KK aracılığı ile Babalarımıza..Babalar Günü Kutlu Olsun...

yesilim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2006
8.868
19
158
Antalya

Babalar gününe özel
Her gün özeldir ama mademki gün ilân etmişler, bizde içimizi dökelim mi??

Sevgili babam, bu özel gününü kutluyor hayatındaki keşkeleri unutmanı sağlıklı, huzur ve sevgi dolu günler, yıllar diliyorum. Seni seviyorum.

Son düzenleme:
babamın ve bütün babaların babalar gününü buradan kutluyorum ve sağlıklı,mutlu,huzurlu uzun ömürler diliyorum hepsine...ve ellerinden öpüyorum...

babam
ağır lider evimizin direği babam
Allah seni başımızdan eksik etmesin sana uzun ömürler varsın
babalar günün kutlu olsun babacımm Şeniz
diğer babalarında

ve eşimede nasip et Allahım bu duyguyu

Evet Songülcüğüm,şimdi tüm babaların bu özel gününü kutluyor,baba,anne olmak için can atan hepsine güzel dilek ve dualarımızı yolluyoruz.

BABAM!!!!

o benim babam canindan bir parcayim .Sevgimin hepsiniverdim gonul fabrikamdan sevgi yetistiremiyorum ...Hergun tazeleniyo sevgim hergun biraz daha sevgi her gun biraz daha.....Hayat demek babam..Alcak gonullu babam....Anlayis babam...Sevgi babam...senağlama ozlem hasret gurbet benim babamsenağlama ben askim babami cok seviyorum ve o kadarki ozledimki kelimeler anlatamaz ozlemimisenağlama babam bir kartal ve bizde kanatlarinin altinda yasayan ailesiydik.ben ucmayi ogrendim ve cok uzaklara buralara ucdum...GURBET ELLERE!!! burdan bile sevgisini gucunu hissediyorum ..allah basimizdan eksik etmesin babalarimizi!!!!senağlamasenağlama

benim ozlemimi ne bir ay bitirir nede 6 hafta....ozlemeye mahkumum!!senağlama

ne güzel bi başlık bu
tüm babaların babalar gününü kutluyorum
özelliklede babamın iyiki sen benim babamsın iyiki ben senin evladınım
seni o kadar çok seviyorum ki bunu ne kelimelerle anlatabilirim
ne de duygularla her gece basımı yastığıma koyduğumda
allahım sen babama sağlık uzun ömürler nasip eyle diye dua ediyorum

Bu forumu açma nedeninizi anlamadım.Babalarınızı getirip okutmayacağınıza göre niçin buraya yazıyorsunuz.Ne söyleyecekseniz gidip söyleyebilirsiniz.Buraya yazmanın mantığı yok.Babası yaşamayanları böyle üzmenize hiç gerek yok.

her zaman sevgimizi ya da nefretimizi söyleyebiliriz sözlü ya da yazılı
siz neden bu kadar tepki gösterdiniz onu anlamadım

Çok üzgünüm çoookBabamı kaybedeli 3.5 yıl oldu. Babalar gününde içimi derin bir üzüntü kaplar. Günün anlamına ben de dualar okuyup gönderirim babamın ruhuna... Babaları hayatta olan arkadaşlar lütfen üzmeyin onları. Giden geri gelmiyor ne yazık kisenağlama

Biz burada yıllardır içimizi dökeriz canım.Sana anlamsız gelebilir belki.Ama anlamlı bulanlar da var.Zaten bu konu sanırım anlamlı bulanlar için açılmış.Ben de anlamlı buluyorum.İçimde babama söyleyemediğim nice yaşanmışlıklar var.Bana baba olamadı.Bundan dolayı çok üzgün olduğunu biliyorum.Ama bunu onunla paylaşamam mümkün değil.Üzülür.....Sanal da olsa paylaştığımız çok şey var burada.Belki de yazmak acılarımızı hafifletiyor.Acılar paylaşılarak azalır.Sevinçler paylaşılarak çoğalır....
Bu yüzden ben de kendimce babamı sevdiğimi söylemek istiyorum.Yaşananlar sadece kaderdi.Onu seviyorum.Hem de çok!.....

