Kızmayın lütfen mantıklı cevap verin ?

Evliyim eşimden şiddet görüyorum. Bu evden gidene kadar bu şekilde etrafıma birilerini toplayıp ilgi görmek istiyorum
darp raporu alınca da etrafınızda aılenız olur
emnıyete veya mahkemeye bırlıkte gıdersınız ?

bence şu an acilen bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesine gidin.şiddet görüyorsanız gidin bi darp raporu alıp şikayetçi olun ama resmen dalga geçiyorsunuz şu anda.eğer dalga geçiyorsanız da o da tuhaf bir ruh hali zaten bunun için yatırırlar sizi bakırköye merak etmeyin.

ve çok çok affedersiniz ama kafanıza çok darbe mi aldınız da şiddet görüyorum da beni yatırsınlar ilgi çekiyim diyorsunuz?

Evliyim eşimden şiddet görüyorum. Bu evden gidene kadar bu şekilde etrafıma birilerini toplayıp ilgi görmek istiyorum
1 ay sonra boşanıp kurtulacaksınız inşallah.
2 hafta annenizde, 2 hafta ablanızda kalın.
Onların ilgisi ve sevgisi size iyi gelecektir.
Allah yardımcınız olsun.

Sağlıklı halinizle hastanede yer işgal edip Gerçekten hasta olan bir insanın yatmasına engel olacaksınız.

SAĞLIK kurumlarını boş yere meşgul edeceksiniz.

Ama o kadar bencilsiniz ki bunu düşünmüyorsunuz. Çünkü sizin saçma evliliğiniz ve kocanıza gireceğiniz tripler daha önemli. Belki Facebookta serumlu foto da paylaşırsınız :)

Hanımlar,
konu sahibesinin önceki konularına bakınca eşi çok problemli görünüyor ve boşanmayı kabul etmiyormuş, konu dalga geçmek için açılmamış gibi görünüyor.

Hay Allahım çok üzülüyorum bu şiddet olaylarını duyduğumda. Ben de çok huzursuz bir ailede büyüdüm anneme fiziksel ve psikolojik şiddet uygulayan bir üvey baba vardı. Lütfen kınamayın bu arkadaşı belli ki sağlıklı bir şekilde düşünemiyor.

İmkanınız varsa lütfen boşanmaya çalışın kendinize bir iş bulup yeni bir hayat kurmaya çalışın. Annemin en büyük destekçisi bendim ne zaman ki aklım erdi, ayaklarım üstünde durabildim annemi o adamdan kurtardım. Sizin de etrafınızda yardım isteyeceğiniz birileri varsa lütfen size destek olmalarını isteyin. İnşallah bu zor günleri atlatırsınız.

Çok sert bir yorum değil mi sizce de? Ben konu sahibinin çok sağlıklı düşünemediğini çaresizlikten bu tür saçma çıkış yollarına başvurduğunu düşünüyorum. Belli ki kötü şeyler yaşamış. Biraz daha anlayışla yaklaşsak daha iyi olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…