- 4 Eylül 2018
- 18.738
- 72.068
Bu çok saçma değil mi ? Ne alaka savcılık kağıdı siz reşit insansınız. Bakire insanlar da muayene olabilir ki olanları okuduk burada saat üç yönünde yırtılma varmış diye yazanlar oldu falan.Merhaba bugün doktora gittim ama böyle bir muayene yapmadıklarını savcılık kararı olmadığı sürece söyledi belki de kendince risk almak istemedi o yüzden baktıramadım özel hastaneye de gitmek istemiyorum benim için önemli olduğundan ötürü sormadım buradaki herkes saçma sapan namus bekçisi kesildi başıma ben çok namusluyum diğer türlü olunca ya da ilerideki kocama böyle yutturacağım gibi bir şey söylemedim ama kendilerince yorum yapıp algı yarattılar çok moralim bozuldu sadece ben bu duruma psikolojik olarak hazır değildim bu sebeple merak ettim tam olarak bozulmuş mu bozulmamış mı diye bugün de doktora gidince böyle bir yanıt aldım bilemiyorum ne yapacağımı benim bildiğim bakmaları lazım da ama bakmadılar
Ama kan gelmesi ve git gel olması zaten içerdeki yapının bozulduğunun göstergesi başka da olayı yok zaten.