kızlık zarım bozulmuş olabilir mi lütfen yardım edin

Canım öyle şey olur mu ya ilişkide bile girer girmez olan birşey değil ki bu parmağının öyle oksamanla bozulsun biraz mantık kanda yok yani bu neyin korkusu birşey olmamıştır

Bakire değilsin artık. Zarın içten kendini parçalamış. Adı hymenolizis Türkçesi zarın kendini yemesi, eritmesi gibi bir şey. Doktora gitme bakire olmadığın anlaşılır.

Nasil istekli yaptiysaniz kizlik zarini patlatmiş siniz

Eğer içeriye bir şey sokmadıysanız kızlık zarınıza kesinlikle hiçbir şey olmamıştır. Beyaz sıvı, zevk suyudur. Eğer çok fazla oynadıysanız orası uyuşmuş olabilir, bir kaç saate geçer. Kafanızı oraya takmayın, sürekli acaba uyuştu mu uyuştu mu? diye kafaya takarsanız uyuşmuş gibi gelir... aha bakın şimdi benimki de uyuştu :)

glitterpowder inanılmazsınız.
Fake açılan konunun, konuya değer saçma yorumuna beğenmedim basıp çıkan bir üye…
Gözlerim kanadı…..

Bazen cidden dalga geçtiğinizde yürekten inanıyorum

Bir mucize daha gerceklesti orgazmla kizlik zari patladi flas flas flas. Yas kac bu arada on uc felan mi

Teşekkür ederim, yaptıktan sonra içim rahat etmiyor, artık bıraktım Normal bir şey olduğunu söylediğiniz için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…