- 21 Nisan 2024
- 29
- 19
- 32
-
- Konu Sahibi girlofduty
Onu bilmiyorum ama ameliyatla aldirYazdığım gibi göründüm septalı kızlık zarı var dediler. Ameliyat ile alacaklarmış. Ancak biz kızlık zarına bile ulaşamadık ki. Belki de gerek kalmayacak.
kardesim baska ne amaci olacak karsilikli cinsellik yani oda gozunu sokana kadar dontora guvensin kendi secdi doktora gotursun seniYok o değil işte iyice gözünü sokuyor ya bakıyor. Evliliğin amacının bu olduğunu bilsem hayatta evlenmezdim :)
Ya güven meselesi değil nereye sokacağını bilmemek. İğne iplik meselesi tam uydu.Onu bilmiyorum ama ameliyatla aldir
kardesim baska ne amaci olacak karsilikli cinsellik yani oda gozunu sokana kadar dontora guvensin kendi secdi doktora gotursun seni
o ne beYok o değil işte iyice gözünü sokuyor ya bakıyor. Evliliğin amacının bu olduğunu bilsem hayatta evlenmezdim :)
Ne demek nereye sokacagunu bilmemekYa güven meselesi değil nereye sokacağını bilmemek. İğne iplik meselesi tam uydu.
Malafatını sokacağı yeri.Neyi görmek istiyormuş tam olarak?
Sen sus nerden biliyosun 1 delik olduğnu?Demek aklı karıştıracak coklukta var ki tam bilemiyor.Ne demek nereye sokacagunu bilmemek
Zaten gırecegı bı delik var lak diye kayıp gırıyor Oraya da. Organ Kendi buluyor yolunu
İşte bilmeyince böyle oluyor. Orası kapalı olunca insan psikolojik olarak da geriliyor. Fizyolojik vajinismus var yaniBana çok tuhaf geldi yazdiklariniz. Sanki vücudunuzu ilk defa görüyor gibisiniz. Kadın, erkek anatomisinden bihaber gibisiniz ikiniz de.
Bunun için oynar başlıklı sensör çalışmalarımiz devam ediyor.Adamin pipisine navigasyon yüklenmeli bu da bi çözüm.
Septalı olunca burun ayrımı gibi iki küçük delik oluyor işte. Ortadaki perde çok sert oluyor. Siz anlamıyorsunuz kiSen sus nerden biliyosun 1 delik olduğnu?Demek aklı karıştıracak coklukta var ki tam bilemiyor.
Kameralıdır umarım. Sene olmuş 2024 hala pipi navigasyonu yok hayret bi durum.Bunun için oynar başlıklı sensör çalışmalarımiz devam ediyor.
Tabi tabi, 360° kamerası var. Yol, iz bilmeyen gençlerimiz telef oluyor; yazıktır günahtır.Kameralıdır umarım. Sene olmuş 2024 hala pipi navigasyonu yok hayret bi durum.
1,5 yıldır iyi dayanmış adam1,5 yıldır evliyim. Eşimle ilişkiye giremiyorum. Onun tecrübesizliği mi benden mi kaynaklanıyor bilmiyorum. İlla görerek yapmak istiyor. Bu da insana ameliyat hissi veriyor doğal olarak geriliyorum.
Doktora gittim. Kızlık zarımın septali olduğunu söyledi. Tabii böyle olunca ilişkiden iyice çekindim aşırı kanama olur vs. diye.. Ne yapacağımı bilmiyorum. Evliliğim tehlikeye girmek üzere. Böyle sorunları olup aşmış olanlar var mı?
Üstünden atıp üstünü başını toplayıp başından def etmediğine şükretsin.Yok o değil işte iyice gözünü sokuyor ya bakıyor. Evliliğin amacının bu olduğunu bilsem hayatta evlenmezdim
Cevap alamadım ne gibi desem onu da bilemedim meyve sebze ismi söylemekten itina ediyorum. kumanda gibi bir oluşum var mı ordaDan diye yazdım gitti, sertliği elinde hissediyor musun ve elinle tutunca elin kadar var mı en azından yani? Emin misin erekte olduğundan demek istiyorum
İşte aklı şeyinde olmayınca öyle oluyor. İkimiz de çalışan insanlarız zaten yorgun oluyoruz. Bir de evliliğimizin 5. Ayinda annem kaynanam kayınbabam üçü geldiler. 3 ay bizde kaldılar. Sonra evliliğimizin 1. yılında annem geldi 4 ay kaldı. Fırsat olmadı diyelim.1,5 yıldır iyi dayanmış adam
Ne bılıyım once hak yolunun tadına varırlar sandımdıSen sus nerden biliyosun 1 delik olduğnu?Demek aklı karıştıracak coklukta var ki tam bilemiyor.
Ne telefler yaşandı bitti saygısızca. Geçen bi adam aynı anda hem bakıp hem yapıcam derken ikiye katlanmış,balkona kaldırmışlar.Tabi tabi, 360° kamerası var. Yol, iz bilmeyen gençlerimiz telef oluyor; yazıktır günahtır.
Fırsat mı olmadı. Az önce ne kadar azgın olduğumu öğrendim. Şekerim bunlar bahane hep. Adam yolu bulamıyor diye sende fener tutmamışsın. Sizin iş Haydar Dümen lik olmuş.İşte aklı şeyinde olmayınca öyle oluyor. İkimiz de çalışan insanlarız zaten yorgun oluyoruz. Bir de evliliğimizin 5. Ayinda annem kaynanam kayınbabam üçü geldiler. 3 ay bizde kaldılar. Sonra evliliğimizin 1. yılında annem geldi 4 ay kaldı. Fırsat olmadı diyelim.