- 30 Mart 2018
- 39
- 41
- 8
- 29
- Konu Sahibi roseofheavennn
-
Dalga geçen sizsiniz sanki.Hastaneye yatmak için doktora ne demem gerekir ne desem beni yatırır? Yani şüphelensin bir şeyden ve yatırsın araştırmak için istiyorum. Gerçekten bunu yapmam lazım lütfen cevap verin dalga geçmeyin..
Evliyim eşimden şiddet görüyorum. Bu evden gidene kadar bu şekilde etrafıma birilerini toplayıp ilgi görmek istiyorumayrıldığın sevgiline hastanelik oldu falan diye msj mı attıracaksın :)
İlgiyi düşünene kadar darp raporu almalısınEvliyim eşimden şiddet görüyorum. Bu evden gidene kadar bu şekilde etrafıma birilerini toplayıp ilgi görmek istiyorum
Kadın sığınma evine başvurunEvliyim eşimden şiddet görüyorum. Bu evden gidene kadar bu şekilde etrafıma birilerini toplayıp ilgi görmek istiyorum
Ama gerçeği anlatmazsanız ilgiyi o an görürsünüz.Evliyim eşimden şiddet görüyorum. Bu evden gidene kadar bu şekilde etrafıma birilerini toplayıp ilgi görmek istiyorum
Evliyim eşimden şiddet görüyorum. Bu evden gidene kadar bu şekilde etrafıma birilerini toplayıp ilgi görmek istiyorum
Hastaneye yatmak için doktora ne demem gerekir ne desem beni yatırır? Yani şüphelensin bir şeyden ve yatırsın araştırmak için istiyorum. Gerçekten bunu yapmam lazım lütfen cevap verin dalga geçmeyin..
Evliyim eşimden şiddet görüyorum. Bu evden gidene kadar bu şekilde etrafıma birilerini toplayıp ilgi görmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?