kızlık zarım bozulmuş olabilir mi :'(

melisa99

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
arkadaşlar gerçekten çok utanarak bu konuyu paylaşıyorum ve kendimi çok kötü hissediyorum o kadar aklıma takılıyor ki doktora bile gitmeyi düşündm ama utanıyorum :( 1 ay öncesinde makineyle bikini bölgemi alırken kızlık zarımın olduğu bölgede kanama gerçekleşti ve bi miktar kan ile şok oldum ve makine falan kan oldu makine bişey yapmış olabilir mi zaten alırken çok acıdığı için bişey hissetmedim uyuşmuştu ama o bölgemde zaten tüyler alındığı için çok yanma vardı ve tam o bölgemde kan geldi ve 2 gün sonra adet oldum çok korkuyorum . erkek arkadaşım biraz bu konuda çok takıntılı ve evleneceğiz. ve ben evlenmekten bile korkuyorum ya bozulduysa naparım :( .

Bozulmuş tur vajinanin icinde tuy aliyorsan .... tobe ya

Sadece etinizi kaptirmissiniz.. kizlik zati içerde disarda değil ki. Rahat olabilirsiniz yani

Elin ya da makine içine girmediyse bozulma falan olmaz. :KK57:
2 gün sonra adet olmuşsun belkide adet kanamasıydı o . :KK56:

neyy o kadar derinde tüy mü olur ya..çok mantıksız ..

Makine o kadar içeriden almaz ya sanmıyorum aynanin karsisinda baktn mi yara falan var mi

arkadaşlar gerçekten çok utanarak bu konuyu paylaşıyorum ve kendimi çok kötü hissediyorum o kadar aklıma takılıyor ki doktora bile gitmeyi düşündm ama utanıyorum :KK43: 1 ay öncesinde makineyle bikini bölgemi alırken kızlık zarımın olduğu bölgede kanama gerçekleşti ve bi miktar kan ile şok oldum ve makine falan kan oldu makine bişey yapmış olabilir mi zaten alırken çok acıdığı için bişey hissetmedim uyuşmuştu ama o bölgemde zaten tüyler alındığı için çok yanma vardı ve tam o bölgemde kan geldi ve 2 gün sonra adet oldum çok korkuyorum . erkek arkadaşım biraz bu konuda çok takıntılı ve evleneceğiz. ve ben evlenmekten bile korkuyorum ya bozulduysa naparım :KK43: .
makınyı içeri sokmadıysan bozulmamıstır da içerı nasıl sokabılecegını dusunuyorumda yok yhaa etını kaptırmıssın sen

arkadaşlar gerçekten çok utanarak bu konuyu paylaşıyorum ve kendimi çok kötü hissediyorum o kadar aklıma takılıyor ki doktora bile gitmeyi düşündm ama utanıyorum :KK43: 1 ay öncesinde makineyle bikini bölgemi alırken kızlık zarımın olduğu bölgede kanama gerçekleşti ve bi miktar kan ile şok oldum ve makine falan kan oldu makine bişey yapmış olabilir mi zaten alırken çok acıdığı için bişey hissetmedim uyuşmuştu ama o bölgemde zaten tüyler alındığı için çok yanma vardı ve tam o bölgemde kan geldi ve 2 gün sonra adet oldum çok korkuyorum . erkek arkadaşım biraz bu konuda çok takıntılı ve evleneceğiz. ve ben evlenmekten bile korkuyorum ya bozulduysa naparım :KK43: .
Bence birşey olmamistir kil kökünden kan gelmiş olabilir. Ama kanın miktarida onemli. Kızlık zari içeride değil gözle görülecek bir yerde..

makinenin oakadar derine girebileciğini zannetmiyorum.kıl kökünden gelmiştir yada deri sıkışmştır ezildiği için kanamıştır.

Canm sacmalama zar vajinanin kac mm ilerisinde biliyormusun erkegon penisinin boyunu dusun ancak o girdiginde bozuluyor ve kiminin bozulmuyor bile o kadar derinde sen ya tahris ettin.kil koklerin kanama hapti yada etini kaptirdin sorun yok rahat rahat evlenebilirsin senin dedigin kadar kolay patlasaydi o zar kiz kalmazdi:)

Rahat ol stres yapma bozulmamıştır hem makine genital bölgeyi çok tahriş eder dikkat et

Tabi ki gozle gorulecek bir yerde doktora gittiginde dktor bi bakip anlayabiliyor gorebiliyor ama mm olarak derinde yani makineyle bozulacak kadar onde degil.

Niye makinayla aliyosun ki? Biz ağdayla aliyoruz kizlik zarini. Makinayla alma cogalir:(

makinanın üstü kan oldu ve elimede 3 damla kan geldi
arkadaşım endişelenmen çok yersiz kızlık zarı çok içerde.batık falan varsa o bölgende onun kökü kanamıştır yada etin yumuşak olduğu için sıkışmıştır.benim sir yaparken bile kanıyo kimi zaman .makineyle kanama olması çok daha normal

kızlık zarına makineyle girmen mümkün değil kızlık zarı daha ileride merak etme

herkese Çok teşekkür ediyorum bilgilendirmeleriniz için bi nebze lsun içim rahat etti çok korkmuştum :)

Kesin bozulmusturr aboooo  :eek: ben kizlik zarimdaki kılları agdayla aliyorum, makina bozuyo  :KK45:

Back