Kızmayın ama bir sorum var ? :)

Vajinismus ile doğum kontrol hapı bağlantısını kuramadım ...Ayrıca ertesi gün hapı denen birşey var canım

Ertesi gün hapına güvenmeyin benim bir arkadaşım ertesi gün hapı almasına ragmen hamile kaldı. Olacaksa oluyor valla dünyaya geleceği varsa ne yaparsan yap engelleyemiyosun.

Arkadaşlar ben yeni üyeyim adetimin ilk gününden beri 15 gün geçti tam 15 gün sonra benim de başıma başlığı açan arkadaşın başına gelen şey geldi. Hemen kalktım yıkadım ama tedirginim

Aslinda 1 yillik evliymissin bir cocuk guzel olurdu ama kendini hazir hissettigin zaman olmasi daha iyi olur tabi. Rabbim isteyenlere versin sanada hazir olunca versin insallah. Adetlerin nasil duzenli mi duzenliyse yumurtlama gununu falan bi hesaplayiver bakalim :)

Ertesi gün hapına güvenmeyin benim bir arkadaşım ertesi gün hapı almasına ragmen hamile kaldı. Olacaksa oluyor valla dünyaya geleceği varsa ne yaparsan yap engelleyemiyosun.
Benimde gorumcem ertesi gun hapina guvendi suan 2 aylik bir oglu var allah bagislasin

Arkadaşlar ben yeni üyeyim adetimin ilk gününden beri 15 gün geçti tam 15 gün sonra benim de başıma başlığı açan arkadaşın başına gelen şey geldi. Hemen kalktım yıkadım ama tedirginim
Yumurtlama gunun olabilir canim ya. Adetine kac gun var ?

Çok tatlısın ya Allah gönlüne göre versin