- Konu Sahibi o_simdi_evli
ben bir hafta önce düşük yaptım ve çok üzüldüm eşimde aynı şekilde çok üzüldü
aradan bir hafta geçti kayınvalidem daha yeni aradı ve keşke aramasaydı
beni teselli edeceği yerde aman ne olacak sanki elli kollu çocuk değildi ya ne üzülüyorsunuz dedi
bu tarz bi çok şey daha söyledi sonra eşime verdim telefonu ama nasıl sinirlendim
onlar konuşuyorlar bende dinliyorum eşime diyor ki
aman oğlum her şeyde bir hayır vardır iyi olmuş düştüğü daha yeni evlisiniz borcunuz var hele bi borçlarınızı bitirip kendinize bi ev alın öyle yaparsınız çocuğu diyor
kadın o kadar para düşkünü ki bebek demek masraf demek hele bi durun diyor
ben fıttırdım tabi iyice o kadar sinirlendim ki eşime annene inat hemen bi çocuk istiyorum bile dedim
acaba ben mi büyüttüm dedim sonra da
ama kızlar yanii doğmasa bile o benim rahmime düştüğü an sevgisi de kalbime düşer böyle bi cümle kurmuş olması haksızlık değil mi sizce de
aradan bir hafta geçti kayınvalidem daha yeni aradı ve keşke aramasaydı
beni teselli edeceği yerde aman ne olacak sanki elli kollu çocuk değildi ya ne üzülüyorsunuz dedi
bu tarz bi çok şey daha söyledi sonra eşime verdim telefonu ama nasıl sinirlendim
onlar konuşuyorlar bende dinliyorum eşime diyor ki
aman oğlum her şeyde bir hayır vardır iyi olmuş düştüğü daha yeni evlisiniz borcunuz var hele bi borçlarınızı bitirip kendinize bi ev alın öyle yaparsınız çocuğu diyor
kadın o kadar para düşkünü ki bebek demek masraf demek hele bi durun diyor
ben fıttırdım tabi iyice o kadar sinirlendim ki eşime annene inat hemen bi çocuk istiyorum bile dedim
acaba ben mi büyüttüm dedim sonra da
ama kızlar yanii doğmasa bile o benim rahmime düştüğü an sevgisi de kalbime düşer böyle bi cümle kurmuş olması haksızlık değil mi sizce de
Son düzenleme: