- 17 Mart 2023
- 24
- 2
- 25
-
- Konu Sahibi mavimanolya
Ya okudum da mezi diyor gerekmiyor diyor bi anlayamadım neydir. 1 saate imsak girecek, böyle bir durunda siz gusül mü alıyorsunuz normal nabız abdesti miSeni artık gusül bile paklamaz…
Sen el aç af dile…
Sen artık bilinç seviyesine erişmiş bi kadınsın.Feridun abi yine se* hikayesi mi yazıyorsun döyhxöyxghcçvhc ya chocppıhclj Allah razı olsun ya vallahi tamam anladım bişi olmamıştır
Valla gerçekçi sormuştumGece gece krize girdim bu soruyu ironi olarak varsayabiliyorum sadeceBunun ötesine aklim ermiyo
Ne sinyali Cemal ağabey, bir de neden serbest şiir stili kullanıyorsun kggkmvlhlhSen artık bilinç seviyesine erişmiş bi kadınsın.
Hemde bu yazışmalar sana bi vizyon kattı…
Sen hep doğru anlarsın.
O yüzden uyuşma bi sinyal sana.
Ben Feridun değil…
Cemal abiyim. Cemal abi Cemal abiiii.
Aç youtubeden izle Cemal abiyi….
Yok beni eşim dere kenarına götürüyor ben helen kıyafetlerimi giyip eşimin önünde süzülerek derede yikaniyorum…Ya okudum da mezi diyor gerekmiyor diyor bi anlayamadım neydir. 1 saate imsak girecek, böyle bir durunda siz gusül mü alıyorsunuz normal nabız abdesti mi
Ya dksmofaşmsıofkdsbuflwöodpgldld ciddi kalamıyorummmmYok beni eşim dere kenarına götürüyor ben helen kıyafetlerimi giyip eşimin önünde süzülerek derede yikaniyorum…
Sabah sabah girsem banyoya anneme be diyeceğimi düşünüyorum, girmesem namaz kılamaz vakit kaçar… ikilemYok beni eşim dere kenarına götürüyor ben helen kıyafetlerimi giyip eşimin önünde süzülerek derede yikaniyorum…
Mezurum kaçmış ondan canım benim.Ne sinyali Cemal ağabey, bir de neden serbest şiir stili kullanıyorsun kggkmvlhlh
Zar gruptan ayrıldı.Valla gerçekçi sormuştum(
Anne ben halvet oldum cenabet gezmeyeyim de.Sabah sabah girsem banyoya anneme be diyeceğimi düşünüyorum, girmesem namaz kılamaz vakit kaçar… ikilem
Beğenmedim demedim, merak ettim fkdmkflsmskfks Zenne mizahı var sen de hahaha süpersin.Mezurum kaçmış ondan canım benim.
Namazın edaya kalmadan tut benim mezuru olur mu???
Ah ben sana neler yazarım daha.
Stilimi beğenmemiş t****** kenarı…
Anne ben halvet oldum cenabet gezmeyeyim de.
Ben anneni tanıyorum çok anlayışlı bi hanımefendi…
Ooooo bizim sülale hep köçek.Beğenmedim demedim, merak ettim fkdmkflsmskfks Zenne mizahı var sen de hahaha süpersin.
Abla sen evli misin? Evliysen üzüldüm şimdiOoooo bizim sülale hep köçek.
Evde kastanyet dolu.
Senin gibi şeyi uyuşmuş genc oyunculara ihtiyacımız var, gel sallayalım sana bi oya bi bu yana sallanıyor…
Damardan yüksek doz alana bak, bana akıl veriyor şu kadar doz yeterli diye heeee oldu BAYIR GÜLÜ…şaka dozunu kaçırma lütfen, harbiden bir tane ciddi cevap vermez misin ya Cemal bıremın kcmskflsmc
Abiler evlenmez çünkü onların süper güçleri vardır.Abla sen evli misin? Evliysen üzüldüm şimdiBu saatte buralarda takılıyorsun
Abi eskidendi eskidennnnZar gruptan ayrıldı.
Yav vködkcldmsnkvc saygılar Cemal abiAbiler evlenmez çünkü onların süper güçleri vardır.
Vajina uyuşukluğu açmak gibi.
Çok pis kötü yola düşürürüm açık adres alayım lütfen…Abla sen evli misin? Evliysen üzüldüm şimdiBu saatte buralarda takılıyorsun