- Emoji Skoru
- 3
- Puanlar
- 1
Şimdi rahat mısınız peki nasılsınız?Ben kendim içinde çok düşünüp hasta gibi yataklara kadar düştüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi rahat mısınız peki nasılsınız?Ben kendim içinde çok düşünüp hasta gibi yataklara kadar düştüm
Ben bakire olduğumu biliyorum. Cinsel birleşme yaşamadım bunu biliyorum en azındanŞimdi rahat mısınız peki nasılsınız?
Siz anlayamazsınızHiç aynadan baktınız mı? Benim aklıma çok takıldığı için baktım da. Delik görüyorum evet ama yan taraflarındaki et parçası yani kızlık zarı dalgalı gibi çözemedim içime kurt düştü resmen yine
Çok mu geldi kan? Nasıl oluyor bu kan ne zaman gelioSana şöyle söyliyim eminim için daha rahat edecektir; evlendiğimiz ilk günlerde hemen ilişki olamadı ben de vajinismus falan mı var diye endişeleniyodum o yüzden ilk önce parmakla denedik rahatlama açısından ve kanama olmadı daha sonra ilişki sonrasında kanama oldu yani o kadar kolay kolay bozulacak bi şey değil kızlık zarı
Hayır çok değil damla damla biraz aktı önce, sonrasında da 1 gün tuvaletten sonra peçeteye geldiğini gördüm ama o kadar yaniÇok mu geldi kan? Nasıl oluyor bu kan ne zaman gelio
Oha aktıysa demekki çok gelmiş akınca.girer gelmez mi geliyoHayır çok değil damla damla biraz aktı önce, sonrasında da 1 gün tuvaletten sonra peçeteye geldiğini gördüm ama o kadar yani
Hayır biraz devam edince geldi ilk anda değilOha aktıysa demekki çok gelmiş akınca.girer gelmez mi geliyo
Offf acımıyo dimiHayır biraz devam edince geldi ilk anda değil