Kızlık zarı

girlofduty

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2024
29
19
32
1,5 yıldır evliyim. Eşimle ilişkiye giremiyorum. Onun tecrübesizliği mi benden mi kaynaklanıyor bilmiyorum. İlla görerek yapmak istiyor. Bu da insana ameliyat hissi veriyor doğal olarak geriliyorum.
Doktora gittim. Kızlık zarımın septali olduğunu söyledi. Tabii böyle olunca ilişkiden iyice çekindim aşırı kanama olur vs. diye.. Ne yapacağımı bilmiyorum. Evliliğim tehlikeye girmek üzere. Böyle sorunları olup aşmış olanlar var mı?

Yazdığım gibi göründüm septalı kızlık zarı var dediler. Ameliyat ile alacaklarmış. Ancak biz kızlık zarına bile ulaşamadık ki. Belki de gerek kalmayacak.
Onu bilmiyorum ama ameliyatla aldir
Yok o değil işte iyice gözünü sokuyor ya bakıyor. Evliliğin amacının bu olduğunu bilsem hayatta evlenmezdim :)
kardesim baska ne amaci olacak karsilikli cinsellik yani oda gozunu sokana kadar dontora guvensin kendi secdi doktora gotursun seni

1,5 yıldır evliyim. Eşimle ilişkiye giremiyorum. Onun tecrübesizliği mi benden mi kaynaklanıyor bilmiyorum. İlla görerek yapmak istiyor. Bu da insana ameliyat hissi veriyor doğal olarak geriliyorum.
Doktora gittim. Kızlık zarımın septali olduğunu söyledi. Tabii böyle olunca ilişkiden iyice çekindim aşırı kanama olur vs. diye.. Ne yapacağımı bilmiyorum. Evliliğim tehlikeye girmek üzere. Böyle sorunları olup aşmış olanlar var mı?
1,5 yıldır iyi dayanmış adam

Yok o değil işte iyice gözünü sokuyor ya bakıyor. Evliliğin amacının bu olduğunu bilsem hayatta evlenmezdim
Üstünden atıp üstünü başını toplayıp başından def etmediğine şükretsin.
Dan diye yazdım gitti, sertliği elinde hissediyor musun ve elinle tutunca elin kadar var mı en azından yani? Emin misin erekte olduğundan demek istiyorum
Cevap alamadım ne gibi desem onu da bilemedim meyve sebze ismi söylemekten itina ediyorum. kumanda gibi bir oluşum var mı orda😂

1,5 yıldır iyi dayanmış adam
İşte aklı şeyinde olmayınca öyle oluyor. İkimiz de çalışan insanlarız zaten yorgun oluyoruz. Bir de evliliğimizin 5. Ayinda annem kaynanam kayınbabam üçü geldiler. 3 ay bizde kaldılar. Sonra evliliğimizin 1. yılında annem geldi 4 ay kaldı. Fırsat olmadı diyelim.

İşte aklı şeyinde olmayınca öyle oluyor. İkimiz de çalışan insanlarız zaten yorgun oluyoruz. Bir de evliliğimizin 5. Ayinda annem kaynanam kayınbabam üçü geldiler. 3 ay bizde kaldılar. Sonra evliliğimizin 1. yılında annem geldi 4 ay kaldı. Fırsat olmadı diyelim.
Fırsat mı olmadı. Az önce ne kadar azgın olduğumu öğrendim. Şekerim bunlar bahane hep. Adam yolu bulamıyor diye sende fener tutmamışsın. Sizin iş Haydar Dümen lik olmuş.

X