Babalara, annelere,hayatta olan herkese güzel dileklerimizi sunuyoruz .Acıları,hoşlukları hep beraber paylaşıyoruz.
Hayatta olanlara sağlıklı uzun ömürler ,kaybettiklerimize Allahtan rahmet diliyoruz..Sevgili Schatsi..

babacım sana öyle hasretim ki, keşke bu mesleği seçmeseydim ve hep izmirde yaşasaydım, dönüşü olmayan bir yola çıktım... hani derler ya doğduğun yer mi doyduğun yer mi, benim için doğduğum yer babacım, senin evin, senin yanın....

bu ömür hep böyle size hasretle mi geçecek babacım, sarı kızınız sizi çook seviyor, çoook özlüyor

bu sene en güzel babalar günü hediyesin sen bana vereceksin, yanımda olacaksın

sana o gün sımsıkı sarılıp, doyasıya öpeceğim, iyi ki benim babamsın

rabbim tüm babalara uzun ömürler versin, başımızdan eksik etmesin...

herkesin babasinin babalar gününü kutluyorum...::))
babasi hayatta olmayanlara bol sabir diliyorum...
ve onlarda babalarini dua ile anip onlarin bu günlerini kutlayabilirler düsünüyorum....::)
hayatta olmayan tüm babalarin babalar günleri kutlu olsun ve Allah rahmet etsin...::))
onlarda bu dünyada görevlerini yerine getirip öteki dünyaya göcmüslerdir..::))

[bbabalar Gunu....
Bir Babalar Gunu Daha Benim Icin Hicbirsey Ifade Etmeyecek Bu Kadar Erken Olsun Istemzdim Be Baba....
Ama Olsun Bugun Ozel Mi Anlamlimi Ben Neden Kutlamaycakmisim Elbet Kutlayacagim Ben Ona Babacigim Babalar Gunun Kutlu Olsun Diyemeyecgim Belki Ama Ruhuna Dualar Okuyacagim Ve Eminim Ki Sen Bu Minik Yasta Birakip Gittigin Kizinin Dualarini Duyacak Orada Cennette(ki Eminim Oradasin Sen Kotu Birsey Bile Dusunmezdin Ki Ben Nasil Dusunurum Kotu Bir Seyi Senin Icin) Seni Sewiyorum Baba
Babalar Gunun Kutlu Olsun Mekanin Cennet Olsun..
Bir Gun Gelecegim Ozaman Ellerini Operek Kutlayacagim.
[/b]

Babacim ne cok üzüntüler yasattin ailemize. Sayende annem hic mutlu bir kadin olamadi.Senin evde cok otorite disarida ise bir o kadar rahat olman bizi hep ikilemde birakti. Hep aramizda mesafe biraktin hemde ucurumlar kadar. Amacin saygiyi korumakti belki ama bu ypzden sevgiyi kaybettik yillarca. Simdi artik yaslandin cokta degistin eskiye göre daha bir yumusak daha bir sicaksin belkide etrafinda benden baska kimse kalmadigi icin bu kadar iyisin. Degdimi baba annemi ogullarini kardeslerini herkesi uzklastirdin kendinden Ne gariptirki ben seni hep sevdim baba ne yaparsan yap sevdim hem kizdim hem sevdim halada seviyorum. Seni hic kimse sevmesede ben sevicem korkma baba ben seni hic yalniz birakmicam. Babalar günün kutlu olsun babacim...

su an gözlerim doldu .bu konuyu açan arkadaşa tesekkür etmek istiyorum.evet ben babamı kaybettim.babacıgım yazdıklarımı okuyamıcak, onuda biliyorum.babacıgım gönlümdekilerini sagkende biliyordu şuanda hissettigine inanıyorum...benim yanımda sanki sag tarafımda, yanımda geziyor her zaman...
babalar günü buruk geciyor ve ömrümün sonuna kadarda buruk gececek.babam burda olsaydı derdimki.....
canım babam o buruşmuş ellerinden, saçın, sakalın karışmış o buruşmuş yüzünden bir kere daha öpmek için nelerimi feda etmezdim.senin kızın olmaktan her zaman gurur duydum canım babam.sen yanımda yoksun ama her zaman kalbimdesin.seni çok özlüyorum babam.daha torun görecektin benden....ama babacıgım 3 tane yavrum yanında.onlara sen benden önce kavuştunsenağlamasenağlama.onlara iyi bak benim canım babam....SENİ ÇOK ÖZLEDİM BABACIGIM.babacıgım babalar günün kutlu olsun.sana hediyem sana olan sonsuz sevgim........

Son düzenleme:
Babacığım, benim babam olduğun için Allah'a şükrediyorum. Biliyorum ki, sen bize kol kanatsın, evlat olarak biz yanlışlar yapsak sana dahi cahillikten saygısızlık yapsak sukunetinle bizi utandıransın. Yokluğunu düşünemiyorum, birgün olmayacaksın ! İnşallah o günler çok çok gerilerdedir. Seni kaybetmek en büyük korkum. İyi ki varsın iyi ki benimsin.
Yeşilim teşekkürler yine yaptın güzelliğini Şeniz

canım babam seni çok seviyorum iyiki varsın ALLAH ım seni başımızdan eksik etmesin

tşkler yeşillerin kraliçesi
Şeniz

bu babalar günü babasız geçirdiğim ilk babalar günü bana çok zor geceçek.şimdiden içim sızlamaya başladı.canım babam artık cennettesin ve biliyorum ki beni görüyosundur canım babacığım babalar günün kutlu olsun seni çok seviyorum aramızda olmasanda ben gene sana hediye alacağım canım babam sana o kadar ihtiyacım var ki dertleşmek konuşmak için sen vefat ettiğin ilk günlerde insan o şokla çoğu şeyin farkına varmıyor ama aradan zaman geçince özlemeye başlıyorsun özlem vuruyor içime keşke diyorum kapı çalsada gelen o olsa ,çay demliyorum babam olsa keşke de içsek karşılıklı ama yoksun aramızda...senin diktiğin ağaçları çiçekleri görünce içim sızlıyor babam diyorum ve kelimeler boğazımda düğümleniyor...özledim baba buğulu gözlerinle konuşmanı ılık ses tonunla bana prenses diye seslenmeni çok özledim...beraber gittiğimiz yerlere giderken gözlerim hep seni arıyor sokakta sana benzeyen birini görünce koşup babacığım diye sarılasım geliyor içim sızlıyor baba seni çok özledim pazar günü en sevdiğin tatlıdan en sevdiğin yemeği yapacağım senin için...seni bekler gibi..

canım babaçığım o kadar gurur duyuyorum ki benim babam olmandan
ve bende senin kızın olmam dan iyiki varsın yaşantımda seni ne çok seviyorum bir bilsen
elbette biliyor ve hissediyorsun.
rabbime hep şükür ettim senin gibi bir babaya sahip oldugumdan seni yarattığı için
nasıl anlatayım seni nasıl dile getireyim seni
sen sen öyle bir babasınki evlatlarını inçiltmeyen kıyamayan söyle babam söyle
düşünmeden seni kırdıysak inçilttiysek söylede senden defalarca özür dileyim
sen öyle bir babasınki kırılsanda söylemez hissettirmessin
ah babam ah senin neler çektiğini neler yaşadığını ben bilir ve ağlarım
sen rahat yüzü görmeyen,hayatın içinde ezilen,saçlarına aklar dolduran cefakar babam
ne hayellerin vardı kimbilir yüreğinde gerçekleşmeyen
hele biz evlatların için bilemiyorum sana hayırlı evlatlar olabildikmi
sen tedirgindin bunu hissedebiliyordum evlatların için acaba diyordun evlatlerımı nasıl yetiştirebilecem
bu kurt kapanında kurtlara kaptırmandan korkuyordun
ben bunu her sana bakışımda hissedebiliyordum canım babam
senin adına yazacak o kadar güzel kelimelerim varki anlatamam babam
şimdiden babalar gününü cani gönülden kutlarım benim fedakar babam
seni bu şiirimde anlatabildim anca
BABAM
Hiç yemedin yedirmeye çalıştın.
Hiç giymedin giydirmeye çalıştın.
Evlatlarınla tek tek ilgilendin.
Hakkını nasıl öderiz BABAM.

Okutmak istedin hiç okumadık.
Hevesini kursagında hep bıraktık.
Sana fazlasıyla yük olduk.
Omuzlarında taşıdın bizi BABAM.

Yazları bonçuk bonçuk terledin.
Kışları iliklerine kadar dondun.
Bir lokma ekmek getirmek için.
Var güçünle çalıştın BABAM.

Gözün hep üstümüzdeydi senin.
Bir çırpıda nasıl serpildiler dedin.
Bir köşeye sinipte gizli gizli.
Elimden uçmasınlar diye ağladın BABAM.

Bak gör başımızdaki duvağa.
Bak gör elimizdeki kınaya.
Bak gör üstümüzdeki gelinliğe.
Bunlar alnının akıdır BABAM.:

tüm babaların babalar günü kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…