KK aracılığı ile Babalarımıza..Babalar Günü Kutlu Olsun...

sana Nasil Kizsamda Nasil Içimdekileri Döksemde öfkemde Acimda Dinmiyor Içimdeki O çok Büyük Sevgiyi Nasil Tükettin Nasil Tükendi Bilmiyorum Bu Babalar Günündede Aramicam Seni Son 3 Yilda Yaptiğim Gibi çok şeylerimi Alip Götürdün çok Yarim Biraktin çok Yanliz Biraktin Senin Yerinde Senin Olmamn Gerekn Yerde Başkasi Var şimdi Eğer Birisinin Babalar Gününü Kutlicaksam herşeyim ömrüm Sevgim Aşkim Babam Abim Annem çocuğum Sevgilim Dostum Ve Kocam Babalar Günün Kutlu Olsun İYİKİ Varsin Ve Benimsin Seni çok Seviyorum..

Ben hiç babalar günü kutlamadım,ne zaman olduğunu dahi bilmezdim.Evlendikten sonra da babam olamadı çünkü eşimde babasını kaybetmişti.Kızım ne büyük rastlantıdır ki babalar gününde doğdu.Hem çok mutluydum,hemde hüzünlü.Ben 12 senedir babalar gününü kutluyorum.
Canım babam,sen hiç tanımadım,insan kaç yaşına girerse girsin o ekskliği hep hissediyor.Hep diyorum hayata 1-0 yenik başladık ama senin annemde bıraktığın güzel hatıralar,sonsuz sevgi bizimle büyüdü.İnanıyorum ki gerçek dünyada bizleri izliyorsun ve başımız sıkıştığında bir şekilde bizim yanımızdasın.
Babalarınızın,annelerinizin kıymetini bilin.Tüm babaların,baba adaylarının ve baba olmak isteyenlerin babalar günü kutlu olsun.Canım hayat yoldaşım seninde babalar günün kutlu olsun, rabbim bizi sensiz bırakmasın........

Son düzenleme:
Babasını kaybeden arkadaşlarımızın da katılıp duygularını paylaşması bu sitenin büyüklüğüdür bence
Çok çok sağolun arkadaşlar ...Babasını kaybetmiş tüm arkadaşlarıma sabırlar diliyor ,babalarına mekânları cennet olsun diyorum.

Pazar günü babalar günü .unutmayalım bir öpücük yeter onlara
Babasını kaybeden arkadaşlarımız ,bir çiçekle ziyaret edebilirler
Babaları uzakta olan arkadaşlarımız ,huzur evlerine gidebilirler ..biraz şekerlemelerle

Bilirim,böyle özel günlerde gelsem,elimde hediyem,gönlümde sevgin,kapını çalıp,heyecanla açacağını.
Ama bilirim yine sen geleceksin.Ben hâla çocuk gibi ,annemi bulacağımı sanıp,omuzunun arkasına bakacağım.Bize her gelişinde,boşuna baktığım gibi....Bilirim,sende yıllardır kafanı arkaya çevirip nereye baktığıma baktığın gibi... Boş yere...

Bilirim sohbetlerimiz eskilere gider... Anılar var ya anılar....Seni dinlerken,yüzünü seyrederim.En sevdiğim andır.Mutsuz yüzün aydınlanır......Sen hep anlat isterim anıları..,aydınlanışını seyretmek için.

Asla söylemezsin ama anlatışından bilirim,keşkelerini....
Adım adım yaşlanırken,keşkelerin çoğalıp odalara sığmadığını...Kendini dışarı atamadığını,yürüyüşlerinin azaldığını,yaşlılığı kendine yakıştıramadığını.....“Neyim var ki” dediğinde “Havalardandır” dediğimi bilirim.

Keşke demek,pişmanlıktır,geç kalınmıştır,bir daha yaşanamayacaklardır...
Keşke,keşkeler olmasaydı babacığım ...Keşke.
Tekrar tüm Babalar günü kutlu olsun

"Canımsın Canımdan Kıymetli Damarlarımda Akan Kan Gibi;Tek Gerçek...Seni Çok Seviyorum.."

Sen her ne kadar geceleri üstümü örtmemiş olsanda,
Ne kadar ben doğduktan 2 gün sonra başkasının yanından çıkıp gelsende beni görmeye,
Kendimi bildiğim bileli sürekli annemi kardeşimi ve beni üzüyor ağır sözler söylüyor olsanda,
Sözledindiğimde annemle ayrı yaşıyor olmanıza rağmen 1 kere bile merak edipte sözlümü ve ailesini tanımak istemesende
Atlattığım o kadar acı ve hakaretlere rağmen beni onlara karşı korumasanda,
8 sene boyunca çocukluğumu genç kızlığımı yaşayamadan iş hayatına atılmak zorunda bıraksanda,
Koskoca bi boşlukta annem ve kardeşimle kalıp beni evin reisi yapsanda,
Kardeşimi askere gönderirken hiç maddi manevi destek vermesende,
Ben hastanede yatarken senden şevkat beklerken sen sevgilinin çocuklarına babalık yapsanda,
Bu satırları yazarken beni gözyaşlarına boğsanda.!!!.

