- 26 Temmuz 2015
- 1.486
- 605
-
- Konu Sahibi lovelygirl_
Tamam canım en ilk kaç çıkıyor bu değer ?hamilesin canım :) ama kan testi yaptır mutlaka.
benim ilk çocukta 8 gün geçmişti 400 filandı yalnış hatırlamıyorsam. ikincide korunurken hamile kaldım kan testi yapmadılar direk kese göründü ve kalp atışlarını dinletti doktor. oda 2 aylık olmuştu o zaman :)Tamam canım en ilk kaç çıkıyor bu değer ?
Hayırlı olsun cnmmm inş bizde YAŞAriz o gzl gunleriaynı benımde oyle oldı sılık bir cızgı vardı ama reglı belırtılerımınde hepsı vardı 2 gun gecıkınce test yaptım veee oğluşumm sımdı 1,5 yasında :)
Flash patlatamadigim için o yüzden o şekilde canım elimde baktigimda daha belirginSilik çok çok az ya bnce olmayabilrsin. Neden hemen yaptn ki bi hafta bekleseydin. Bnde böyle yaptğmda silik çıktı dijital aldm.. Sende Bekleyemem diosan dijital al. 3-4 haftalık die yazıo. Bn yurtdışndaym. Ordada vardr bi sor
Canim benim Allah razı olsunTebrik ederim hamilesin bence canim hadi hayirli olsun saglikla kucagina almayi nasip etsin hz allah
tatlım hamilesin düşük bthcg değerin var o yüzden silik çıkmış benimde öyle olmuştu dr benim sana yazdığımı söylemişti ama bthcg nin yükselmesi lazım takipte ol muhakkak sağlıkla kucağına alırsın umarımSilik ikinci çizgi çıktı acaba hamilemiyim ? İşte midem bulandı apar topar eve geldim test uygulayım dedim adetim 1 gün gecikti test yaptım bu şekilde çıktı ikinci çizgi silik . Yalnız Karnım çok agriyor adet olacakmisim gibi. Bilgilendirirseniz beni çok mutlu olurum
Silik ikinci çizgi çıktı acaba hamilemiyim ? İşte midem bulandı apar topar eve geldim test uygulayım dedim adetim 1 gün gecikti test yaptım bu şekilde çıktı ikinci çizgi silik . Yalnız Karnım çok agriyor adet olacakmisim gibi. Bilgilendirirseniz beni çok mutlu olurum
Ben de ihtimal vermiyordum bide vajinismus hastasiydim ☺ onu yendim falan derken olmuş demek ki
Sagol cnm mHayırlı olsun canimmm
Canım benim yükselmesi için bısey yapmam gerekmiyor dımı o ilerledikçe yükselmiyor mutatlım hamilesin düşük bthcg değerin var o yüzden silik çıkmış benimde öyle olmuştu dr benim sana yazdığımı söylemişti ama bthcg nin yükselmesi lazım takipte ol muhakkak sağlıkla kucağına alırsın umarım