- Konu Sahibi kurtcobain
-
agda yaparken fln goruyolar yanii belli oluyor aynayla baksanda :)
ya o zaten belli oluyor. jınekolojik muayenedede mesela bısey sokmuyor doktor. acıp bakıyor öyle. bellıde oluyor yani. kaç kere bende sahıt oldum arkdaslarımdan falan. kızlık zarının ortasnda küçücük bi delik var adet kanının geldıgı. yani yırtıksa bellı oluyor ıste ıyı bakınca.
ya o zaten belli oluyor. jınekolojik muayenedede mesela bısey sokmuyor doktor. acıp bakıyor öyle. bellıde oluyor yani. kaç kere bende sahıt oldum arkdaslarımdan falan. kızlık zarının ortasnda küçücük bi delik var adet kanının geldıgı. yani yırtıksa bellı oluyor ıste ıyı bakınca.
nasıl yani siz arkadaşlarınızı muayenemi ediyosunuzki bu kadar ayrıntıyı anlatabiliyorsunuzakannehir
bide bu konu vardı zaten bir türlüde bir şeye bağlanamadı yılan hikayesine döndü
keşke oradan bakıp merakınızı giderseydinizmirmirmirmir
benim arastirdigim bunu sadece bu olaydan anlayan insanlarin gorebilecegi.
ayna tutsan baksan etsen senin anlayabilecegin bisey degil yani.
ayrica bir degisiklik olur mu felan diyorsun ya ben oldugunu dusunmuyorum oyle olsa birlikte olundugunda kan gelmedi o yuzden bakire degil gibi yorum yapmazlardi. yani o sekilde anlasilcak birsey oldugunu dusunmuyorum,fizyoljin degismiyor kisacasi sadece ordaki bir koruyucu tabaka zar yirtilmis oluyor ki bunun epitel doku gibi birsey oldugnu soyluyolar zaten.
ama bu konuda hurafe cok yurouyusunden bile belli oluyormus suratindan anliyolarmis diyenler cok yani.
Siz işin hazzından girişi hissetmemişsiniz. O baskı olduysa hoşçakal güzel zar.Arkadaşlar benimde kızlık zarı hakkında şüphelerim var yardımcı olur musunuz? Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadık kıyafetsiz adetinin bitimiydi 6nci gun bitti 7nci guN ilişkimiz oldu. Iceri giriş olmadi fakat anı bi baskı hareketiyle kasımlarımda ağrı oldu ve kan geldi? Sizede kizligim bozulmuş mudur? Ama kan belli belirsiz silik şeklindeydi ve bida gelmedi hatta peçeteye çok bulaşmadı bile diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?