• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek te kızlık zarı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bak çünkü dünyada neler oluyor haberde neler neler duyuyoruz kendini ifade etme şeklin yanlış ve belliki takıntılı bir annesin banyoda birsey olmuş olabilirmi diye aklına gelmesi bize göre tuhaf yanlışlıkla birsey yapıp yaomadigina emin olman gerekiyor sonuçta özel bir yer orası sende kadinsin biliyorsun açık açık anlatmak istemiyorum kötü niyetin yoktur inşallah ama bunları düşünüyor olman tuhaf illa sadece bu konuda değil her konuda takıntı yapmak iyi değil inceleme bırak eğer çok korkarsan hem bir çocuk doktoruna götür hemde takintindan dolayi psikoloğa git .
Anladım teşekkür ederim yorumların için gerçekten konu çok saçma uzadı ben yanlış anlattım yanlış anladılar ben çocuğa cinsel organına vs bişeu yapmadım görevim sadece silmek temizlemek yıkamak bunları yaptım ama bi kuşkuyla yanlış cümleler kurmuşum

Bence konu kapanmalı hiç hoş yerlere gitmemiş gitmiyo.. tesettüre carsafa laf edilecek şimdi keşke oraya girmeseydin konu sahibi

Girme, o toplara girme.
Beni m yapacağımı yap ve bir an önce konudan çık bence sen de..
Bu konu hiç hoş yerlere gitmiyor.
Şu mesajından sonra nasıl bir zihniyete sahip olduğunu anladım konu sahibinin. O yüzden bu konu bitmiştir benim için.

Si
Haklısın haksızsın demiyorum ki evet neler duyuyorum ben de çoğu şeyden korkuyorum ama beni yanlış anladınız
Siz çevir kazı yaptınız,bu yüzden bu kadar üstünüze geldiler,bir de araya çarşafı falan kattınız. Çok alakasız ve polemikli bir konuya hoşgeldiniz diyeyim.

Konu sahibi bence konudan çıkın , konu kapansın cidden ya. Ne gerildi ortalık. Herkes kadına sapik muamelesi yapıyor , tabiki o da kendini savunuyor ister istemez. Başından sonuna falso bir konu. Gereksiz evham ve yargılama dolu.

Ne demek istediğinizi anladım. Sizin zarar verdiğinizi sanmam. Yapısı öyledir. Ki kızlık zarı olmasa ne olacak, olsa ne olacak.. Bunları kafanıza takmayın. Çocuğunuzu da aman kızlık zarına bir şey olmasın diyerek yetiştirmeyin. Küçücük bebekte buna odaklanmanız hoş değil.

Ya ama aklım almıyor ! Konu açılıyor , istenilen cevaplar olmayınca “ haaa çocuğun yok ya nerden bileceksin , kesin boşanmışsındır , aynısı senin çoçuğunun başına gelirse anlarsın “ gibi bela okumalar , genellemeleri aklım almıyor

Kapasite meselesi

• Beğen
Reactions: csi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back