
akşamları gelmiyorsun eve. çok uzun bir müddet akşam kapı çaldığında sen diye koştum.
ama açmadan kapıyı hatırladım yoksun artık.
sen ki çocukları çok seversin. hani dede olucaktın. benim çocuklarımın dedeleri bile olamayacak.
sen benim kel karizmamdın. azalan saçların, sakllarına düşen aralıklı kırlar, ve gözlüklerinle.
ben evlendim yanımda olamadın baba. çok canım yandı.
hep seni aradı gözlerim. biliyorum o kalabalığın içinden beni izliyordun. ama ben göremedim seni.
ne zaman ki bir kız çocuğu baba diye içten seslendiğini duysam yüreğim parçalanıyor.
artık diyorum benim babam yok.
bu sensiz geçirdiğim ikinci babalar günü. artık benim için bir babalar günü bile yok.
sensiz çok zor buralar. artık yalnız değilsin orda. sevdiklerin teker teker yanına geliyor.
iki gün önce de amcanı gönderdik yanına.
evet bizde kavuşacağız bir gün ama benim daha çok işim var burda. sana layık torunlar yetiştirmem lazım.
seni çok seviyorum babacım. sen her zaman olduğu gibi bizi bırakıp giderken bile çok yakışıklıydın. sordum sakallarını kesmemişler yeni traş olmuştun demi. top sakalda pek yakışır sana.
seni çok özledim babacım. babalar günün kutlu olsun. seni çok seviyorum
ilk göz ağrın
büyük dana'n
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?