Allah'in isi canim yumurtlama zamaninda iliski olduysa o zaman kalma ihtimalin var.
Ayaga kalmakla is bitmiyor, giden gitmistir yumurtalara 1 hafta daha var bekleyip goreceksin
Onun disinda belirtilerin filan varmi?
eğer bu dediklerini yaptıysan zor gibi gözüküyor..ama tabiki Allahın hikmeti işte..bu arada yaşınız kaç ?
hmm eger iliski adete bir hafta kala olduysa o zaman hamile kalma sansin cok yuksek degil cunku genelde yumurtanin yerlesmesi rahimin kalinlasmasi icin en az 10-11 gun gerekiyor.
Bir hafta kala cok az bir ihtimal ama bu islerde hic bi sey belli olmaz canim.
Hayirlisini dile o olsun, bak bize su yumurtalari yakalamak icin 100 takla atiyoz her ay
Olursada bu senin mucizen olur
Zor dimi zor ohhh sevindimYaşım 29 diyeceğim şimdi yaşınız gelmiş diyeceksiniz ühüüü
Bu bahsettiğim daha dün olduğu için belirti falan yok:26:Anammm yani reglime bir hafta kaldığı için hamile kalabilirim :26: Eşim için problem yok o istiyor hatta ben yaaaa ben hamile kalır mıyım şimdi dediğimde gülerek olan oldu artık hamilesin diye uğraştı benle :26: Hayır yeğenlerime falan ölürüm çok severim ama kendimi çocuklu bir kadın olarak hiç hayal etmedim henüz ühüüüüü
Zor dimi zor ohhh sevindimYaşım 29 diyeceğim şimdi yaşınız gelmiş diyeceksiniz ühüüü
bence bu kadar olumsuz bakma..belki sen o minicik yüreği hissettiğinde yada kucağına aldığında hissedeceksin bu duyguları..evet yaşınızda gelmiş ama tabi kendini hazır hissetmekte önemli..umarım ileride uğraşmazsınız.çünkü yaş ilerledikçe daha da zorlaşıyor herşey. :26:
Hanımlar kızmayın diyorum çünkü burada hepiniz hamile kalmak istiyorsunuz, belki bekliyorsunuz olmuyor, belki buna can atıyorsunuz. Ben de aksine şu an hazır değilim istemiyorum. Vajinismusu yeni yendim. O yüzden doğum kontrol hapı kullanmıyordum. Vajinismusu yendiğimin 4. gününde eşim içime boşaldı. Malum hamile kalmak istemiyorum ama ona da kıyamadım bu ilk olacak dediği için:) Şimdi sizler bu konuyu bayağı araştırmışsınızdır, denemeleriniz vardır biliyorsunuzdur o yüzden size soruyorum;
- Reglime 1 hafta falan var,
- Eşim içime boşalır boşalmaz ayağa kalktım hemen idrara çıktım ve soğuk suyla vajiyi yıkadım
Yine de hamile kalmış mıyımdır? Hadi bana bunu zor bir ihtimal olduğunu söyleyin
Kalırsam doğuracağım tabiiki aldırma gibi bir düşüncem yok ama dediğim gibi henüz hazır değilim. 1 yıldır evliyim, evliliğim biraz daha otursun istiyorum.
Kalmam di mi kalmam kalmam?:26::26:
Canım bende direk kalkarak,idrara çıkarak vajinayı yıkayarak ertesi ay hamile kaldım.Bünyeden bünyeye değişebilir bilemem...
Kızlar ya Hamileliğin 2. ya da 3. gününde göğüs uçlarında kaşıntı olur mu? Korkudan mıdır psikolojik midir yoksa regl belirtisi midir bilmiyorum ama göğüs uçlarım kaşınıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?