- 17 Mart 2023
- 24
- 2
- 25
-
- Konu Sahibi mavimanolya
bu uyuşma tam sanki zarımda olmaya başladı. Sanki orada bir şeyler değişiyor gibi
Sen yani tutup da aslında gerilmiş bir zar bile olmayan, boşluklardan oluşan ve hatta kişi kendisini kasmazsa kan vs olmayan bir doku parçasını hissettiğini mi iddia ediyorsun?Boşluk oluşmuş gibi hissediyorum oramda
Ailem izin vermiyor çok açarsan yırtılır diyorlarArkadaşım ne içtin?
Ben yogaya gittigimde eğitmen bana devamlı bilmediğim organ isimleri sayıp sayip 'xyz kemiğini hisset, uterüsünü hisset' falan derdi.
Sen yani tutup da aslında gerilmiş bir zar bile olmayan, boşluklardan oluşan ve hatta kişi kendisini kasmazsa kan vs olmayan bir doku parçasını hissettiğini mi iddia ediyorsun?
Tek önerim yogaya başla. Bunu hisseden xyz kemiğini de , uterüsünü de hisseder, iyi bir yogini olur
Ya ne olur soruma cevap verin ne fake’i, burada hiç iyi değilim saatlerdir
Ay maşallah ne istekli bi kızsın….Ya ne olur soruma cevap verin ne fake’i, burada hiç iyi değilim saatlerdir
Ya lütfen soruma cevap verinAyyyy geldi benim konular.
Oranızı batikonla güzelce silin sonra taharet alın.
Nasa da gezegenleri, yıldızları görmek icin olan bir büyüteç varya hani, ona yaklaşmasa bile elinize bir büyüteç alın, oranızın kulaklarından tutun e malum sizinkiler uzundur.
Sağ taraftaki kulağı 3 kere sola, sol taraftaki kulağı 3 kere sağa çekin ama sağlam çekin.
Sonra ıkın babam ıkın, ıkın babam ıkın…
At aşşa rahmini, yumurtalığını çek sifonu.
Uyu sonra.
Herşey geçecek….
İnternet var ya elinin altında bi bak bakalım kızlık zarı neymiş nerdeymiş nasıl bseymiş.. bsey olmadıgını anlarsın anatomimi anlatayım smdiYa ne olur soruma cevap verin ne fake’i, burada hiç iyi değilim saatlerdir
Ay o uyuşma gidemez izin verme nereye kayboldu o uyuşma.Ya lütfen soruma cevap verinkendimi çok değişik hissetmeye başladım, bu uyuşma normal mi? Gerçi gitti gibi… ama emin değilim lütfen.
Hissedersin tabii, kadın oldun. Artık (genç) kız değilsinYa lütfen soruma cevap verinkendimi çok değişik hissetmeye başladım, bu uyuşma normal mi? Gerçi gitti gibi… ama emin değilim lütfen.
Ben korkmaya başladım uyuşma diyorsun…Ya lütfen soruma cevap verinkendimi çok değişik hissetmeye başladım, bu uyuşma normal mi? Gerçi gitti gibi… ama emin değilim lütfen.
Ya güldürdünüz beni gıbgolnjl stresim biraz azaldı. Yani bir şey olmamıştır değil mi? Bu kadar kolay yırtılıp zedelenemez? Bu benim hormonlarımın vücuttaki tepkisi mi?Hu hu yeni üye nereye kayboldun…
Biz burdayız hangi dersin olursa yaz; elimiz yettiğince, dilimiz döndüğünce destek oluruz sana…
Yani artık küçük bir çocuk değilsin, kadınsal hisler yaşaman normal mi diyorsunuz? Bakire olsam bile bu mümkün müHissedersin tabii, kadın oldun. Artık (genç) kız değilsin
Ya güldürme hfkmgxjlmglm son soru, sabah namazı için gusül gerekir mi bu durumda?Bacım nerelere gittin ağzında mı uyuştu yoksa…
Yaprak dökümü Ali Rıza bey gibi kalma masa başında…
Hangi üni de hangi bölümde okuyorsun???
İnşallah dış ticaret değildir senin gibi bi çevher yurt içinde kalmalı…
Senin ateşin başına vurmuş…Ya güldürdünüz beni gıbgolnjl stresim biraz azaldı. Yani bir şey olmamıştır değil mi? Bu kadar kolay yırtılıp zedelenemez? Bu benim hormonlarımın vücuttaki tepkisi mi?
Seni artık gusül bile paklamaz…Ya güldürme hfkmgxjlmglm son soru, sabah namazı için gusül gerekir mi bu durumda?
Feridun abi yine se* hikayesi mi yazıyorsun döyhxöyxghcçvhc ya chocppıhclj Allah razı olsun ya vallahi tamam anladım bişi olmamıştırSenin ateşin başına vurmuş…
Yananı görür Allah…
Bi rahata ersen düzelecek herşey…
Ay Alev Alev istekli yangınlara çağıran geceler…