- Konu Sahibi roseofheavennn
darp raporu alınca da etrafınızda aılenız olurEvliyim eşimden şiddet görüyorum. Bu evden gidene kadar bu şekilde etrafıma birilerini toplayıp ilgi görmek istiyorum
emnıyete veya mahkemeye bırlıkte gıdersınız ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
darp raporu alınca da etrafınızda aılenız olurEvliyim eşimden şiddet görüyorum. Bu evden gidene kadar bu şekilde etrafıma birilerini toplayıp ilgi görmek istiyorum
1 ay sonra boşanıp kurtulacaksınız inşallah.Evliyim eşimden şiddet görüyorum. Bu evden gidene kadar bu şekilde etrafıma birilerini toplayıp ilgi görmek istiyorum
Kimi basina toplamak icin bu yonteme basvuracaksin?Hastaneye yatmak için doktora ne demem gerekir ne desem beni yatırır? Yani şüphelensin bir şeyden ve yatırsın araştırmak için istiyorum. Gerçekten bunu yapmam lazım lütfen cevap verin dalga geçmeyin..
Çok sert bir yorum değil mi sizce de? Ben konu sahibinin çok sağlıklı düşünemediğini çaresizlikten bu tür saçma çıkış yollarına başvurduğunu düşünüyorum. Belli ki kötü şeyler yaşamış. Biraz daha anlayışla yaklaşsak daha iyi olmaz mı?Sağlıklı halinizle hastanede yer işgal edip Gerçekten hasta olan bir insanın yatmasına engel olacaksınız.
SAĞLIK kurumlarını boş yere meşgul edeceksiniz.
Ama o kadar bencilsiniz ki bunu düşünmüyorsunuz. Çünkü sizin saçma evliliğiniz ve kocanıza gireceğiniz tripler daha önemli. Belki Facebookta serumlu foto da paylaşırsınız :)