kizzzlaaarrr hamile olanlar bi Bakinn

benim adete 4 gun kala bole cikmisti aynen senin dediin gibi adet olcakmisim gb karin agrim olmustu goguslerime dokumicak gb agriyodu hatta 3 ay boyunca gogus agrim cok fazlaydi. hayirli olsun, hemen simdi doktora mars mars!!!

benim adete 4 gun kala bole cikmisti aynen senin dediin gibi adet olcakmisim gb karin agrim olmustu goguslerime dokumicak gb agriyodu hatta 3 ay boyunca gogus agrim cok fazlaydi. hayirli olsun, hemen simdi doktora mars mars!!!
Canim benim artık yarın gidicem doktora )) Göğüslerim agrimasa öf o dayanilmaz

adet olacakmışım gibi belim karnım ağrımıştı benimde ama hamileymişim o adet sancılarına güvenme hatta hamileyken bile her ay sanki olcakmışssın gibi günü gelince ağrıyor belin karnın
Belim Karnım çok ağrıyor canım. Sürekli adet oldum olacak gibiyim. Elim kolum kalkmiyor tamamen rahatsizdim

Belim Karnım çok ağrıyor canım. Sürekli adet oldum olacak gibiyim. Elim kolum kalkmiyor tamamen rahatsizdim

Benim ilk hamileligimde adetim 10 gun gectiginde silik cikmisti ayni boyleydi.
Belim kasiklarim agriyodu cok gec dollenmeymis kan verdim ertesi gun 58 cikmisti degerim tam adet olman gereken zamanlar ama olmuyosun hamilesin ya o yuzden o agrilar normal canim

Canim mahvoldum birde midem bulanıyor kussam rahatlicam ama kusamiyorumda öf ağrı beni bitiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…