Seni yinede çok seviyorum babacım..Babalar günün kutlu olsun bunu sana söyliyemesemde senağlama

Anlamadığım bir duygu olsada eşimle çocuğumla ne kadar kutsal bir duygu olduğunu görebiliyorum..Allahım hiç Babayıda evladından ayırmasın..
Hoş bu konuya ne yazacağımı bilmesemde yazmak istedim ..Sonuçta gördüklerim eşimle oğlumdan dolayı muhteşem bir sevgi aynı annelik gibi sanırım ..Bu Sebeple başta eşim olmak üzere tüm sevgi dolu babaların Babalar Gününü Kutluyorum..İyiki varlar...Şeniz

dünyanın en kıymetli babası babacığım
seni çok seviyorum babalar günün kutlu olsun

badem gözlüm herşeyimm
yine babalar gününü kutlayacak bir evladımız yok.biliyorum dünyanın en iyi babası olursun.seni çok seviyorum

yüzünü görmediğim, babam
seni hayal bile edemiyorum,bu yüzden rüyalarıma bile gelmedin,
kokun,sesin nasıldır,nasıldır huyun,hoş görün.
yaşamadık seninle,bir günü,doğmadan gittin sonsuz aleme.
azcık bekleseydin,görseydik birbirimizi,anılarda birşeyler olsaydı seni hatırlamaya
ve hiç bir zamanda göremeyeceğim babam
babalar günün kutlu olsun

Kutlamalar bitmedi... ÖSS sınavı, akşam maç,babalar günü bugün çok yoğun
Gençlerimize başarılar
Türkiyeye başarılar
Babalar günü kutlu olsun

Canim Babacigim,

su an yanimizda degilsin ama oldugun yerlerden bizleri gördügünü cok iyi biliyorum....Bedenin burda olmasada, ruhun her an yanimizda dolasiyor.... Sana sarilmayi, seninle sakalasmayi, seninle beraber annemi kizdirmayi öyle cok özledimki:1no2:.. ama napalim kaderimiz buymus. Ister istemez sinemize cekiyoruz...Yinede halime sükrediyorum babacigim, ben seni gördüm, tanidim, kokunu duydum, bunlari yasayamayanlar, babalarini hic taniyamayan evlatlarda var. Canim babacigim yanimda olmasanda yinede babalar günün Kutlu olsun... Seni cok ama cok seviyoruz....
senağlama

Yıllar ne çabuk geçiyor…
Bak yirmi dokuz oldum baba otuzuma ne kaldı,
Hani senin özel yaşın, hani beni kucağına aldığın yaşın..
Seninle geçirdiğimiz bu uzun dönemde aynı o şiirde söylendiği gibi, önceleri seni dünyanın en bilgili ve güçlü adamı olarak gördüm; sonra en despot; sonra “ne biliyor ki” dedim; sonra ise tecrübe kaynağım ve hayattaki duruşumu belirleyen ışığım oldun...
Günün birinde “yanımda olsa yeterdi” duygusunu yaşama ihtimali beni korkutsa bu düşünceyi sürekli zihnimde tutmuyorum.
Biliyorum ki sadece varlığın yeter babam,
Desteğim,
Güven duygum,
Çocukluğum,
Çok şey öğrenmişim senden,
Bugün bu kadar cesursam ve sevgiyse sebebim onun tek sebebi de sensin.
Beni dokudun ilmek ilmek, sabırla, sevgiyle dokudun,
Hiç bıkmadın benden en çekilmez zamanlarımda bile tuttun elimden,
Kırdım seni bazen biliyorum istemeyerekte olsa,
Ama sen hiç kızmadın, küsmedin bana,
Hep öğrettin, hep iyiyi ve güzeli öğütledin,
Senin sevgi dolu yüreğini, bitmeyen iyi niyetini, yalınlığını, sadeliğini, duruluğunu, insanlığını çok sevdim ben.
İyi ki benim babam oldun biliyorsun hayatta en övündüğüm şey senin kızın olmak ve bunun için Tanrı'ya ne kadar şükretsem az..
Sen gibi olmaya çalışıyorum ben babam senden aldıklarımla sana layık bir evlat olmaya çalışıyorum.
Düşünme tarzın, yüreğinde barındırdığın insan sevgisi, etrafına duyduğun saygı, bir takım doğruların, değerlerin benim de temelimi oluşturdu hep.
Yanımda olduğunu bilmek güzel, varlığın güzel, yüreğime dokunan sözlerin gibi sevgi dolu ellerini yüzümde hissetmek güzel.
Bundan sonra da hep yanımda olacağını biliyor ve buna inanıyorum.
Hayatımın her detayı için sana teşekkür ederim..
En büyük servetim dediğin çocuklarının büyüğü olarak sana diyorum ki en büyük zenginliğimiz sensin.

Kızın,
İlk Göz Ağrın..

Son düzenleme:
..........................................................................

canım babam bugun ben sana babalar günü hediyeni veremedim ama yarın sen bana en güzel hediyeyi vereceksin, sabah senin sesinle uyanacağım inş, aylar sonra sana kavuşacağım için çok mutluyumm

benim de babam şu an hayatta değil...yedi yıl oldu onu kaybedeli...sinirini bile özlüyor insan....eşimin babalar gününü kutluycam çocuklarımla inşallah...hepimiz sevdiklerinin kıymetini hayattayken bilmeliyiz...birlikten kuvvet doğar ve dışardan hiç bir etki bu kuvveti yıkamaz...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…