- 19 Mayıs 2020
- 46.329
- 207.212
Siz de bir evin hanımı olabilmek için bunları yaşıyorsunuz ona bakarsanız. Çünkü sizin çevreniz sizi olduğunuz gibi kabul etmez, e başka çevrelere girecek kadar sosyo ekonomik bir değişime de gücünüz yok demek ki, yoksa neden zevk bile alamadığınız ilişkiler içinde olasınız? Elin oğlunun keyfi olacak diye yaşadığınız şu sıkıntılara değiyor mu? Beni sorarsanız ben onurumla seviştim valla, günahsa her türlüsü günah, günaha bile tam gireyim dedim bari bi işime yarasın. Hiçbir erkeğe zar borcumuz yok, en masumu birkaç popo ellemiş oluyor, ben ve benim gibilerin umrunda değil kadın cinselliği hakkında ne düşündükleri, cinselliğimiz bize özel ve kimsenin söz hakkı yok. İki tane bilezik bahşedecekler diye bu kadar kaçak göçek iş yapmaya değmez.Çünkü hayattaki tek başarınız ev hanımı olup boş boş oturup buradaki şeylerle dalga geçmek sizde haklısınız burada adam gibi bir soru sordum bilmediğim için ne var yani hepiniz saçma sapan yorumlar yapıp gereksiz algılar yaratmasınız kim bilir kendiniz ne hatlar yiyip de namus bekçiliğisi kesiliyorsunuz gerçekten Allah hepinizi bildiği gibi yapsın