her zaman sevgimizi ya da nefretimizi söyleyebiliriz sözlü ya da yazılıBu forumu açma nedeninizi anlamadım.Babalarınızı getirip okutmayacağınıza göre niçin buraya yazıyorsunuz.Ne söyleyecekseniz gidip söyleyebilirsiniz.Buraya yazmanın mantığı yok.Babası yaşamayanları böyle üzmenize hiç gerek yok.
Biz burada yıllardır içimizi dökeriz canım.Sana anlamsız gelebilir belki.Ama anlamlı bulanlar da var.Zaten bu konu sanırım anlamlı bulanlar için açılmış.Ben de anlamlı buluyorum.İçimde babama söyleyemediğim nice yaşanmışlıklar var.Bana baba olamadı.Bundan dolayı çok üzgün olduğunu biliyorum.Ama bunu onunla paylaşamam mümkün değil.Üzülür.....Sanal da olsa paylaştığımız çok şey var burada.Belki de yazmak acılarımızı hafifletiyor.Acılar paylaşılarak azalır.Sevinçler paylaşılarak çoğalır....Bu forumu açma nedeninizi anlamadım.Babalarınızı getirip okutmayacağınıza göre niçin buraya yazıyorsunuz.Ne söyleyecekseniz gidip söyleyebilirsiniz.Buraya yazmanın mantığı yok.Babası yaşamayanları böyle üzmenize hiç gerek yok.
Bu forumu açma nedeninizi anlamadım.Babalarınızı getirip okutmayacağınıza göre niçin buraya yazıyorsunuz.Ne söyleyecekseniz gidip söyleyebilirsiniz.Buraya yazmanın mantığı yok.Babası yaşamayanları böyle üzmenize hiç gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?