- 17 Mart 2023
- 24
- 2
- 25
- Konu Sahibi mavimanolya
senden çok iyi yeşilçam senaristi olurmuş, repliklerin çok iyi, ciddiyimDamardan yüksek doz alana bak, bana akıl veriyor şu kadar doz yeterli diye heeee oldu BAYIR GÜLÜ…
Baş üstüne kaçırmam dozu…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senden çok iyi yeşilçam senaristi olurmuş, repliklerin çok iyi, ciddiyimDamardan yüksek doz alana bak, bana akıl veriyor şu kadar doz yeterli diye heeee oldu BAYIR GÜLÜ…
Baş üstüne kaçırmam dozu…
Saygı mı oda ne…Yav vködkcldmsnkvc saygılar Cemal abi
gökkuşağının bitti yerde, fidelio adlı evdeÇok pis kötü yola düşürürüm açık adres alayım lütfen…
Ben hollywood istiyordum.senden çok iyi yeşilçam senaristi olurmuş, repliklerin çok iyi, ciddiyim
İnsanın içindeki derin arzuların ortaya çıkışını filan falan diyorsun.gökkuşağının bitti yerde, fidelio adlı evde
Canım öyle şey olur mu ya ilişkide bile girer girmez olan birşey değil ki bu parmağının öyle oksamanla bozulsun biraz mantık kanda yok yani bu neyin korkusu birşey olmamıştırben çok istekliydim aylardır mast. Yapmamıştım. Yaptım 3 saat önce ama 20 saniye sürdü en fazla, yaparken de hiçbir şekilde içeri müdahale olmadı dudaklarımla ve çevresiyle oynadım. Yaptıktan sonra biraz zaman geçti alt midemde uyuşma gibi bir his geldi sonra ben korktum bu uyuşma tam sanki zarımda olmaya başladı. Sanki orada bir şeyler değişiyor gibi 3 saat geçti gittim tuvalete herhangi bir kan yok şeffaf beyaz bir sıvı var sadece… ama hala bir şeyler hissediyorum vajinanın o giriş kısmında çok kötüyüm ağlayacak gibiyim… keşke yapmamaya devam etseydim… bir batma hissi oldu ve en çok bir uyuşma hissi mevcut özellikle düşünmeye başlayınca lütfen yardım edin. Boşluk oluşmuş gibi hissediyorum oramda
Hayır gebelik başlangıcı o….Ya lütfen soruma cevap verin kendimi çok değişik hissetmeye başladım, bu uyuşma normal mi? Gerçi gitti gibi… ama emin değilim lütfen.
ay ne bileyim garip hissettim bir an o yüzden. TeşekkürlerCanım öyle şey olur mu ya ilişkide bile girer girmez olan birşey değil ki bu parmağının öyle oksamanla bozulsun biraz mantık kanda yok yani bu neyin korkusu birşey olmamıştır
ne, şaka mı gerçek mi? Korkun gitmişti yine başladıNasil istekli yaptiysaniz kizlik zarini patlatmiş siniz
glitterpowder inanılmazsınız.Ayyyy geldi benim konular.
Oranızı batikonla güzelce silin sonra taharet alın.
Nasa da gezegenleri, yıldızları görmek icin olan bir büyüteç varya hani, ona yaklaşmasa bile elinize bir büyüteç alın, oranızın kulaklarından tutun e malum sizinkiler uzundur.
Sağ taraftaki kulağı 3 kere sola, sol taraftaki kulağı 3 kere sağa çekin ama sağlam çekin.
Sonra ıkın babam ıkın, ıkın babam ıkın…
At aşşa rahmini, yumurtalığını çek sifonu.
Uyu sonra.
Herşey geçecek….
Bazen cidden dalga geçtiğinizde yürekten inanıyorumben çok istekliydim aylardır mast. Yapmamıştım. Yaptım 3 saat önce ama 20 saniye sürdü en fazla, yaparken de hiçbir şekilde içeri müdahale olmadı dudaklarımla ve çevresiyle oynadım. Yaptıktan sonra biraz zaman geçti alt midemde uyuşma gibi bir his geldi sonra ben korktum bu uyuşma tam sanki zarımda olmaya başladı. Sanki orada bir şeyler değişiyor gibi 3 saat geçti gittim tuvalete herhangi bir kan yok şeffaf beyaz bir sıvı var sadece… ama hala bir şeyler hissediyorum vajinanın o giriş kısmında çok kötüyüm ağlayacak gibiyim… keşke yapmamaya devam etseydim… bir batma hissi oldu ve en çok bir uyuşma hissi mevcut özellikle düşünmeye başlayınca lütfen yardım edin. Boşluk oluşmuş gibi hissediyorum oramda
Teşekkür ederim, yaptıktan sonra içim rahat etmiyor, artık bıraktım Normal bir şey olduğunu söylediğiniz için teşekkür ederimEğer içeriye bir şey sokmadıysanız kızlık zarınıza kesinlikle hiçbir şey olmamıştır. Beyaz sıvı, zevk suyudur. Eğer çok fazla oynadıysanız orası uyuşmuş olabilir, bir kaç saate geçer. Kafanızı oraya takmayın, sürekli acaba uyuştu mu uyuştu mu? diye kafaya takarsanız uyuşmuş gibi gelir... aha bakın şimdi benimki de uyuştu :)
Bilmiyordum gerçekten ilk defa yaşadım böyle bir şeyBazen cidden dalga geçtiğinizde yürekten inanıyorum
Hissedersin tabii, kadın oldun. Artık (genç) kız değilsin
yoo bozulmuş işte kurcalamasaydın diyorYani artık küçük bir çocuk değilsin, kadınsal hisler yaşaman normal mi diyorsunuz? Bakire olsam bile bu mümkün mü
Hoşgeldin bayır gülü nerelerdeydin özledik seni ve uyuşuk kukunu.Bilmiyordum gerçekten ilk defa yaşadım böyle bir şey