kizzzlaaarrr hamile olanlar bi Bakinn

aynı benımde oyle oldı sılık bir cızgı vardı ama reglı belırtılerımınde hepsı vardı 2 gun gecıkınce test yaptım veee oğluşumm sımdı 1,5 yasında :)

ya 6 gün adetim gecikti bir tek ben göremedim şu alette çift çizgiyi nerde aksilik orada ben

Canım hayırlısı olur inşallah hakkında.. Ama çizgiye bakarsak var kan testini hastanelerin acil bölümün de bile hemen yaptırabilirsin.. Akıntın da olur normaldir. Kanama olmamasına mutlaka dikkat et.. Özellikle göğüs uçlarında ağrı varsa kesin bebiş..

Silik çok çok az ya bnce olmayabilrsin. Neden hemen yaptn ki bi hafta bekleseydin. Bnde böyle yaptğmda silik çıktı dijital aldm.. Sende Bekleyemem diosan dijital al. 3-4 haftalık die yazıo. Bn yurtdışndaym. Ordada vardr bi sor

Flash patlatamadigim için o yüzden o şekilde canım elimde baktigimda daha belirgin

Bana yaptiginiz gibi espiri yapsaniza hamile degilim ama konuya baktim diye insan heyecandan nasil konu acacagini bilmiyor. Sana gelince canim yakin zamanda ayni konuyu acmistim incelersin ayni sekilde ikinci cizgi o kadar silikti ve suan 5 haftalik hamileyim insallah sende oylesindir

tatlım hamilesin düşük bthcg değerin var o yüzden silik çıkmış benimde öyle olmuştu dr benim sana yazdığımı söylemişti ama bthcg nin yükselmesi lazım takipte ol muhakkak sağlıkla kucağına alırsın umarım

Canım benim yükselmesi için bısey yapmam gerekmiyor dımı o ilerledikçe yükselmiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…