• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlık zarının bozulduğunu biz bi şekilde kendimiz anlayabilir miyiz?

kurtcobain

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2009
59
0
286
Ankara
merhaba tekrar bu konuda sadece meraktan yazan biriyim yanlış anlaşılma olmasın :D buaralar hep bu konu kafama takılıyor.hani mesela şimdi ben evlenip ilişkiye girdikten sonra doğal olarak artık bir kızlık zarım olmayacak.peki bi farklıklık oluyormu o bölgede bir buyukluk bi genişleme ne bileyim.sonuç olarak insan kendi kendine anlar az çok.okuduğuma göre kendi kendine anlaşılmıyormuş bu konuda uzman kişiler anlarmış sadece ama genede meraklandım işte:kedi:

yanlış anlaşılma bile olsa güzelim kimse kimseyi yargılama hakkına sahip değil bence:) muhtemelen fazla bi değişiklik olmuyordur ama kendimiz anlamamız mümkün değil kesinlikle

bnce farklılık oluyor orası büyüyo genişliodur bencee bi kızınki etten duvar gibidir o zar vagina duvarına yapısırmıss ortada boşluk olusuyormus bi ara taktgıım için uzmanıoldm desem yeridir

ya o zaten belli oluyor. jınekolojik muayenedede mesela bısey sokmuyor doktor. acıp bakıyor öyle. bellıde oluyor yani. kaç kere bende sahıt oldum arkdaslarımdan falan. kızlık zarının ortasnda küçücük bi delik var adet kanının geldıgı. yani yırtıksa bellı oluyor ıste ıyı bakınca.

cnm ben okadarını bilmiorum ama ayna ile görünüldügünü biliorum sonucta evli olanlarınki daha geniş ve ortasındaki delik büyüyor bildigim kadarıyla. ama bekarların ki delik görünmüyor et gibi bişi önde

ya o zaten belli oluyor. jınekolojik muayenedede mesela bısey sokmuyor doktor. acıp bakıyor öyle. bellıde oluyor yani. kaç kere bende sahıt oldum arkdaslarımdan falan. kızlık zarının ortasnda küçücük bi delik var adet kanının geldıgı. yani yırtıksa bellı oluyor ıste ıyı bakınca.

cnm son söledigin saçma bekar kızlardada o yırtık görünür var yani cünküü o yırtık bişi olmasa adet göremezdk dısarı akamazdı o kçk delik herkeste var

kızlık zarı yırtıldığında öyle ortasında büyük bir delik falan olmuyor sadece var olan deliğin kenarından 1 veya 2 yerinden küçücük yırtıklar oluşuyor. deligin genişlemesi fazla ilişkiye girmekle alakalıdır heralde.

nasıl yani siz arkadaşlarınızı muayenemi ediyosunuzki bu kadar ayrıntıyı anlatabiliyorsunuzakannehir
bide bu konu vardı zaten bir türlüde bir şeye bağlanamadı yılan hikayesine döndü
keşke oradan bakıp merakınızı giderseydinizmirmirmirmir

ya cnm bnde merak ediorum ama zar bi kaç yerden yırtılırmış.bir yerden deil sanırım.fakat kızlık zarında dogustan centiklerde olurmuş ve bu yırtık sanılabiliyormus bazen o nedenle doktor bunu ayırt edebilir yani kendimiz imkansz gibi gelio:(

benim arastirdigim bunu sadece bu olaydan anlayan insanlarin gorebilecegi.
ayna tutsan baksan etsen senin anlayabilecegin bisey degil yani.
ayrica bir degisiklik olur mu felan diyorsun ya ben oldugunu dusunmuyorum oyle olsa birlikte olundugunda kan gelmedi o yuzden bakire degil gibi yorum yapmazlardi. yani o sekilde anlasilcak birsey oldugunu dusunmuyorum,fizyoljin degismiyor kisacasi sadece ordaki bir koruyucu tabaka zar yirtilmis oluyor ki bunun epitel doku gibi birsey oldugnu soyluyolar zaten.
ama bu konuda hurafe cok yurouyusunden bile belli oluyormus suratindan anliyolarmis diyenler cok yani.

nasıl yani siz arkadaşlarınızı muayenemi ediyosunuzki bu kadar ayrıntıyı anlatabiliyorsunuzakannehir
bide bu konu vardı zaten bir türlüde bir şeye bağlanamadı yılan hikayesine döndü
keşke oradan bakıp merakınızı giderseydinizmirmirmirmir

ya bakmadım ki bilsem oradan bakardım.neyse artık.

benim arastirdigim bunu sadece bu olaydan anlayan insanlarin gorebilecegi.
ayna tutsan baksan etsen senin anlayabilecegin bisey degil yani.
ayrica bir degisiklik olur mu felan diyorsun ya ben oldugunu dusunmuyorum oyle olsa birlikte olundugunda kan gelmedi o yuzden bakire degil gibi yorum yapmazlardi. yani o sekilde anlasilcak birsey oldugunu dusunmuyorum,fizyoljin degismiyor kisacasi sadece ordaki bir koruyucu tabaka zar yirtilmis oluyor ki bunun epitel doku gibi birsey oldugnu soyluyolar zaten.
ama bu konuda hurafe cok yurouyusunden bile belli oluyormus suratindan anliyolarmis diyenler cok yani.

surattan mı :D yook artık o da iyiymiş :D ama mesela erkekler anlıyoruz biz falan diyorlar.bende bi meraklandım işte.

Arkadaşlar benimde kızlık zarı hakkında şüphelerim var yardımcı olur musunuz? Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadık kıyafetsiz adetinin bitimiydi 6nci gun bitti 7nci guN ilişkimiz oldu. Iceri giriş olmadi fakat anı bi baskı hareketiyle kasımlarımda ağrı oldu ve kan geldi? Sizede kizligim bozulmuş mudur? Ama kan belli belirsiz silik şeklindeydi ve bida gelmedi hatta peçeteye çok bulaşmadı bile diyebilirim

Arkadaşlar benimde kızlık zarı hakkında şüphelerim var yardımcı olur musunuz? Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadık kıyafetsiz adetinin bitimiydi 6nci gun bitti 7nci guN ilişkimiz oldu. Iceri giriş olmadi fakat anı bi baskı hareketiyle kasımlarımda ağrı oldu ve kan geldi? Sizede kizligim bozulmuş mudur? Ama kan belli belirsiz silik şeklindeydi ve bida gelmedi hatta peçeteye çok bulaşmadı bile diyebilirim
Siz işin hazzından girişi hissetmemişsiniz. O baskı olduysa hoşçakal güzel zar.

Böyle belli belirsizdi sonra bi lekeleme de olmadı gerçekten bozulmuş mudur:( doktora gitmiştim ama muayne etmek istemedi içeri ciddi anlamda bişeyin girmesi lazım dedi. Erkek arkadaşım da girmedim hiç dedi

Kendim anlayabilir miyim bakınca vajina girişi küçük ve içerisi kapalı et parcasi girişi kapatmış. Baskı yumurtalık kismima perine arasında bi yerde oldu tam anlayamadım. Kendimi çok kasmıştım ve panikliydim

Back