kızlık zarım bozulmuş olabilir mi lütfen yardım edin

mavimanolya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2023
24
2
25
ben çok istekliydim aylardır mast. Yapmamıştım. Yaptım 3 saat önce ama 20 saniye sürdü en fazla, yaparken de hiçbir şekilde içeri müdahale olmadı dudaklarımla ve çevresiyle oynadım. Yaptıktan sonra biraz zaman geçti alt midemde uyuşma gibi bir his geldi sonra ben korktum bu uyuşma tam sanki zarımda olmaya başladı. Sanki orada bir şeyler değişiyor gibi 3 saat geçti gittim tuvalete herhangi bir kan yok şeffaf beyaz bir sıvı var sadece… ama hala bir şeyler hissediyorum vajinanın o giriş kısmında çok kötüyüm ağlayacak gibiyim… keşke yapmamaya devam etseydim… bir batma hissi oldu ve en çok bir uyuşma hissi mevcut özellikle düşünmeye başlayınca lütfen yardım edin. Boşluk oluşmuş gibi hissediyorum oramda

Arkadaşım ne içtin?
Ben yogaya gittigimde eğitmen bana devamlı bilmediğim organ isimleri sayıp sayip 'xyz kemiğini hisset, uterüsünü hisset' falan derdi.
bu uyuşma tam sanki zarımda olmaya başladı. Sanki orada bir şeyler değişiyor gibi

Boşluk oluşmuş gibi hissediyorum oramda
Sen yani tutup da aslında gerilmiş bir zar bile olmayan, boşluklardan oluşan ve hatta kişi kendisini kasmazsa kan vs olmayan bir doku parçasını hissettiğini mi iddia ediyorsun?
Tek önerim yogaya başla. Bunu hisseden xyz kemiğini de , uterüsünü de hisseder, iyi bir yogini olur

Ailem izin vermiyor çok açarsan yırtılır diyorlar böyle bir ortamdayım lütfen bu hissettiğim nedir bana açıklar mısın? Lütfen

Ayyyy geldi benim konular.

Oranızı batikonla güzelce silin sonra taharet alın.

Nasa da gezegenleri, yıldızları görmek icin olan bir büyüteç varya hani, ona yaklaşmasa bile elinize bir büyüteç alın, oranızın kulaklarından tutun e malum sizinkiler uzundur.
Sağ taraftaki kulağı 3 kere sola, sol taraftaki kulağı 3 kere sağa çekin ama sağlam çekin.
Sonra ıkın babam ıkın, ıkın babam ıkın…

At aşşa rahmini, yumurtalığını çek sifonu.
Uyu sonra.

Herşey geçecek….

Ya lütfen soruma cevap verin kendimi çok değişik hissetmeye başladım, bu uyuşma normal mi? Gerçi gitti gibi… ama emin değilim lütfen.

Ya ne olur soruma cevap verin ne fake’i, burada hiç iyi değilim saatlerdir
İnternet var ya elinin altında bi bak bakalım kızlık zarı neymiş nerdeymiş nasıl bseymiş.. bsey olmadıgını anlarsın anatomimi anlatayım smdi

Ya lütfen soruma cevap verin kendimi çok değişik hissetmeye başladım, bu uyuşma normal mi? Gerçi gitti gibi… ama emin değilim lütfen.
Ben korkmaya başladım uyuşma diyorsun…
Sen bi doktora git vajina felci olabilirsin.
Aman o çok kotu bi hastalık, bi ömür vajinanın eline verirsin bastonu beraber gezersiniz.

Hu hu yeni üye nereye kayboldun…

Biz burdayız hangi dersin olursa yaz; elimiz yettiğince, dilimiz döndüğünce destek oluruz sana…

Hu hu yeni üye nereye kayboldun…

Biz burdayız hangi dersin olursa yaz; elimiz yettiğince, dilimiz döndüğünce destek oluruz sana…
Ya güldürdünüz beni gıbgolnjl stresim biraz azaldı. Yani bir şey olmamıştır değil mi? Bu kadar kolay yırtılıp zedelenemez? Bu benim hormonlarımın vücuttaki tepkisi mi?

Bacım nerelere gittin ağzında mı uyuştu yoksa…
Yaprak dökümü Ali Rıza bey gibi kalma masa başında…

Hangi üni de hangi bölümde okuyorsun???
İnşallah dış ticaret değildir senin gibi bi çevher yurt içinde kalmalı…

Ya güldürme hfkmgxjlmglm son soru, sabah namazı için gusül gerekir mi bu durumda?

Ya güldürdünüz beni gıbgolnjl stresim biraz azaldı. Yani bir şey olmamıştır değil mi? Bu kadar kolay yırtılıp zedelenemez? Bu benim hormonlarımın vücuttaki tepkisi mi?
Senin ateşin başına vurmuş…
Yananı görür Allah…
Bi rahata ersen düzelecek herşey…

Ay Alev Alev istekli yangınlara çağıran geceler…

Senin ateşin başına vurmuş…
Yananı görür Allah…
Bi rahata ersen düzelecek herşey…

Ay Alev Alev istekli yangınlara çağıran geceler…
Feridun abi yine se* hikayesi mi yazıyorsun döyhxöyxghcçvhc ya chocppıhclj Allah razı olsun ya vallahi tamam anladım bişi olmamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…